Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Tijd

Nieuwe zaak Willem Hiele krijgt eerste Michelinster, tweede ster voor Brusselse Bozar Restaurant

13/03/2023 - 14:21
"14:02 In de nieuwe Michelingids is het aan de top status quo gebleven met drie sterren voor Zilte, Hof van Cleve en Boury. Een recordaantal van 15 restaurants krijgt een eerste ster, waaronder het nieuwe pr..."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Nieuwe zaak Willem Hiele krijgt eerste Michelinster, tweede ster voor Brusselse Bozar Restaurant (13/03/2023 - De Tijd)

14:02 In de nieuwe Michelingids is het aan de top status quo gebleven met drie sterren voor Zilte, Hof van Cleve en Boury. Een recordaantal van 15 restaurants krijgt een eerste ster, waaronder het nieuwe pr... [naar artikel]


2. Brusselse Bozar Restaurant van Karen Torosyan krijgt tweede Michelinster (13/03/2023 - Het Nieuwsblad)

Het Bozar Restaurant van chef Karen Torosyan heeft maandag een tweede Michelinster gekregen. Dat is bekendgemaakt bij de voorstelling van de nieuwste Michelingids in het Koninklijk Theater in Bergen. [naar artikel]


3. Nog maar net eigen restaurant en al Michelinster (22/11/2016 - Het Nieuwsblad)

Twee jonge chefs en poulains van driesterrenchef Peter Goossens die nog maar net een eigen restaurant openden, zien hun werk al bekroond met een Michelinster. Met Castor in Beveren-Leie en Vol-Ver in Marke telt de regio nu vijf sterrenrestaurants. [naar artikel]


4. Dit restaurant heeft al twee jaar een Michelinster, maar is de charme van het oude duivenmelkerscafé niet kwijt (19/11/2017 - De Morgen)

In ‘Open kaart’ bespreken ancien Lene Kemps en jonkie Femke Vandevelde om de beurt een eetadres. Deze week trok Lene naar Le Pigeon Noir in Ukkel. Favoriet van Jeroen Meus en Bruno Tobback.  [naar artikel]


5. Twee jonge chefs krijgen tweede Michelinster, Antwerps restaurant verliest er één (20/11/2017 - Het Belang van Limburg)

Tim Boury (34) en Michaël Vrijmoed (37) zijn allebei jonge chefs, ze hebben allebei een restaurant dat hun naam draagt en ze mogen allebei een fles champagne ontkurken. De nieuwe Michelingids voor België en Luxemburg, die maandagmiddag werd voorgesteld, bekroont beide chefs met een tweede Michelinster. Ook Geert van Hecke, die vorig jaar zijn sterrenrestaurant De Karmeliet sloot, krijgt opnieuw een ster voor zijn nieuwe restaurant Zet’Joe, Kobe Desramaults haalt met Chambre Séparée zijn eerste ster binnen. [naar artikel]


6. Restaurant Kamo: de enige Japanner in België met een Michelinster, nu al zes jaar lang (28/01/2018 - De Morgen)

In 'Open kaart' bespreken ancien Lene Kemps en jonkie Femke Vandevelde om de beurt een eetadres. Deze week trok Lene naar Kamo in Elsene. [naar artikel]


7. Restaurant Pure C van Sergio Herman krijgt tweede Michelinster (17/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

Pure C, het restaurant van Sergio Herman in het Nederlandse Cadzand, heeft een tweede Michelinster gekregen. "De gerechten zijn er ongemeen boeiend... [naar artikel]


8. Prei met sap van prei Chef Kobe Desramaults kan, euh, nog net iets beter koken dan Jeroen Meus: hij heeft een Michelinster. Desramaults favoriete gerecht op het menu van zijn restaurant In de Wulf - prei met gefermenteerd sap van prei - kwam tot stand dank (12/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Sushi-restaurant in hotel van Trump bekroond met Michelinster (02/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

Een sushi-restaurant in een hotel in Washington dat eigendom is van Donald Trump, heeft een Michelinster gekregen. [naar artikel]


10. Hasselts restaurant krijgt eerste Michelinster (18/11/2019 - Het Belang van Limburg)

Restaurant Ogst in Hasselt heeft zijn eerste Michelinster beet. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!