Ben jij ook zo’n Sandra Bekkari fan? Goed nieuws, want vanaf nu vind je al haar recepten ook terug onder een icoontje op je smartphone. Vandaag lanceerde de tv-chef namelijk haar eigen app: De recepten van Sandra. Van Nooit meer Diëten 1 tot Family Food. In haar nieuwe app deelt voedingsdeskundige Sandra Bekkari meer dan […] Het bericht Sandra Bekkari bundelt haar culinair oeuvre in een app: De recepten van Sandra verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]
Sandra Bekkari gaat in het huwelijksbootje stappen. Haar vriend Peter heeft haar ten huwelijk gevraagd, waarop de tv-kokkin volmondig ‘ja’ zei. Het wordt haar tweede huwelijk. “We noemden elkaar al ‘mijn man’ en ‘mijn vrouw’”, zegt Bekkari aan Dag Allemaal. Bekkari kon de opkikker waarschijnlijk wel gebruiken nadat haar programma voor VTM geannuleerd werd. Het feit […] Het bericht Sandra Bekkari heeft groot nieuws: “Peter en ik gaan trouwen” verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
De vierde coronagolf treft veel sectoren ongemeen hard. Kookboekenschrijfster Sandra Bekkari (48) en haar verloofde Peter Craeymeersch (55) hebben allebei prijs: veel van Sandra’s lezingen zijn geschrapt, en Peter zag als hoofd Toerisme in Oostende veel evenementen geannuleerd. En of ze komende zomer wel gaan kunnen trouwen...? [naar artikel]
“Eten mag niet saai zijn” is het motto van HLN-chef Sandra Bekkari. Daarom tilt ze haar gerechten telkens weer met kruiden tot een hoger niveau. Maar om met specerijen het gerecht te creëren waar je van droomt, moet je een paar trucjes kennen. Wat wil je níét op de ingrediëntenlijst lezen? Hoe haal je nog meer aroma uit een kruid? En wanneer verliezen kruiden hun smaak? Bekkari deelt haar beste tips. [naar artikel]
Sandra Bekkari (49) is een van Vlaanderens bekendste foodies. Goede restaurants mogen dus zeker niet ontbreken als het over haar lievelingsplekjes gaat. Al komt ze origineler uit de hoek als het op daten aankomt. Een wandeling op het strand, een overnachting of een trip naar Italië: zolang het met haar man is, is alles goed. “Als we iets te vieren hebben, neemt Peter me hiernaartoe.” [naar artikel]
Sandra Bekkari (49) is een van Vlaanderens bekendste foodies. Goede restaurants mogen dus zeker niet ontbreken als het over haar lievelingsplekjes gaat. Al komt ze origineler uit de hoek als het op daten aankomt. Een wandeling op het strand, een overnachting of een trip naar Italië: zolang het met haar man is, is alles goed. “Als we iets te vieren hebben, neemt Peter me hiernaartoe.” [naar artikel]
“Tja, als ‘dochter van’ is het makkelijk. Ze wordt zeker ook een BV?” Sandra Bekkari (49) vindt het pijnlijk, hoe haar volgers op posts over haar dochter (18) Anna reageren. “Ik kies hiervoor, zij niet.” Dochter en moeder onthullen hoe Sandra’s BV-schap hun leven kleurde. Anna heeft het heus niet zo makkelijk. En mama Sandra doet haar stinkende best. “Ik laat Anna beetje bij beetje los.” [naar artikel]
De actie Tournée Minérale roept iedereen op om in februari geen alcohol te drinken. Sandra Bekkari zet haar schouders mee onder dit initiatief en... [naar artikel]
In haar kookboek ‘Framily Food’ deelt Sandra Bekkari (49) snelle recepten om samen te genieten met familie en vrienden. Meer dan ooit waakt ze ook zelf over een goede balans tussen werk en vrije tijd. “In de periode dat ik ‘Open Keuken’ presenteerde, zat deze verhouding niet goed”, getuigt Sandra in ‘Story’. Maar nu dochter Anna (17) stilaan haar vleugels uitslaat, heeft Sandra opnieuw meer tijd voor haar echtgenoot Peter (56). “Ik heb geen ambitie meer om een dagelijks kookprogramma te presenteren.” [naar artikel]
Sandra Bekkari, Vlaanderens bekendste voedingsdeskundige en HLN-chef, werd vorige zomer 50 jaar. Een leeftijd die heel veel mensen afschrikt, maar eentje die Sandra wél bevalt. “Ik vind 50 een geweldige leeftijd voor een vrouw: het móet allemaal wat minder en daar geniet ik echt van”, klinkt het in ‘Primo’. Een gesprek over haar dochter Anna, haar rustigere agenda en de noodzaak om in beweging te blijven. [naar artikel]
Meneer Sandra Bekkari. Dat Peter Craeymeersch (52) zo wordt genoemd, omdat Sandra (45) tot vorige week de huiskokkin van VTM was en bestseller na... [naar artikel]
“We noemden elkaar al ‘mijn man’ en ‘mijn vrouw’, maar straks wordt het echt officieel’, zegt Sandra Bekkari (46). Alleen in Dag Allemaal vertelt... [naar artikel]
Granola is ongetwijfeld een van de populairste ingrediënten bij het ontbijt. Wie granola kiest, denkt ook automatisch gezond bezig te zijn, maar klopt dat wel? “Alles hangt af van de mix van de ingrediënten in de granola en hoe je die klaarmaakt”, vertelt chef en voedingsdeskundige Sandra Bekkari. “Je moet opletten dat je niet té veel suiker binnenkrijgt.” Hoe maak je die granola dan zelf op een gezonde manier? De chef deelt haar ultieme gezondheidstips en haar eigen basisrecept. [naar artikel]
Wat ligt er altijd in de koelkast van Sandra Bekkari? Ananas. “Ik eet al jaren een schijf verse ananas in de ochtend. Is de ananas op, dan start de ochtend minder goed”, lacht Sandra. De gezonde levensstijl van de auteur van kookboekenreeksen weerspiegelt zich in haar koelkast: veel lokaal fruit, groenten, lekkere smaakmakers, en wist je dat je noten ook beter in de koelkast bewaart? [naar artikel]
Bij Sandra Bekkari (50) is het stiller dan anders, alle kinderen zijn nu het huis uit. Maar ze zit niet stil: ze bracht recent haar veertiende boek uit. “Ik doe het met passie, niet om bekend te zijn.” [naar artikel]
De meeste mensen leerden Sandra Bekkari (47) kennen als tv-kok op VTM en via haar succesvolle kookboeken, maar ze is al 25 jaar bezig met gezonde voeding. De komende weken kan je in haar column lezen wat haar bezighoudt en motiveert ze iedereen om eventuele goede voornemens waar te maken. “Met mijn nieuwe project Change for Good, een haalbaar coachingplan waarin ik deelnemers stapsgewijs begeleid naar een nieuwe levensstijl.” [naar artikel]
Pascale Naessens en Sandra Bekkari zijn allebei foodies die gezonder eten promoten. Bekkari heeft de 'Sana'-methode ontwikkelt, Naessens is [naar artikel]
Sandra Bekkari, Vlaanderens bekendste voedingsdeskundige en HLN-chef, werd vorige zomer 50 jaar. Een leeftijd die heel veel mensen afschrikt, maar eentje die Sandra wél bevalt. “Ik vind 50 een geweldige leeftijd voor een vrouw: het móet allemaal wat minder en daar geniet ik echt van”, klinkt het in ‘Primo’. Een gesprek over haar dochter Anna, haar rustigere agenda en de noodzaak om in beweging te blijven. [naar artikel]
Granola is ongetwijfeld een van de populairste ingrediënten bij het ontbijt. Wie granola kiest, denkt ook automatisch gezond bezig te zijn, maar klopt dat wel? “Alles hangt af van de mix van de ingrediënten in de granola en hoe je die klaarmaakt”, vertelt chef en voedingsdeskundige Sandra Bekkari. “Je moet opletten dat je niet té veel suiker binnenkrijgt.” Hoe maak je die granola dan zelf op een gezonde manier? De chef deelt haar ultieme gezondheidstips en haar eigen basisrecept. [naar artikel]
Sandra Bekkari inspireert al 25 jaar menig landgenoot tot een gezondere levensstijl. Begin deze maand stelde de bevlogen auteur een tiende kookboek voor: Fast Food 3. Hou je potten en pannen in aanslag, want speciaal voor HLN Shop geeft Sandra drie recepten uit dit nieuwe kookboek prijs. Vandaag deelt ze haar favoriete kipgerecht. [naar artikel]
Samen tijd doorbrengen tijdens de feestdagen, dat kan ook in de keuken. In Scandinavië is het zelfs een echte feesttraditie: alle genodigden koken gezellig mee. Sandra Bekkari maakte daarom met haar hele gezin een heerlijk feestmenu klaar: een frisse cocktail en 4 makkelijke en kindvriendelijke gerechten waarmee je sowieso scoort. Als kers op de taart geeft Sandra nog enkele handige tips om zelfs de pubers mee aan de slag te krijgen in de keuken. [naar artikel]
Welk gerecht zomer uitschreeuwt verschilt voor iedereen. Deze week in de wereld op je bord duiken we in de favoriete zomerkeuken van HLN-chef Sandra Bekkari. “Mijn dagelijkse eetpatroon bestaat uit een mix van drie keukens”, vertelt ze. “Die combinatie is heerlijk. Zo eet ik altijd gevarieerd, met veel verschillende smaken en texturen. Ontdek hier haar favoriete vijf recepten om dat zomerse gevoel mee op te roepen deze week. [naar artikel]
Voor de ene een kop koffie, voor de andere een boterham met kaas, en voor nog iemand anders helemaal niets: iedereen ontbijt anders. “Toch is een gezond ontbijt écht belangrijk”, vertelt HLN-chef Sandra Bekkari. In dag 3 van de ‘Start Gezond’-challenge legt ze uit hoe je een gezond ontbijt samenstelt en hoe je zo een energiedip voorkomt in de namiddag. “Eet nooit elke dag hetzelfde.” [naar artikel]
Vier tot zes weken, zo lang duurt het voor je een gezonde voeding en levensstijl van je huid kan aflezen. In haar nieuwe boek geeft Sandra Bekkari... [naar artikel]
Na haar Nooit meer diëten- en Fast food-reeksen komt bestsellerauteur en voedingsdeskundige Sandra Bekkari met een nieuw concept: Framily food. Roep vrienden en familie alvast aan tafel. Met deze gezonde comfortfood scoor je sowieso! [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.