Een krokante korst, liefst onder 36 euro en met in ossenwit gebakken frietjes: zo eet arbeidseconoom Stijn Baert zijn steak-friet het liefst. Waar hij die bij voorkeur bestelt, lees je vanaf deze maand niét meer op zijn Instagram-account, wel bij HLN Eten. Als HLN-foodie zet Stijn de queeste naar de perfecte steak-friet verder via een handige restokaart, waarin je alle adressen en recensies van de biefstuk kan raadplegen voor je zelf ergens reserveert. Waar zal hij op letten? [naar artikel]
Lees dit artikel: Arbeidseconoom Stijn Baert over pensioenplan Lalieux: “Dit is budgettair een luchtkasteel” Arbeidseconoom Stijn Baert (UGent) vindt het voorstel van minister van Pensioenen Karine Lalieux (PS) niet betaalbaar en vraagt dat het Planbureau de effecten ervan wetenschappelijk in kaart brengt. “Dit plan is budgettair een luchtkasteel”, zegt Baert. Hij roept de Vlaamse partijen in de federale regering op om een onderbouwde studie af te wachten, alvorens inhoudelijke […] Lees dit artikel: Arbeidseconoom Stijn Baert over pensioenplan Lalieux: “Dit is budgettair een luchtkasteel” [naar artikel]
Is het voor de malse steak, de glimlach van de gastvrouw of het mooie decorum? Elke week tipt een bekende medemens zeven plekken om duimen en vingers van af te likken. Deze week: professor arbeidseconomie Stijn Baert (UGent). “Ik ben allesbehalve een fan van zalfjes, mousses en vergeten groenten op mijn bord. Geef mij maar de ‘brute’ Vlaamse keuken. Niets heerlijker dan een restaurant waar je ruikt dat ze hun frieten in ossenvet bakken.” [naar artikel]
Een krokante korst, liefst onder 36 euro en met in ossenwit gebakken frietjes: zo eet arbeidseconoom Stijn Baert zijn steak-friet het liefst. Waar hij die bij voorkeur bestelt, lees je vanaf deze maand niét meer op zijn Instagram-account, wel bij HLN Eten. Als HLN-foodie zet Stijn de queeste naar de perfecte steak-friet verder via een handige restokaart, waarin je alle adressen en recensies van de biefstuk kan raadplegen voor je zelf ergens reserveert. Waar zal hij op letten? [naar artikel]
Biefstuk-friet is een gerecht dat je in veel restaurants in Vlaanderen op de kaart ziet staan, maar waar eet je nu de lékkerste versie van dit gerecht? HLN-foodie Stijn Baert gaat op zoek en neemt de proef op de som. Deze maand passeert hij bij vier nieuwe adressen die talrijk werden ingezonden door onze lezers. Moet de voorlopige nummer één op de restokaart plaats maken voor een nieuwe? “De Pascale Naessens in je hoofd schreeuwt nee, maar je hart huppelt van ja.” [naar artikel]
Zeven maanden lang ging HLN-foodie en grote steak-frietliefhebber Stijn Baert voor HLN op zoek naar de meest smakelijke biefstuk-friet. Voor de steak van Stijn testte hij restaurants van West-Vlaanderen tot Limburg, bekend en onbekend, goedkoop en luxueus, met de lekkerste bearnaise of beste prijs-kwaliteit. Wat is de ultieme top tien? En voor welke prijs kan je daar terecht? “Duurder blijkt écht niet altijd beter te zijn.” [naar artikel]
Met biefstuk-friet kan je iedereen een plezier doen, maar waar eet je de lekkerste versie? HLN-foodie Stijn Baert gaat maandelijks op zoek in Vlaanderen. “Als ik niet zo ver woonde, kwam ik hier zeker een paar keer per jaar eten", verzucht Stijn na zijn bezoek aan vier brasserieën met oog voor authenticiteit, getipt door de HLN-lezers. Moet de voorlopige nummer één op de restokaart plaats maken? “Ook de kropsla, de witloofsalade en de mayonaise benaderden de perfectie.” [naar artikel]
Arbeidseconoom Stijn Baert (UGent) is niet mals voor het pensioenakkoord dat de federale regering vannacht heeft bereikt. “Het zijn koterijen bovenop de koterijen die er al waren”, reageert Baert teleurgesteld bij ‘VTM Nieuws’. Hij vindt dat er een bijkomend akkoord nodig is, maar erg hoopvol klinkt de expert niet. “Een schijnhervorming”, zo noemt Baert het nieuwe pensioenplan. [naar artikel]
Dat de ene steak-friet de andere niet is, moeten we vast niet meer vertellen. Maar waar eet je de lekkerste versie? Deze maand proeft HLN-foodie Stijn Baert biefstuk-friet onder de prijs van 20 euro. “Soms is gewoon ook gewoon goed”, schrijft hij bij één van de adresjes. “Maar hier bevredigt dan weer niéts, buiten de rekening”, klinkt het bij een andere zaak. Welk restaurant kan bekoren voor een goedkoop én smaakvol stuk vlees? [naar artikel]
Vandaag gaat de Week van de steak-friet van start, georganiseerd door VLAM voor de zevende keer. Nog tot en met 13 oktober zet de organisatie het populaire gerecht met vlees van bij ons in de kijker. HLN-foodie en grote steak-frietliefhebber Stijn Baert ging 7 maanden lang voor HLN op zoek naar de meest smakelijke versie van het gerecht. Als je geen tijd hebt om het zelf te maken, waar schuif je dan het liefst je voeten onder tafel voor de beste biefstuk? “Duurder blijkt écht niet altijd beter te zijn.” [naar artikel]
Arbeidseconoom Stijn Baert (39) wil als professor aan de Universiteit van Gent wegen op het beleid in Vlaanderen. Dat vertelt hij in de HLN Original ‘Het Vakantiehuis’. “Wij zijn bezig met belastinggeld”, merkt Baert op. “En die belastingbetaler wil dat ik goed onderwijs geef en dat mijn onderzoek tot iets dient waar hij zelf beter van wordt.” [naar artikel]
Arbeidseconoom Stijn Baert (39) wil als professor aan de Universiteit van Gent wegen op het beleid in Vlaanderen. Dat vertelt hij in de HLN Original ‘Het Vakantiehuis’. “Wij zijn bezig met belastinggeld”, merkt Baert op. “En die belastingbetaler wil dat ik goed onderwijs geef en dat mijn onderzoek tot iets dient waar hij zelf beter van wordt.” [naar artikel]
Een mooi en smaakvol ingericht voormalig rendez-vous hotelletje in een gezellige Gentse buurt. Daar huist arbeidseconoom Stijn Baert (°14 oktober... [naar artikel]
Vandaag gaat de Week van de steak-friet van start, georganiseerd door VLAM voor de zevende keer. Nog tot en met 13 oktober zet de organisatie het populaire gerecht met vlees van bij ons in de kijker. HLN-foodie en grote steak-frietliefhebber Stijn Baert ging 7 maanden lang voor HLN op zoek naar de meest smakelijke versie van het gerecht. Als je geen tijd hebt om het zelf te maken, waar schuif je dan het liefst je voeten onder tafel voor de beste biefstuk? “Duurder blijkt écht niet altijd beter te zijn.” [naar artikel]
Biefstuk-friet is een gerecht dat je in veel restaurants in Vlaanderen op de kaart ziet staan, maar waar eet je nu de lékkerste versie van dit gerecht? HLN-foodie Stijn Baert gaat op zoek en neemt de proef op de som. Deze maand passeert hij bij vier nieuwe adressen die talrijk werden ingezonden door onze lezers. Moet de voorlopige nummer één op de restokaart plaats maken voor een nieuwe? “Deze zaak duwde fors richting een 10/10.” [naar artikel]
Vandaag gaat de Week van de steak-friet van start, georganiseerd door VLAM voor de zevende keer. Nog tot en met 13 oktober zet de organisatie het populaire gerecht met vlees van bij ons in de kijker. HLN-foodie en grote steak-frietliefhebber Stijn Baert ging 7 maanden lang voor HLN op zoek naar de meest smakelijke versie van het gerecht. Als je geen tijd hebt om het zelf te maken, waar schuif je dan het liefst je voeten onder tafel voor de beste biefstuk? “Duurder blijkt écht niet altijd beter te zijn.” [naar artikel]
Op dinsdag boog de Commissie voor Sociale Zaken, Werk en Pensioenen zich samen met tal van experten over een prangend vraagstuk: de financiering van de sociale zekerheid. Volgens arbeidseconoom Stijn Baert (UGent) ontkennen sommige parlementsleden nog steeds het licht van de zon. [naar artikel]
Arbeidseconoom Stijn Baert (UGent) vindt het voorstel van minister van Pensioenen Karine Lalieux (PS) niet betaalbaar en vraagt dat het Planbureau de effecten ervan wetenschappelijk in kaart brengt. “Dit plan is budgettair een luchtkasteel”, zegt Baert. Hij roept de Vlaamse partijen in de federale regering op om een onderbouwde studie af te wachten, alvorens inhoudelijke gesprekken over de pensioenhervorming op te starten. [naar artikel]
CD&V legde vandaag een naar eigen zeggen “evenwichtiger” pensioenplan op tafel. Maar is dat ook zo? “Het bevat een aantal moedige keuzes”, aldus arbeidseconoom Stijn Baert (UGent), die eerder het pensioenplan van minister Lalieux (PS) afkraakte. Al blijft hij ook nog op zijn honger zitten: de partij mocht gerust nog wat verder gaan in het schrappen van koterijen. [naar artikel]
Leerkracht is geen zwaar beroep. Agent, vuilnisophaler en zelfs verpleger zijn twijfelgevallen. Tot die conclusie komt arbeidseconoom Stijn Baert (UGent) in een eigen onderzoek, schrijft De Morgen dinsdag. [naar artikel]
Hoe is het met de werkzaamheidsgraad in ons land gesteld? Arbeidseconoom Stijn Baert publiceerde cijfers op X (Twitter). Business AM liep samen met hem door de conclusies. Beluister hier het volledige interview met Stijn Baert: Drastische hervormingen nodig (evb) [naar artikel]
De Vlaming vergadert veel en ook lang, blijkt uit een onderzoek van de UGent. Business AM vroeg uitleg bij de resultaten aan arbeidseconoom Stijn Baert. Hij gaf tips om efficiënter te kunnen vergaderen. Beluister hier het volledige interview met Stijn Baert: De essentie: We vergaderen in Vlaanderen vrij lang. Niet al die tijd wordt nuttig […] [naar artikel]
Met biefstuk-friet kan je iedereen een plezier doen, maar waar eet je de lekkerste versie van dit gerecht? HLN-foodie Stijn Baert gaat op zoek in Vlaanderen. Deze maand passeert hij bij vier zaken in Brugge, Brussel, Gent en Antwerpen, ingezonden door onze lezers. Moet de voorlopige nummer één op de restokaart plaats maken voor een nieuwe? “Ik had deze charmante zaak graag een beter oordeel gegund, maar wat prijs-kwaliteit betreft, moet dit beter.” [naar artikel]
Met biefstuk-friet kan je iedereen een plezier doen, maar waar eet je de lekkerste versie van dit gerecht? HLN-foodie Stijn Baert gaat op zoek in Vlaanderen. Deze maand passeert hij bij vier bekende zaken in Brugge, Brussel, Gent en Antwerpen, ingezonden door onze lezers. Moet de voorlopige nummer één op de restokaart plaats maken voor een nieuwe? “Ik had deze charmante zaak graag een beter oordeel gegund, maar wat prijs-kwaliteit betreft, moet dit beter.” [naar artikel]
Professor arbeidseconomie Stijn Baert (UGent) over de stand van onze Vlaamse en Belgische arbeidsmarkt, cruciale keuzes in zijn carrière en zijn fascinatie voor... biefstuk met friet. 'Ik heb nooit de ambitie gehad om te voldoen aan het klassieke beeld van de professor die alleen maar naar de opera gaat en boeken leest.' [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.