Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Kaya, dochter van chef-kok Seppe Nobels: ‘Hoe ouder ik word, hoe meer ik besef dat hij er niet zo vaak was’

20/02/2023 - 15:48
"Geen omschrijving gevonden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Kaya, dochter van chef-kok Seppe Nobels: ‘Hoe ouder ik word, hoe meer ik besef dat hij er niet zo vaak was’ (20/02/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


2. Kaya, dochter van chef-kok Seppe Nobels: ‘Ik wil later echt niet in de horeca, ik wil mijn kinderen zien opgroeien’ (20/02/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Kaya, dochter van chef-kok Seppe Nobels: ‘Soms is papa net een klein kind. Dan vraagt hij: ‘Hoe werkt dat, zo’n strijkijzer?’’ (20/02/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


4. EXCLUSIEF. Chef Seppe Nobels en dochter Kaya, die in zijn voetsporen volgt. “Ik ben soms stikjaloers op haar” (08/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

“Soms moet ík papa afremmen.” In restaurant Instroom werken Seppe (40) en dochter Kaya Nobels (19) zij aan zij. Onafscheidelijk: dat was ooit anders, want Seppe was een afwezige vader. Misschien was het dat dat het gezin een tijd terug even brak? Gelukkig vonden vader en dochter een manier om nu hechter te zijn dan ooit. “In het begin hamerde hij erop dat ik ‘chef’ moet zeggen.” [naar artikel]


5. EXCLUSIEF. Chef Seppe Nobels en dochter Kaya, die hem veel leert. “Toen zij geboren werd, was ik zelf nog een kind” (08/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

“Soms moet ík papa afremmen.” In restaurant Instroom werken Seppe (40) en dochter Kaya Nobels (19) zij aan zij. Onafscheidelijk: dat was ooit anders, want Seppe was een afwezige vader. Misschien was het dat dat het gezin een tijd terug even brak? Gelukkig vonden vader en dochter een manier om nu hechter te zijn dan ooit. “In het begin hamerde hij erop dat ik ‘chef’ moet zeggen.” [naar artikel]


6. Seppe Nobels brengt basis-groentekookboek want er is meer dan erwtjes en peekes (06/10/2016 - Gazet van Antwerpen)

“In Vlaamse huiskeukens zijn er amper bereidingen voor groenten. Bloemkool? Die moet met witte saus. Daar stopt het”, stelt Seppe Nobels vast. In zijn boek ’Greens that taste like friendship’ brengt hij simpele en snelle groentebereidingen. [naar artikel]


7. Topchef Seppe Nobels kookt duurzaam: "Rundvlees is superslecht voor het milieu" (15/11/2016 - Gazet van Antwerpen)

De Antwerpse topchef Seppe Nobels en zijn Franse collega Bruno Loubet staan vanavond samen in de keuken van Graanmarkt 13. Samen maken ze lunch en diner, waarbij groenten de belangrijkste ingrediënten vormen. De chefs leggen de nadruk op duurzaamheid. [naar artikel]


8. TEDx Seppe Nobels over lekker koken met groenten (17/11/2016 - Gazet van Antwerpen)

Seppe Nobels sleepte de titel van Groentekok van het Jaar in de wacht en leert ons groenten eten. Voor Nobels is koken onlosmakelijk verbonden met de omgeving waarin hij leeft en werkt. Zijn producten komen bij voorkeur uit eigen streek of zelfs rechtstreeks uit de tuin. Zijn restaurant Graanmarkt 13 beschikt over een eigen stadslandbouwproject en bijenkasten op het dak. Tijdens de zomermaanden staat de moestuin open voor het publiek en zijn er kruiden- en honingdiners met aangepaste rondleidingen. [naar artikel]


9. Zo maakte Seppe Nobels zijn feestmenu's voor De Morgen (25/11/2016 - De Morgen)

[naar artikel]


10. Zo maakte Seppe Nobels het mooiste feestmenu ooit (26/11/2016 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!