12/01/2023 - 07:52
"‘Marca’ rekent hem al tot de beste keepers in de clubgeschiedenis van Real Madrid. Thibaut Courtois was gisterenavond opnieuw van goudwaarde voor de Koninklijke. Met enkele prima reddingen én door de beslissende penalty van Gaya te stoppen gidste hij Real naar de finale van de Spaanse supercup."

1. KIJK. Courtois stopt beslissende penalty en gidst Real naar finale Supercopa: “Het komt aan op studeren” (12/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

‘Marca’ rekent hem al tot de beste keepers in de clubgeschiedenis van Real Madrid. Thibaut Courtois was gisterenavond opnieuw van goudwaarde voor de Koninklijke. Met enkele prima reddingen én door de beslissende penalty van Gaya te stoppen gidste hij Real naar de finale van de Spaanse supercup. [naar artikel]

2. KIJK. Courtois van goudwaarde voor Real in halve finale Supercopa: keeper stopt beslissende penalty in strafschoppenreeks (11/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Real Madrid speelt zondag de finale van de Final Four in de Supercopa España. De Koninklijke had zonet in de halve finale strafschoppen nodig om Valencia op de knieën te krijgen. Thibaut Courtois was opnieuw van goudwaarde voor z’n team met enkele prima reddingen én hij stopte ook de beslissende penalty van Gaya. [naar artikel]

3. KIJK. Courtois van goudwaarde voor Real in halve finale Supercopa: keeper stopt beslissende penalty (11/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Real Madrid speelt zondag de finale van de Final Four in de Supercopa España. De Koninklijke had in de halve finale strafschoppen nodig om Valencia op de knieën te krijgen. Thibaut Courtois was opnieuw van goudwaarde voor z’n team met enkele prima reddingen én hij stopte ook de beslissende penalty van Gaya. [naar artikel]

4. KIJK. “Gelukkig was er Thibaut om het schaamrood op de wangen te voorkomen”: Courtois stopt beslissende penalty en gidst mak Real naar finale Supercopa (12/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

5. LIVE SUPERCOPA. Morgen clash tussen Real en Barça, Hazard en Courtois trainen in aanloop finale Supercopa (14/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

• Finale Supercopa • King Fahd International Stadium (Riyad) • Aftrap: 20u • LIVE te bekijken op VTM 2 [naar artikel]

6. LIVE SUPERCOPA. En daar is de 0-3! Modric zet Real op weg naar Supercopa-finale (08/01/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Valencia-Real Madrid in halve finale mini-toernooi Supercopa • Thibaut Courtois aan aftrap bij Real • King Abdullah Sports City Stadium,... [naar artikel]

7. Penalty of niet? PSV-coach woedend op scheidsrechters na beslissende penalty in minuut 95: “Hij weet niet wat hands is” (09/05/2022 - Het Belang van Limburg)

PSV beleefde zondag een frustrerende avond. De Eindhovenaars stonden met 0-2 voor op het veld van Feyenoord en leken een uitstekende zaak te doen in de titelstrijd, tot Cyriel Dessers in minuut 86 en minuut 96 tegen scoorde: 2-2. De laatste goal kwam er na een uiterst discutabele strafschop. [naar artikel]

8. LIVE. Penalty’s! Barcelona of Betis, wie wordt tegenstander van Real Madrid in finale Supercopa? (12/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

• Halve finale Supercopa • King Fahd International Stadium (Riyadh) • Aftrap: 20u • Thibaut Courtois was gisteren held van Real Madrid [naar artikel]

9. Wat penalty? Hoe penalty? Waar penalty? Teo schenkt Anderlecht zege met denkbeeldige strafschop (07/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht verdiende de zege op basis van een goede eerste helft. Toen het schip leek te vergaan na de rust werd paars-wit bijgestaan door ref... [naar artikel]

10. Geen penalty voor Zwitserland? Penalty voor Portugal! Nee, toch penalty voor Zwitserland! (06/06/2019 - Het Belang van Limburg)

Cristiano Ronaldo ging woensdag met alle aandacht lopen door zijn hattrick tegen Zwitserland. Maar de halve finale in de Nations League zorgde ook voor een merkwaardig VAR-moment. [naar artikel]