Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Vergeet soja, haver of amandel. Aardappelmelk is de ultieme vegan variant

29/07/2021 - 13:57
"Ecologischer dan havermelk, gezonder dan sojamelk. De nieuwste plantaardige melk is gemaakt van aardappelen. Het Zweedse bedrijf Veg of Lund komt met het merk DUG op de proppen: een romig, vegan en plantaardig drankje. Pluspunten genoeg dankzij de patatjes: deze melk zou de beste optie voor jou en de planeet zijn."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Vergeet soja, haver of amandel. Aardappelmelk is de ultieme vegan variant (29/07/2021 - Het Laatste Nieuws)

Ecologischer dan havermelk, gezonder dan sojamelk. De nieuwste plantaardige melk is gemaakt van aardappelen. Het Zweedse bedrijf Veg of Lund komt met het merk DUG op de proppen: een romig, vegan en plantaardig drankje. Pluspunten genoeg dankzij de patatjes: deze melk zou de beste optie voor jou en de planeet zijn. [naar artikel]


2. Drinken we binnenkort allemaal aardappelmelk? (28/07/2021 - Het Belang van Limburg)

Wie zweert bij een veganistische levensstijl, drinkt misschien soja- of havermoutmelk bij het ontbijt en het vieruurtje. Nu is er meer keuze in dat departement: aardappelmelk, niet meer of minder dan het melkachtige vocht van een klassieke aardappel, zou weleens een grote hit kunnen worden. [naar artikel]


3. Superkorte rokjes, aardappelmelk en een octopuskapsel: dit worden de trends van 2022 (18/01/2022 - Het Belang van Limburg)

Wat was 2021 een raar jaar – al hadden we ook fijne momenten. We aten massaal TikTok-pasta waardoor feta wereldwijd uitverkocht was. We ruilden ons huispak en pantoffels in voor stoere boots. En in plaats van de roaring twenties doken we in de seventies en bracht Abba een nieuwe plaat uit. Benieuwd wat 2022 voor ons in petto heeft? Billie werpt een blik in de glazen bol. [naar artikel]


4. Van aardappelmelk tot vlees uit de printer: dit zijn de foodtrends voor 2022 (23/01/2022 - De Morgen)

Vlees uit de printer? Wen er maar vast aan. Andere culinaire blijvers zijn touchscreens op restaurant en privékoks in uw eigen keuken. Van aardappelmelk tot boomblaadjes en dirty martini’s: dit zijn de smakelijkste trends voor het nieuwe jaar. [naar artikel]


5. Amandel-, soja- , kokos- of rijstmelk: welk plantaardig alternatief is het meest voedzaam? (30/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Ruil jij de koemelk wel eens in voor een plantaardig alternatief? Een studie van de Canadese McGill University nam de vier vaakst geconsumeerde... [naar artikel]


6. Zoet en hartig: Loïc maakt pasta carbonara en amandel koekjes (02/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

INGREDIËNTEN [naar artikel]


7. Antwerps-Iraanse ijshype Milad is als Ottolenghi op een hoorntje: “Lovende reacties op onze bolletjes amandel-oranjebloesem” (18/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

Een bolletje amandel-oranjebloesem of toch liever een saffraanijsje met rozenwater en pistache? Vergeet Ottolenghi, maak kennis met de Antwerpse Setareh Pourjavan. Wat begon als een experiment tijdens de eerste lockdown, is uitgegroeid tot Milad Ice Cream, het eerste Midden-Oosters ijsatelier van België en nu al een ware hype. [naar artikel]


8. Albert Heijn roept notenpasta amandel terug na productiefout (14/06/2021 - Het Nieuwsblad)

Supermarktketen Albert Heijn haalt in overleg met het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV) “AH 100% notenpasta amandel” uit de verkoop en roept het product terug van bij de consument. Door een productiefout zijn er in een deel van de productie aardnoten terechtgekomen. Het allergeen staat niet als ingrediënt op de verpakking en kan mogelijk een allergische reactie veroorzaken. [naar artikel]


9. Klimaatvriendelijker dan koe-, amandel- en sojamelk: havermelk is hot (14/11/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


10. Coquilles met amandel, limoensorbet met pit en salade mozzarella maar dan anders: romantische Italiaanse gerechten (09/02/2023 - Het Belang van Limburg)

Ha Italië, het land van de liefde. En de keuken bij uitstek waar werkelijk iedereen verliefd op is. Hoe kan het ook anders. In Vijftig tinten amore bundelen Stefaan Daeninck, Bart Van Leuven en Debbie Brackez vijftig gerechten uit verschillende Italiaanse regio’s, allemaal even zonovergoten. That’s amore! [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!