Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

‘De Russen weten dat de klok in hun nadeel tikt’: militair expert over het groot Russisch offensief

08/02/2023 - 20:36
"Geen omschrijving gevonden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. ‘De Russen weten dat de klok in hun nadeel tikt’: militair expert over het groot Russisch offensief (08/02/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


2. Militair expert over Russisch voorjaarsoffensief: ‘De tijd tikt in hun nadeel, en ze weten het’ (08/02/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


3. ‘Speelde Oekraïne paniekvoetbal, of weten ze meer?’: militair expert over kansen op Russisch offensief (10/02/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


4. ‘De Russen slagen er niet in het te stoppen, wel om het te vertragen’: militair expert over het Oekraïense offensief (02/10/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Live - ‘Belangrijk Russisch militair vliegveld aangevallen’ • Kremlin noemt openingsceremonie Spelen zonder Russen onaanvaardbaar (20/03/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Bruno Beeckman ziet nieuwe tegenslag voor Russen na zinken van Moskva: “Regen is in hun nadeel aan oostelijk front” (15/04/2022 - Gazet van Antwerpen)

Kiev heeft er een woelige nacht op zitten. Dat zegt onze correspondent Bruno Beeckman die sinds enkele dagen terug in de Oekraïense hoofdstad verblijft. “Twee keer is het luchtalarm afgegaan en er waren drie explosies.” Volgens Beeckman zouden een elektriciteitscentrale en een militaire basis buiten Kiev doelwitten zijn geweest. Ook in andere delen van het land waren er weer meer explosies. Beeckman vreest dat het wel eens vergeldingsacties van de Russen kunnen zijn, nadat de kruiser Moskva, het vlaggenschip van de Russische zeemacht, tot zinken werd gebracht. [naar artikel]


7. Turkse politie gaat over tot massale arrestaties na kritiek op militair offensief tegen Koerden (23/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

De Turkse politie heeft naar aanleiding van de militaire operaties tegen Koerdische milities in het noordwesten van Syrië razzia's uitgevoerd en... [naar artikel]


8. Grote betoging in Idlib tegen verwacht militair offensief (07/09/2018 - Metro)

Duizenden mensen in de Syrische provincie Idlib hebben geprotesteerd tegen het militaire offensief dat op dit bolwerk van rebellen verwacht wordt. In de gelijknamige provinciehoofdstad hulden betogers zich in vlaggen van oppositiegroepen. Ze droegen spandoeken met opschriften als “Ik ben een burger van Idlib en heb het recht in waardigheid te leven”. Het Syrische Observatorium […] Het bericht Grote betoging in Idlib tegen verwacht militair offensief verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


9. Duizenden mensen protesteren tegen militair offensief in Syrische provincie Idlib (07/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

Duizenden mensen hebben in de Syrische provincie Idlib geprotesteerd tegen het militaire offensief dat verwacht wordt op het bolwerk van rebellen.... [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!