Bart Cannaerts toonde zich de voorbije jaren een vakman in de jurybak, maar ontpopt zich nu stilaan tot de sterkste speler van het jubileumseizoen. En dat is straf, zeker wanneer je tegen twee gewezen winnaars speelt. Maar wees gerust, De slimste mens boet niet in aan lol. Zeker niet wanneer de kandidaten hun beste Nederlandse accent moeten bovenhalen. [naar artikel]
De examens aan hogescholen en universiteiten zijn gestart en dat zorgt voor heel wat blokstress. VTM-kok en voedingsdeskundige Sandra Bekkari legt... [naar artikel]
De examens aan hogescholen en universiteiten zijn gestart en dat zorgt voor heel wat blokstress. VTM-kok en voedingsdeskundige Sandra Bekkari legt... [naar artikel]
Voor het eerst je eigen potje koken is een flinke uitdaging voor veel studenten. En dan natuurlijk liefst zo goedkoop mogelijk. De Nederlandse... [naar artikel]
Kooktips met voedseloverschotten, gedichten, een getuigenis over het straatleven met een hond. De eerste daklozenkrant wil Gentenaars het echte leven op straat tonen. Ze werd volledig geschreven door dak- en thuislozen. En die zijn razend ambitieus: “We willen meer lezers bereiken dan De Gentenaar.” [naar artikel]
Een trio van topchefs - Roger van Damme, Peppe Giacomazza en Dominique Persoone - trok voor de derde keer op kookweekend om de njam!-kijkers kilo’s inspiratie te bezorgen voor de eindejaarsfeesten. [naar artikel]
Wie heeft er tijd om uitgebreid in de keuken te staan na een drukke werkdag? En tijd is wat je nodig hebt om gezond en vooral lekker te koken.... [naar artikel]
Hoewel sommige dingen in de keuken misschien simpel lijken, is dat in de realiteit niet altijd het geval. Krijg je die worsten nooit zo goed gebakken als op restaurant? Vallen je verse kroketten uit elkaar? Of is jouw saus altijd te waterig? 14 topchefs, waaronder sterrenchef Marcelo Ballardin en Thijs Vervloet delen elks een exclusieve tip om jouw kookkunsten tot een succes te maken. “Zet nooit het deksel op je pan als je groene groenten kookt.” [naar artikel]
Hoewel sommige dingen in de keuken misschien simpel lijken, is dat in de realiteit niet altijd het geval. Krijg je die worsten nooit zo goed gebakken als op restaurant? Vallen je verse kroketten uit elkaar? Of is jouw saus altijd te waterig? 14 topchefs, waaronder sterrenchef Marcelo Ballardin en Thijs Vervloet delen elks een exclusieve tip om jouw kookkunsten tot een succes te maken. “Zet nooit het deksel op je pan als je groene groenten kookt.” [naar artikel]
Hoewel sommige dingen in de keuken misschien simpel lijken, is dat in de realiteit niet altijd het geval. Krijg je die worsten nooit zo goed gebakken als op restaurant? Vallen je verse kroketten uit elkaar? Of is jouw saus altijd te waterig? 14 topchefs, waaronder sterrenchef Marcelo Ballardin en Thijs Vervloet delen elks een exclusieve tip om jouw kookkunsten tot een succes te maken. “Zet nooit het deksel op je pan als je groene groenten kookt.” [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.