Sporza

LIVE: VAR grijpt in en legt penalty Cercle Brugge net buiten de zestien

26/01/2024 - 22:10
"Cercle Brugge-Standard opent vanavond de 22e speeldag. De twee teams willen allebei beter doen dan de vorige speeldag. Cercle zag zijn goeie match in Genk niet beloond met een driepunter, Standard ging in eigen huis onderuit tegen rode lantaarn Kortrijk. Volg de partij vanavond vanaf 20.45 uur."

1. LIVE: VAR grijpt in en legt penalty Cercle Brugge net buiten de zestien (26/01/2024 - Sporza)

Cercle Brugge-Standard opent vanavond de 22e speeldag. De twee teams willen allebei beter doen dan de vorige speeldag. Cercle zag zijn goeie match in Genk niet beloond met een driepunter, Standard ging in eigen huis onderuit tegen rode lantaarn Kortrijk. Volg de partij vanavond vanaf 20.45 uur. [naar artikel]

2. Wat penalty? Hoe penalty? Waar penalty? Teo schenkt Anderlecht zege met denkbeeldige strafschop (07/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht verdiende de zege op basis van een goede eerste helft. Toen het schip leek te vergaan na de rust werd paars-wit bijgestaan door ref... [naar artikel]

3. Geen penalty voor Zwitserland? Penalty voor Portugal! Nee, toch penalty voor Zwitserland! (06/06/2019 - Het Belang van Limburg)

Cristiano Ronaldo ging woensdag met alle aandacht lopen door zijn hattrick tegen Zwitserland. Maar de halve finale in de Nations League zorgde ook voor een merkwaardig VAR-moment. [naar artikel]

4. CERCLE BRUGGE - nieuws 20/01 Verdediger van 10 miljoen voor Cercle Brugge (20/01/2021 - Het Belang van Limburg)

Cercle Brugge krijgt er nog een centrale verdediger bij. Het gaat om de Serviër Strahinja Pavlovic. De viervoudige international komt op huurbasis over van moederclub Monaco. [naar artikel]

5. LIVE CERCLE BRUGGE-KV KORTRIJK. Zet Cercle Brugge concurrenten voor plek in Europe play-offs onder druk met zege tegen KV Kortrijk? (01/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Zowel Cercle Brugge als KV Kortrijk kunnen de punten gebruiken. Groen-zwart doet nog volop mee voor een ticket voor de Europe play-offs en KVK is nog steeds niet helemaal veilig. Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog. [naar artikel]

6. Ook Eupen kampt met corona-uitbraak: maar liefst zestien positieve gevallen, uitstel tegen Cercle Brugge gevraagd (14/01/2022 - Het Belang van Limburg)

Ook KAS Eupen heeft het vlaggen. In de Oostkantons brachten nieuwe PCR-tests maar liefst zestien positieve gevallen, waaronder veertien spelers en ook coach Stefan Krämer, aan het licht. Eupen moet het zondag opnemen tegen Cercle Brugge in de competitie, maar die wedstrijd is nu dus in gevaar. Eupen heeft al om uitstel gevraagd. [naar artikel]

7. LIVE: Scherp Cercle Brugge drukt Anderlecht meteen weg in de eigen zestien (27/12/2023 - Sporza)

Na de bewogen wedstrijd tegen Racing Genk neemt Anderlecht het vanavond op tegen Cercle Brugge. Paars-wit moet alvast Kevin Denkey niet vrezen, want de topschutter in de Jupiler Pro League kan er niet bij zijn "vanwege persoonlijke redenen". Volg het duel hier of op Radio 1 vanaf 20.45 uur. [naar artikel]

8. Zestien maanden Weiler in zestien beelden (18/09/2017 - Het Laatste Nieuws)

René Weiler hield het zestien maanden vol als trainer van Anderlecht. Vorig seizoen loodste hij paars-wit nog naar de landstitel, dit seizoen [naar artikel]

9. Al na vier minuten discussie in Anderlecht: Club Brugge claimt penalty na duwfout op De Ketelaere, maar VAR grijpt niet in (01/05/2022 - Het Belang van Limburg)

Anderlecht-Club Brugge is begonnen met een opmerkelijke strafschopfase. Na amper vier minuten hadden de bezoekers al een penalty kunnen krijgen toen Charles De Ketelaere een stevige duw moest incasseren van Lisandro Magallan. Scheidsrechter Verboomen en de aanwezigen in het VAR-busje beslisten er anders over. [naar artikel]

10. Lommel veriest van Cercle Brugge na twijfelachtige penalty (20/11/2016 - Het Belang van Limburg)

1-0 werd het in het Jan Breydel stadion. In de 88ste minuut plofte Cercle-speler Ivan Yagan dankzij een penalty, de eindstand in de netten. [naar artikel]