Het yoghurtaanbod in de supermarkt kan vandaag al eens voor keuzestress zorgen. Skyr, Griekse yoghurt, een plantaardig alternatief of de klassieke varianten: aan keuze geen gebrek, maar welke is écht gezond? Diëtiste Sanne Mouha zet alle soorten yoghurt op een rijtje en deelt enkele gezonde yoghurtrecepten. “Van yoghurt met veel verzadigde vetten, zoals volle of Griekse yoghurt, eet je best geen al te grote porties.” [naar artikel]
Het yoghurtaanbod in de supermarkt kan vandaag al eens voor keuzestress zorgen. Skyr, Griekse yoghurt, een plantaardig alternatief of de klassieke varianten: aan keuze geen gebrek, maar welke is écht gezond? Diëtiste Sanne Mouha zet alle soorten yoghurt op een rijtje en deelt enkele gezonde yoghurtrecepten. “Van yoghurt met veel verzadigde vetten, zoals volle of Griekse yoghurt, eet je best geen al te grote porties.” [naar artikel]
Voedingsdeskundige Sandra Bekkari proeft voor ons elf keer kokosmelk in brik en blik uit de supermarkt. Zij gaat op zoek naar kokosmelk met een romige structuur en een duidelijke kokossmaak. Maar ze moet daarbij ook een 4 op 10 uitdelen. [naar artikel]
Gezonder eten begint in de supermarkt, maar dat is niet altijd evident. Want hoe maak je de slimste keuzes? En waar moet je op letten als je de etiketten van producten leest? Op dag 9 van de ‘Start Gezond’-challenge helpt Sandra Bekkari je op weg in de supermarkt en geeft ze je de ultieme tips om gezond te shoppen. “Voor de ingrediënten geldt: hoe korter de lijst, hoe beter.” [naar artikel]
Ben jij ook zo’n Sandra Bekkari fan? Goed nieuws, want vanaf nu vind je al haar recepten ook terug onder een icoontje op je smartphone. Vandaag lanceerde de tv-chef namelijk haar eigen app: De recepten van Sandra. Van Nooit meer Diëten 1 tot Family Food. In haar nieuwe app deelt voedingsdeskundige Sandra Bekkari meer dan […] Het bericht Sandra Bekkari bundelt haar culinair oeuvre in een app: De recepten van Sandra verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]
Het yoghurtaanbod in de supermarkt kan vandaag al eens voor keuzestress zorgen. Skyr, Griekse yoghurt, kefir, een plantaardig alternatief of de klassieke varianten: aan keuze geen gebrek, maar hoe zit het met de gezondheidsclaims? Welke kloppen (niet)? Diëtiste Sanne Mouha bespreekt alle soorten yoghurt op een rijtje en deelt enkele gezonde yoghurtrecepten. “Van yoghurt met veel verzadigde vetten, zoals volle of Griekse yoghurt, eet je best geen al te grote porties.” [naar artikel]
Gezonder eten begint in de supermarkt, maar dat is niet altijd evident. Want hoe maak je de slimste keuzes? En waar moet je op letten als je de etiketten van producten leest? Op dag 9 van de ‘Start Gezond’-challenge helpt Sandra Bekkari je op weg in de supermarkt en geeft ze je de ultieme tips om gezond te shoppen. “Voor de ingrediënten geldt: hoe korter de lijst, hoe beter.” [naar artikel]
‘Je keuken is niet bepaald light, hè?’, ‘Je gebruikt wel veel olijfolie en noten’, ‘Mag ik écht volle yoghurt eten?’. In de vragenrondes na mijn... [naar artikel]
Het yoghurtaanbod in de supermarkt kan vandaag al eens voor keuzestress zorgen. Skyr, Griekse yoghurt, een plantaardig alternatief of de klassieke varianten: aan keuze geen gebrek, maar welke is de gezondste? Diëtiste Sanne Mouha zet alle soorten yoghurt op een rijtje, beantwoordt vijf vragen over yoghurt én deelt twee gezonde yoghurtrecepten. “Alleen de 0%-versie van Griekse yoghurt is mager en eiwitrijk.” [naar artikel]
Het yoghurtaanbod in de supermarkt kan vandaag al eens voor keuzestress zorgen. Skyr, Griekse yoghurt, een plantaardig alternatief of de klassieke varianten: aan keuze geen gebrek, maar welke is de gezondste? Diëtiste Sanne Mouha zet alle soorten yoghurt op een rijtje, beantwoordt vijf vragen over yoghurt én deelt twee gezonde yoghurtrecepten. “Alleen de 0%-versie van Griekse yoghurt is mager en eiwitrijk.” [naar artikel]
‘Je keuken is niet bepaald light, hè?’, ‘Je gebruikt wel veel olijfolie en noten’, ‘Mag ik écht volle yoghurt eten?’. In de vragenrondes na mijn... [naar artikel]
Dankzij de ‘Start Gezond’-challenge van HLN Eten en Sandra Bekkari maak jij kans op een exclusieve brunch met de HLN-chef op zondag 22 januari. Beantwoord de wedstrijdvraag, schrijf je in voor de nieuwsbrief, en wie weet stel jij binnenkort al je gezondheidsvragen aan Sandra. [naar artikel]
Pascale Naessens en Sandra Bekkari zijn allebei foodies die gezonder eten promoten. Bekkari heeft de 'Sana'-methode ontwikkelt, Naessens is [naar artikel]
Vandaag was voedingsdeskundige Sandra Bekkari, die dit najaar een dagelijks programma krijgt bij VTM, te gast bij het Joe-avondspitsduo Raf Van [naar artikel]
Vier tot zes weken, zo lang duurt het voor je een gezonde voeding en levensstijl van je huid kan aflezen. In haar nieuwe boek geeft Sandra Bekkari... [naar artikel]
Meneer Sandra Bekkari. Dat Peter Craeymeersch (52) zo wordt genoemd, omdat Sandra (45) tot vorige week de huiskokkin van VTM was en bestseller na... [naar artikel]
Voorlopige komen er geen nieuwe afleveringen van Open Keuken, het dagelijkse VTM-programma rond gezonde voeding. Voedingsdeskundige Sandra Bekkari last een televisiepauze in. [naar artikel]
Op 10 december geeft Sandra Bekkari in Kinepolis Antwerpen voor HLN Talks een uiteenzetting over de Sana Methode, een handige leidraad voor een... [naar artikel]
De examens aan hogescholen en universiteiten zijn gestart en dat zorgt voor heel wat blokstress. VTM-kok en voedingsdeskundige Sandra Bekkari legt... [naar artikel]
De examens aan hogescholen en universiteiten zijn gestart en dat zorgt voor heel wat blokstress. VTM-kok en voedingsdeskundige Sandra Bekkari legt... [naar artikel]
Conform de nieuwe voedseldriehoek proberen wij minder koolhydraten en meer groenten op ons bord te krijgen. NINA's huischef Sandra Bekkari helpt [naar artikel]
Bovenaan in de boekentoptien stonden vorige week Sandra Bekkari, Jeroen Meus en Pascale Naessens. Kook- en ook stripboeken domineren al jaren de markt. Maar er is verandering op til. De verkoopcijfers van kookboeken slinken. Sandra Bekkari stopt met haar succesreeks Nooit meer diëten en kiest volgend jaar voor een nieuwe invalshoek. [naar artikel]
Tomaten zijn nu volop in het seizoen én maken elk gerecht op en top zomers. Redenen genoeg om extra veel tomaten op je zomermenu te zetten. Maar welke tomaten zijn het lekkerst in welk gerecht? En wat kan je ermee maken behalve salade caprese en klassieke tomatensaus? HLN-chef Sandra Bekkari legt uit welke tomaten wanneer te gebruiken én deelt 5 recepten. [naar artikel]
Tomaten zijn nu volop in het seizoen én maken elk gerecht op en top zomers. Redenen genoeg om extra veel tomaten op je zomermenu te zetten. Maar welke tomaten zijn het lekkerst in welk gerecht? En wat kan je ermee maken behalve salade caprese en klassieke tomatensaus? HLN-chef Sandra Bekkari legt uit welke tomaten wanneer te gebruiken én deelt 5 recepten. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.