“Soms moet ík papa afremmen.” In restaurant Instroom werken Seppe (40) en dochter Kaya Nobels (19) zij aan zij. Onafscheidelijk: dat was ooit anders, want Seppe was een afwezige vader. Misschien was het dat dat het gezin een tijd terug even brak? Gelukkig vonden vader en dochter een manier om nu hechter te zijn dan ooit. “In het begin hamerde hij erop dat ik ‘chef’ moet zeggen.” [naar artikel]
Je kan tijdens de quarantaine ook actief bezig zijn in de keuken én de kinderen betrekken bij het kokkerellen. Chef-kok Seppe Nobels toont dat met zijn dochters Kaya en Lou in filmpjes voor Delhaize. [naar artikel]
Je kan tijdens de huidige quarantaine actief zijn in de keuken én je kinderen betrekken bij het kokkerellen. Chef-kok Seppe Nobels toont dat met zijn dochters Kaya en Lou en Delhaize. [naar artikel]
Chef Seppe Nobels van Instroom Academy was onlangs op televisie nog te zien in ‘Restaurant Misverstand’. Dat hij zelf ook graag uit eten gaat is zeker géén misverstand. Aan zijn favoriete adressen zijn heel wat mooie herinneringen verbonden. “Hier kwam ik altijd eten met mijn ouders wanneer ik mijn rapport kreeg”, vertelt de chef. Hij deelt zijn lievelingsplaatsen in Brussel, Antwerpen, Anderlecht, Mechelen en Peru. [naar artikel]
Chef Seppe Nobels van Instroom Academy was onlangs op televisie nog te zien in ‘Restaurant Misverstand’. Dat hij zelf ook graag uit eten gaat is zeker géén misverstand. Aan zijn favoriete adressen zijn heel wat mooie herinneringen verbonden. “Hier kwam ik altijd eten met mijn ouders wanneer ik mijn rapport kreeg”, vertelt de chef. Hij deelt zijn lievelingsplaatsen in Brussel, Antwerpen, Anderlecht, Mechelen en Peru. [naar artikel]
Marcelo Ballardin (39) won gisteren het tweede seizoen van ‘Snackmasters’, maar het was zijn opponent die opviel. Seppe Nobels (39) is de eerste chef die halverwege opgaf en geen snack afleverde. “Werken met chocolade is veel te technisch voor mij.” [naar artikel]
Ook in het derde seizoen van ‘Restaurant misverstand’ is chef Seppe Nobels (41) de rots in de branding voor mensen met jongdementie. “Het is mijn beste beslissing ooit geweest om met hen samen te werken”, glimlacht hij in ‘Story’. Helaas moest hij de afgelopen jaren al regelmatig afscheid nemen van een kandidaat. “Zo oneerlijk”, aldus Nobels, die ook in z’n privéleven moeilijke momenten kende. “Het was altijd veel makkelijker om voor anderen te zorgen dan mezelf op de eerste plek te zetten.” [naar artikel]
Marcelo Ballardin (39) heeft maandag het tweede seizoen van ‘Snackmasters’ gewonnen. Het was echter zijn opponent Seppe Nobels (39) die opviel. De Mechelaar is de eerste chef die halverwege opgaf en geen snack, in dit geval een replica van een Leo, afleverde. “Werken met chocolade is veel te technisch voor mij.” [naar artikel]
“In onze familie draaien feesten altijd rond eten”, zegt Seppe Nobels, chef-kok van Graanmarkt 13 . “Dat hebben ze ons toch meegegeven: ‘geniet van eten en geniet van de momenten samen’.” Maar de kerst 2016 wordt in de familie Nobels toch iets speciaals. [naar artikel]
Ook in het derde seizoen van ‘Restaurant misverstand’ is chef Seppe Nobels (41) de rots in de branding voor mensen met jongdementie. “Het is mijn beste beslissing ooit geweest om met hen samen te werken”, glimlacht hij in ‘Story’. Helaas moest hij de afgelopen jaren al regelmatig afscheid nemen van een kandidaat. “Zo oneerlijk”, aldus Nobels, die ook in z’n privéleven moeilijke momenten kende. “Het was altijd veel makkelijker om voor anderen te zorgen dan mezelf op de eerste plek te zetten.” [naar artikel]
Maandag kon je kijken naar de laatste aflevering van ‘Restaurant Misverstand’, tot grote spijt van de acht medewerkers met jongdementie. Zeven weken lang haalde chef-kok Seppe Nobels het beste in hen naar boven. “Hoe Seppe iedereen van zijn keukenbrigade in de bloemetjes zette, was zo hartverwarmend”, vertelt televisiejournalist Mark Coenegracht in de podcast ‘De Mediawatchers’. “Hij verdient nu al een Kastaar!” Luister hierboven naar de volledige aflevering. [naar artikel]
Seppe Nobels, chef-kok én het gezicht van het tv-programma Grillmaster, pikt het niet dat zijn groenterestaurant Graanmarkt 13 afgebroken wordt op TripAdvisor. [naar artikel]
Chef-kok Seppe Nobels is de vijfde intendant van het stadsfestival Construct Europe. De naar Antwerpen uitgeweken Mechelaar opent in januari een tijdelijk culinair belevings- en opleidingscentrum in het Oud Gasthuis in zijn geboortestad. “Ik wil verhalen en herinneringen van Mechelaars en nieuwkomers op een unieke manier samenbrengen”, zegt hij. [naar artikel]
Seppe Nobels, de eerste chef met een groene Michelinster van het land, opent samen met cultureel ondernemer Joachim Marynen een kasteel in Wallonië. “De laatste wens van de burgemeester.” [naar artikel]
Hij was twintig jaar schepen van Cultuur in Mechelen, zij speelde 35 jaar bij het Mechels Miniatuur Theater en ’t Arsenaal. Mechelen zit in hun bloed. Je moet niet vragen hoe fier Frank Nobels en Hilde Van Haesendonck waren toen hun zoon Seppe in het bejubelde Eén-programma Restaurant Misverstand zijn kookkunsten eindelijk nog eens kwam etaleren in zijn geboortestad. [naar artikel]
Chef-kok Seppe Nobels, die onder andere bekend werd door zijn keuken in Graanmarkt 13 en zijn project Instroom.Academy, stopt deze zomer als chef in La Chapelle. De Parijse Gilles Despreaux en de Belgische Jürgen Van Riet nemen de keuken van dit culinair hotelproject in de Vlaamse Ardennen van hem over. Verder zullen er gastkoks langskomen uit België en Venetië. [naar artikel]
Billie vroeg Bekende Vlamingen om hun favoriete shopadresjes te verklappen – allemaal toptips voor je volgende (kerst)shopping. De favorieten van Seppe Nobels? Als hij niet aan het werk is, gaat hij op kerstballenjacht. En áls deze groentechef toch vlees eet, gaat hij naar de juiste slager. [naar artikel]
Hij was twintig jaar schepen van Cultuur in Mechelen, zij speelde 35 jaar bij het Mechels Miniatuur Theater en ’t Arsenaal. Mechelen zit in hun bloed. Je moet niet vragen hoe fier Frank Nobels en Hilde Van Haesendonck waren toen hun zoon Seppe in het bejubelde Eén-programma Restaurant Misverstand zijn kookkunsten eindelijk nog eens kwam etaleren in zijn geboortestad. [naar artikel]
Seppe Nobels stopt in Graanmarkt 13, Seppe Nobels kookt met vluchtelingen in Instroom, Seppe Nobels opent La Chapelle in de Ardennen. Die ene persoon lijkt overal te zijn en toch slaagt de topchef erin om zijn tijd te verdelen over alle projecten. Wij trokken met hem mee naar Anthisnes in de Condroz en ontdekten waarom hij samen met cultureel ondernemer Joachim Marynen juist daar zijn hart verpand heeft. [naar artikel]
Als dé groentechef van België werkt hij graag met alles wat de natuur ons te bieden heeft, maar toch heeft Seppe Nobels een favoriet: de witte vollegrond-asperge. Die is nu op z’n allerbest, dus laten we de chef toelichten waarom de groente zo'n klassieker is en hoe hij hem het liefst klaarmaakt. “Asperge is een sterproduct. Ik geloof niet in bereidingen met veel vis en vlees en dan twee aspergepuntjes die er voor de vorm bij worden gelegd.” [naar artikel]
Chef-kok Seppe Nobels ontvangt de Prijs van de Gelijkheid 2021. De vzw Curieus beloont de sterrenchef met de erkenning voor verbindende projecten zoals ‘Instroom Academy’ en ‘Restaurant misverstand’ dat recent op tv-zender Eén te volgen was. [naar artikel]
In Amsterdam won Seppe Nobels donderdagavond Het Gouden Kookboek, de belangrijkste culinair-literaire prijs in het Nederlandse taalgebied. Met zijn bestseller Een Kookboek is de Antwerpse chef meteen ook de eerste Belg die de prijs wint. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.