Aan het einde van het jaar fonduen en gourmetten we er met z’n allen flink op los. We zijn dan ook dol op de groenten, sauzen, stokbroden en vlees/vis/veggie à volonté. Maar hoe gezellig het ook is, van de bijhorende vettige geur wil je vaak liefst zo snel mogelijk af. Hoe doe je dat? En kan je die geur zelfs helemaal vermijden? Dit zijn, volgens vtwonen.be, dé 3 oplossingen. [naar artikel]
Net genoten van een heerlijke fondue of plan je met oudejaar nog een gourmetsessie? Héér-lijk! Een minpuntje aan al dat feestgedruis: vaak zit de... [naar artikel]
Een waslijst van ingrediënten, uren in de keuken, stress ... Om een feestmenu op tafel te zetten moet je meestal heel wat moeite doen. Maar het [naar artikel]
Hotel- en Toerismeschool Spermalie krijgt vandaag 100 niet-alledaagse gasten over de vloer, namelijk de vaste gasten van armoedeorganisatie Poverello in Brugge. De hotelschool trakteert de daklozen naar aanleiding van haar 65ste verjaardag op een feestmaal. [naar artikel]
Neemt jouw kerstmenu elk jaar opnieuw een flinke hap uit je budget? Volg dan de tips van budgetcoach Sara Van Wesenbeeck op en geniet van budgetvriendelijke feestdagen, zonder dat je aan luxe of plezier moet inboeten.. [naar artikel]
Dat de nood hoog is in Genk, merkt ook Sandro Maurina. Hij organiseerde in de zaal van Casa Papa Giovanni een feestmaal voor mensen die dat doorgaans aan zich voorbij moeten laten gaan omdat ze er de middelen niet voor hebben. Vrienden en tal van verenigingen staken de armen uit de mouwen. [naar artikel]
Ruim tweehonderd mensen zijn ingegaan op de uitnodiging van vzw De Sfeer om te genieten van een gratis feestmaal. Dat kregen ze woensdagmiddag voorgeschoteld in de Luminus Arena in Genk. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.