IJsboerke, het bekende roomijsbedrijf uit Tielen, bindt de strijd tegen suiker aan. Het vervangt de suiker in alle kinderijsjes die Ijsboerke voor Studio 100 produceert. De suikervervanger haalt IJsboerke in Limburg, bij het voedingbedrijf Damhert. [naar artikel]
De Belgische ijsjesfabrikant IJsboerke kondigde op Instagram een leuke nieuwigheid aan voor zoetekauwen. Vanaf midden maart brengt het ijsjes met Fruittella uit. Met echte aardbeien. [naar artikel]
Om de vraag naar ijsjes te kunnen bijhouden, draait IJsboerke momenteel continu. Dag en nacht. Weekdag en weekend. “Zelfs Spanje schreeuwt om meer IJsboerke”, zegt ceo Peter Janssens. [naar artikel]
Roomijsfabrikant IJsboerke uit Tielen (Kasterlee) heeft nu ook een eigen kledinglijn met T-shirts, een sweater en een pet. Het bedrijf lanceert de kledij in samenwerking met Sunday, een duurzame Belgische textielproducent. De kledingstukken kunnen worden aangekocht via de fanshop van IJsboerke. [naar artikel]
Bumba, K3 en Plop denken aan de gezondheid van uw kinderen. Tenminste, dat laten de suikervrije ijsjes die IJsboerke voor Studio 100 maakt, uitschijnen. [naar artikel]
Nog zeventien dagen en de Rode Duivels spelen hun eerste match op EURO 2020. In de supermarkt heeft u het links en rechts misschien al gemerkt: de merchandising begint stilaan op gang te komen. IJsboerke doet daar nu een nieuw schepje bovenop en lanceert voor komende zomer de ‘tricolore’ ijsjes. [naar artikel]
11:30 IJsboerke gebruikt in al zijn kinderijs, zoals de populaire varianten met Studio 100-figuren als Bumba of K3, voortaan de alternatieve zoetstof tagatose van het voedingsbedrijf Damhert. [naar artikel]
19:21 IJsproducent IJsboerke gebruikt in al haar kinderijs voortaan de alternatieve zoetstof tagatose. [naar artikel]
Voor het eerst in 8 jaar levert IJsboerke opnieuw ijsjes aan huis. "Door de coronacrisis veranderen we onze strategie. We rijden voorlopig enkel rond in de provincie Antwerpen," zegt Jan Segers van IJsboerke op Radio 2 Antwerpen. [naar artikel]
Op Valentijnsdag opent op de De Keyserlei Sano: een nieuwe zaak die zonder suiker werkt. Nochtans lijkt de menukaart een suikerbom: vers gedraaid ijs, wafels, patisserie, milkshakes, chocolade, zoete koffie, … “Je kunt die producten even lekker bereiden zonder toegevoegde suikers”, zeggen de Antwerpse initiatiefnemers Thierry Huion en Gunther Vanbeselaere. [naar artikel]
IJsjes zorgen voor een heerlijke verfrissing op warme dagen. Maar waar moet je op letten als je je kind een ijsje wil geven, gelet op de voedingswaarde van het lekkers? “Af en toe een ijsje kan geen kwaad, zolang je kind ook een gezonde portie fruit, groenten, zuivel en/of granen eetâ€, zegt diëtiste Sanne Mouha. Zij beoordeelt 10 soorten ijsjes uit de supermarkt. Het finale verdict komt van ons 8-jarige jurylid Lucie-Lou. [naar artikel]
IJsboerke zal ook na de overname door de zogoed als onbekende streekgenoot Glacio blijven bestaan. 'Het zou onverstandig zijn om het merk IJsboerke te schrappen. Als je ziet hoeveel buzz er de voorbije weken is gecreëerd rond IJsboerke, dan weet je wel hoe sterk die merknaam is', zeggen de overnemers Peter Janssen en Werner Van Springel. [naar artikel]
De Tielense ijsroomfabrikant IJsboerke lanceert een nieuwe combinatie van zijn eigen lekkernij met een bekende naam. Nu vind je in de winkel -of krijg je aan huis- aardbeienroomijs. De aardbeien komen vanzelfsprekend uit Hoogstraten. [naar artikel]
IJsproducent IJsboerke gebruikt in al haar kinderijs voortaan de alternatieve zoetstof tagatose. Ook in het lightaanbod wordt de caloriearme zoetstof voortaan gebruikt, die ook voor diabetespatiënten veilig is. Het bedrijf uit Tielen (Kasterlee) wil zo mee strijden tegen overmatig suikergebruik, al hoopt het ook op extra klanten. [naar artikel]
Jammer dat ijsjes zulke caloriebommetjes zijn. Al hoeft dat niet per se zo te zijn: Oppo kreeg als eerste ijsmerk de toestemming van Europa om zich... [naar artikel]
IJsboerke in Tielen is het bekendste ijsmerk in ons land en is ondertussen al meer dan tachtig jaar bezig met ijs maken. Oprichter Staf Janssens was al bij leven een ware legende. ‘‘Momenteel telt IJsboerke, afhankelijk van het seizoen, 400 tot 500 werknemers’’, aldus woordvoerder Jef Segers. [naar artikel]
Op warme zomerdagen zijn ijsjes een must! Deze ijsjes maak je makkelijk zelf, zonder ijsmachine en met slechts twee ingrediënten. Twee bolletjes alstublieft! [naar artikel]
IJsboerke start tijdelijk opnieuw met het leveren aan particulieren. De producent uit Kasterlee stuurt op donderdagen en vrijdagen diepvrieswagens de... The post IJsboerke doet opnieuw aan thuislevering appeared first on Business AM. [naar artikel]
Suiker is lekker, maar niet erg gezond. Wat zijn de mogelijkheden als we graag op iets zoets kauwen zonder veel geraffineerde suiker te gebruiken? [naar artikel]
Nu het eindelijk mooi weer belooft te worden, stijgen niet alleen de temperaturen, maar ook ons verlangen naar een smakelijk ijsje. En binnenkort [naar artikel]
Marsepein is normaal een suikerbom, maar in dit filmpje leert Jani van raw food chef Julie hoe hij marsepeinballetjes kan maken zonder suiker, en dus zonder schuldgevoel. [naar artikel]
Yoghurt, snoep, ijsjes... Dagelijks smeekte het jongste dochtertje van de Zweedse Anna Larsson (38) om zoetigheden te mogen eten. Als het kleine meisje haar zin niet kreeg, kreeg ze een driftbui of een woedeaanval. Daarom besliste de moeder vorige week om suiker van het menu te schrappen. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.