Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Standaard

Nick Bril is de chef van het jaar voor Gault&Millau

07/11/2022 - 15:59
"Nick Bril van restaurant The Jane in Antwerpen is door Gault&Millau verkozen tot Chef van het Jaar."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Chef Nick Bril (38) van The Jane is door Gault&Millau bekroond tot Chef van het Jaar 2023 (07/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Chef Nick Bril (38) van The Jane (**) is door Gault&Millau bekroond tot Chef van het Jaar 2023. Dat gebeurde op de bekendmaking van de twintigste editie van de culinaire gids. “Dit is belevingsgastronomie van het allerhoogste niveau, en een eetervaring die we gerust tot de wereldtop mogen rekenen”, vertelt CEO Marc Declerck over de keuze voor Bril. [naar artikel]


2. Gault&Millau: Nick Bril van The Jane verkozen tot Chef van het Jaar, Hof Van Cleve blijft beste restaurant én levert ook Gastheer van het Jaar (07/11/2022 - VRT NWS)

Nick Bril van restaurant The Jane in Antwerpen is door Gault&Millau verkozen tot Chef van het Jaar. Alexandre Ciriello, Davy Devlieghere en Alexandru Sapco krijgen de titel Jonge Chef van het Jaar. In de twintigste editie van de Gault&Millau-restaurantgids die vandaag werd voorgesteld krijgen horecazaken punten op 20. De hoogste score in België gaat net als de voorbije jaren naar Hof Van Cleve in Kruisem (19,5 op 20) dat met Serge Sierens ook de Gastheer van het Jaar levert. [naar artikel]


3. ‘Bril zei op geen enkel moment dat hij het slachtoffer had overreden’: verzweeg Nick Bril cruciale informatie bij ongeval The Jane? (21/02/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Sterrenchef Nick Bril ‘in shock’ nadat hij dronken stagiair aanrijdt, collega's reageren: ‘Niet typisch voor onze sector of voor Nick’ (08/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Sterrenchef Nick Bril ‘in shock’ nadat hij stagiair aanrijdt en positief blaast, collega’s reageren: ‘Niet typisch voor onze sector of voor Nick’ (08/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Sterrenchef Nick Bril ‘in shock’ nadat hij onder invloed stagiair aanrijdt, collega’s reageren: ‘Niet typisch voor onze sector of voor Nick’ (08/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Na zeven jaar treedt chef Nick Bril uit schaduw van Sergio Herman: “Ik werk al jaren zelfstandig in The Jane, nu is er duidelijkheid” (01/06/2021 - Het Nieuwsblad)

Nu Sergio Herman (51) definitief uit The Jane stapt, komt de sterrenzaak volledig in handen van chef Nick Bril (37). Hij zwaaide er de voorbije jaren sowieso al op z’n eentje de plak, maar bleef in de schaduw van de Zeeuwse topchef. Daar komt nu een einde aan. “De deal kwam er op mijn aansturen, ja. Na twee moeilijke jaren denk je al eens na over de toekomst.” [naar artikel]


8. Gault&Millau kroont Nick Bril tot Chef van het Jaar (07/11/2022 - De Tijd)

15:41 De Nederlandse chef-kok Nick Bril van het Antwerpse restaurant The Jane is door de restaurantgids Gault&Millau verkozen tot Chef van het Jaar. Davy Devlieghere van Bistro Julien uit Lovendegem is de J... [naar artikel]


9. Nick Bril is de chef van het jaar voor Gault&Millau (07/11/2022 - De Standaard)

Nick Bril van restaurant The Jane in Antwerpen is door Gault&Millau verkozen tot Chef van het Jaar. [naar artikel]


10. Nieuwe Gault&Millau-gids: Nick Bril is ‘Chef van het jaar’ en klopt met The Jane zijn leermeester Sergio Herman (07/11/2022 - Het Belang van Limburg)

Loskomen van zijn mentor Sergio Herman heeft chef Nick Bril vleugels gegeven. In de nieuwe editie van de culinaire gids Gault&Millau klimt hij naar 18,5/20 en krijgt hij de titel van ‘Chef van Jaar’. Bril laat daarmee zijn leermeester achter zich. Hij moet enkel Peter Goossens van Hof van Cleve laten voorgaan. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!