Een brood wordt er niet goedkoper op: die extra kost kan je makkelijk opvangen door thuis je eigen brood te bakken. Hoe je daaraan begint? Daarvoor deelt topbakker Toon De Klerck van de gelijknamige bakkerij negen tips én drie exclusieve broodrecepten om uit te proberen. “Velen gaan de mist in bij het kneden: het is belangrijk om het lang genoeg te doen.” [naar artikel]
Een brood wordt ruim 10 procent duurder: dat wil zeggen dat je voortaan 2,40 of 2,50 euro betaalt voor een brood. Deze extra kost kan je opvangen door je eigen brood te bakken. Topbakker Toon De Klerck geeft negen tips waarmee iedereen erin slaagt zelf een heerlijk brood te bakken. Daarnaast verklapt hij drie simpele recepten. [naar artikel]
We hebben allemaal al eens een brood gekocht om drie dagen later pas te ontdekken dat je het volledig uit het oog verloren bent. Nu het brood volgens Eurostat duurder is dan ooit, is het misschien niet onbelangrijk om te weten hoe je dat (oud) brood langer eetbaar houdt. Koop je best een gesneden of ongesneden exemplaar? En is de diepvries echt zo’n goed idee als soms wordt beweerd? Bakker Toon De Klerck legt uit. [naar artikel]
In Hamme (Merchtem) opende zopas de nieuwe biobakker/patissier- en broodjeszaak Ö TOUR DU PAIN. Zaakvoerders Olivier (50) en Alisson De Wit (30) uit Brussegem zijn het ondernemerschap gewoon en verwelkomen hun klanten met de glimlach. Maar hoe gaan ze om met de torenhoge energieprijzen? [naar artikel]
Sinds de lockdown heeft de Belg de bakmicrobe te pakken. Broodbakmachines vliegen de deur uit. Maar wie het écht goed wil aanpakken, laat die dure... [naar artikel]
Je eigen brood bakken is dé ideale manier om je kinderen bezig te houden tijdens de krokusvakantie als de zon het laat afweten. Maar wie het écht goed wil aanpakken, laat die de dure broodbakmachines voor wat ze zijn. Een handgemaakt brood is zoveel lekkerder en gezonder. Met de negen tips van topbakker Toon De Klerck lukt het iedereen. En hij geeft ook drie heerlijke recepten waar je thuis zelf mee aan de slag kan. [naar artikel]
Een brood wordt ruim 10 procent duurder: dat wil zeggen dat je bij vele warme bakkers voortaan 2,40 of 2,50 euro betaalt voor een brood. Je eigen brood bakken is een manier om die extra uitgave te drukken. Topbakker Toon De Klerck geeft negen tips waarmee iedereen erin slaagt zelf een heerlijk brood te bakken. Hij geeft ook drie simpele recepten waar je thuis zelf mee aan de slag kan. [naar artikel]
De bakkersfederatie Bakkers Vlaanderen meldt dat een brood binnenkort tot wel 3 euro kan kosten als gevolg van de oorlog in Oekraïne. Die extra kost kan je makkelijk opvangen door thuis je eigen brood te bakken. Hoe je daaraan begint? Daarvoor deelt topbakker Toon De Klerck van de gelijknamige bakkerij negen tips én drie exclusieve broodrecepten om uit te proberen. “Velen gaan de mist in bij het kneden: het is belangrijk om het lang genoeg te doen.” [naar artikel]
We hebben allemaal al eens een brood gekocht om drie dagen later pas te beseffen dat je het nog hebt liggen. Nu de prijzen de pan uit swingen, is het misschien handig om te weten hoe je dat (oud) brood langer eetbaar houdt. Koop je best een gesneden of ongesneden exemplaar? En is de diepvries zo’n goed idee als soms wordt beweerd? Bakker Toon De Klerck legt uit. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.