Hoewel sommige dingen in de keuken misschien simpel lijken, is dat in de realiteit niet altijd het geval. Krijg je die worsten nooit zo goed gebakken als op restaurant? Vallen je verse kroketten uit elkaar? Of is jouw saus altijd te waterig? 14 topchefs, waaronder sterrenchef Marcelo Ballardin en Thijs Vervloet delen elks een exclusieve tip om jouw kookkunsten tot een succes te maken. “Zet nooit het deksel op je pan als je groene groenten kookt.” [naar artikel]
Hoewel sommige dingen in de keuken misschien simpel lijken, is dat in de realiteit niet altijd het geval. Krijg je die worsten nooit zo goed gebakken als op restaurant? Vallen je verse kroketten uit elkaar? Of is jouw saus altijd te waterig? 14 topchefs, waaronder sterrenchef Marcelo Ballardin en Thijs Vervloet delen elks een exclusieve tip om jouw kookkunsten tot een succes te maken. “Zet nooit het deksel op je pan als je groene groenten kookt.” [naar artikel]
Hoewel sommige dingen in de keuken misschien simpel lijken, is dat in de realiteit niet altijd het geval. Krijg je die worsten nooit zo goed gebakken als op restaurant? Vallen je verse kroketten uit elkaar? Of is jouw saus altijd te waterig? 14 topchefs, waaronder sterrenchef Marcelo Ballardin en Thijs Vervloet delen elks een exclusieve tip om jouw kookkunsten tot een succes te maken. “Zet nooit het deksel op je pan als je groene groenten kookt.” [naar artikel]
Net zoals Kylie Minogue de Australische popgodin is, is Donna Hay (53) de Australische keukengodin. Met meer dan acht miljoen verkochte kookboeken is ze een wereldwijd fenomeen en met haar nieuwste boek wil ze ook de thuiskok doen schitteren. Lifestyle-journalist David Devriendt sprak haar tijdens haar bezoek in Antwerpen én kreeg twee van haar favoriete recepten te pakken. “Als je de basis onder de knie hebt, kan je beginnen experimenteren.” [naar artikel]
Wie heeft er tijd om uitgebreid in de keuken te staan na een drukke werkdag? En tijd is wat je nodig hebt om gezond en vooral lekker te koken.... [naar artikel]
Een concertfilm van Pearl Jam, die tegelijk dienst doet als sportdagboek? Je houdt je hart op voorhand vast. Niet onterecht. De Amerikaanse markt zal mogelijk wel voor de bijl gaan: historische baseballmatch! Rocklegendes! Maar de volstrekte leek of rabiate muziekfan heeft weinig verloren bij dit dubbelspel. Géén homerun dus. [naar artikel]
Een concertfilm van Pearl Jam, die tegelijk dienst doet als sportdagboek? Je houdt je hart op voorhand vast. Niet onterecht. De Amerikaanse markt zal mogelijk wel voor de bijl gaan: historische baseballmatch! Rocklegendes! Maar de volstrekte leek of rabiate muziekfan heeft weinig verloren bij dit dubbelspel. Géén homerun dus. [naar artikel]
Nina Derwael volgt de carrière van haar vriend, voetballer Siemen Voet, op de voet. En dat is wederzijds. “Ik ben echt al elke match gaan kijken.... [naar artikel]
Geen kroketten, geen feest! Maar smaken diepvrieskroketten net zo lekker als de huisbereide van oma op kerstavond? Sterrenchef Luc Bellings proeft tien aardappelkroketten uit de diepvries en velt zijn oordeel. Hij geeft zijn ultieme recept voor zelfgemaakte kroketten en deelt tips om opengebarsten exemplaren te voorkomen.“Voor je de puree door het paneermeel wentelt, moet hij voldoende afgekoeld zijn.” [naar artikel]
Vandaag is het cappuccinodag. Tijd om jezelf te verwennen met een heerlijke warme kop koffie met gestoomde melk. Maar waar moet je op letten als je die cappuccino zelf maakt? Op welk moment van de dag drink je de koffie het best? En kies je dan voor melk of slagroom bij de koffie? Barista Joke De Coninck en culinair historicus Lizet Kruyff leggen het uit. “De cappuccino is niét Italiaans.” [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.