Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Van kreeft tot oesters of kaviaar: kopen we nog luxueuze ingrediënten of niet meer?

23/12/2022 - 11:01
"Oesters, kaviaar en kreeft waren lange tijd erg populair tijdens de eindejaarsperiode: zijn Belgen vandaag nog steeds bereid met deze luxueuze ingrediënten aan de slag te gaan nu bijna iedereen moet besparen? Ine Tassignon, woordvoerder van Delhaize, en Farah Kiyani van House of Caviar & Fine Food leggen uit. “Klanten vergelijken heel duidelijk overal de prijzen”, klinkt het. Hoe wordt die prijszetting bepaald? En hoe serveer je de ingrediënten op een smakelijke manier?"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Van kreeft tot oesters of kaviaar: kopen we nog luxueuze ingrediënten of niet meer? (23/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

Oesters, kaviaar en kreeft waren lange tijd erg populair tijdens de eindejaarsperiode: zijn Belgen vandaag nog steeds bereid met deze luxueuze ingrediënten aan de slag te gaan nu bijna iedereen moet besparen? Ine Tassignon, woordvoerder van Delhaize, en Farah Kiyani van House of Caviar & Fine Food leggen uit. “Klanten vergelijken heel duidelijk overal de prijzen”, klinkt het. Hoe wordt die prijszetting bepaald? En hoe serveer je de ingrediënten op een smakelijke manier? [naar artikel]


2. Antwerps koppel verdeelt kaviaar en saffraan: “Wij zweren bij één soort kaviaar” (17/02/2022 - Gazet van Antwerpen)

Met Céleste Caviar komt er in Antwerpen een derde speler op de markt die kaviaar aanbiedt. Anders dan de voorgangers richt Céleste zich tot de privémarkt. Met drie soorten van deze steureitjes zorgen ze ervoor dat kaviaar in verschillende prijscategorieën beschikbaar is. Onder meer avondrestaurant Roji werkt al met Céleste. [naar artikel]


3. Kaviaar en kreeft: maak kennis met Team-Trump - Björn Soenens (10/12/2016 - De Redactie)

Wie worden de loodgieters van Donald J. Trump? Wie zit in de regering van de 45ste president van Amerika? Trumps kabinet lijkt op het eerste gezicht een mikmak van outsiders, insiders, ex-militairen, en mensen met zeer veel geld. Wie zijn ze, wat gaan ze doen? Amerikawatcher Björn Soenens wikt en weegt "all the president’s men". [naar artikel]


4. Zet 2022 in met kreeft, kaviaar en truffelpasta: vijf topadressen voor een gastronomisch eindejaar (16/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

RESTOWIJZER. De dagen naar aanloop van de feesten zijn vaak gevuld met het ene etentje na het andere. Een eindejaarsetentje hier, kerstdiner daar... Het mag dan al eens wat chiquer zijn. Deze week geven we vijf adresjes van culinair topniveau om de feesten goed in te zetten. [naar artikel]


5. Waar smul je kreeft en kaviaar, hoeveel kost het nieuwe casino en welke sterren treden op? 15 weetjes over Silt, dé nieuwe blikvanger aan zee (16/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Zeg niet zomaar casino. In Middelkerke spreekt men liever over Silt, want het totaalconcept met zicht op zee is veel meer dan een speelzaal. Over exact een week opent dé nieuwe eyecatcher aan de kust de deuren. “Het visitekaartje van onze badplaats, waar in de hele wereld over gesproken zal worden”, belooft burgemeester Jean-Marie Dedecker (LDD) nu al. Maar wat zal deze parel uiteindelijk gekost hebben? Is een kamer in het bijhorende viersterrenhotel spek voor mijn bek? En wat hebben de Rode Duivels ermee te maken? Wij sommen alle weetjes op in de aanloop naar de opening en tonen enkele imposante dronebeelden van het prachtige gebouw. [naar artikel]


6. Kreeft en oesters uit indexkorf (28/03/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Politie en parket op zoek naar inbrekers met een duur 'hongerke': voor 5.000 euro aan oesters en kreeft gestolen (07/11/2019 - Het Nieuwsblad)

Politie en parket hebben een opsporingsbericht verspreid in het kader van een opmerkelijke inbraak in restaurant In de Molen in Lembeek. De dieven maakten er dit voorjaar voor duizenden euro’s aan oesters, foie gras en kreeft buit. [naar artikel]


8. Kontichse cateraar kookt voor atleten in Zuid-Afrika: “Geen kreeft of oesters voor de Borlées” (12/01/2021 - Gazet van Antwerpen)

Met de jaarwisseling zijn heel wat atleten aan hun voorbereiding begonnen op de Olympische Spelen die (hopelijk) volgende zomer in Tokio plaatsvinden. Zo vertoeven de broers Borlée momenteel op stage in Zuid-Afrika. In hun zog reisden drie chefs van het Kontichse culinair bedrijf Kookeiland mee om voor de atleten dagelijks vier maaltijden te bereiden. [naar artikel]


9. Een jaar na ‘1 jaar gratis’: ‘Ecuador! Oesters en kreeft! Een elektrische gitaar!’ (14/01/2021 - De Morgen)

De start van de nieuwe editie van 1 jaar gratis biedt een uitstekende gelegenheid om één van de weinige winnaars van het verdoemde en gelukkig stilaan al vergeten 2020 te fêteren: Marianne Haeck uit Lokeren. [naar artikel]


10. Het vakantiegeld van Geena Lisa (48): “Als zelfstandige leef ik volgens mijn portemonnee. Alle dagen oesters en kreeft zit er niet in” (01/07/2021 - Het Laatste Nieuws)

Geena Lisa (48), presentatrice, actrice & zangeres, laat in haar portemonnee én haar ziel kijken. In onze rubriek Centen & percenten, die voor de gelegenheid een zomers tintje kreeg, vertelt ze honderduit over waar ze haar vakantiegeld aan uitgeeft. “Ik geniet zowel van een back-to-basics-vakantie als van de luxepoes uithangen in een chic hotel.” [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!