Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

“Bij een kotelet laat je de kop van het varken er toch ook niet aan!”: Luc Bellings gaat op zoek naar de lekkerste zeetong van Vlaanderen en geeft scores van 2 tot 10/10

04/06/2023 - 09:20
"De kans is groot dat je zelf regelmatig in een brasserie belandt voor een snelle hap, maar welke is nu écht de beste? Sterrenchef Luc Bellings trekt elke maand op pad om één gerecht in vijf brasserieën te proeven en te beoordelen. Deze maand bestelt hij zeetong in Gent, Brugge, Antwerpen, Hasselt en Brussel. “Uitzonderlijke kwaliteit op deze locatie!”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. “Bij een kotelet laat je de kop van het varken er toch ook niet aan!”: Luc Bellings gaat op zoek naar de lekkerste zeetong van Vlaanderen en geeft scores van 2 tot 10/10 (04/06/2023 - Het Laatste Nieuws)

De kans is groot dat je zelf regelmatig in een brasserie belandt voor een snelle hap, maar welke is nu écht de beste? Sterrenchef Luc Bellings trekt elke maand op pad om één gerecht in vijf brasserieën te proeven en te beoordelen. Deze maand bestelt hij zeetong in Gent, Brugge, Antwerpen, Hasselt en Brussel. “Uitzonderlijke kwaliteit op deze locatie!” [naar artikel]


2. Luc Bellings zoekt en vindt de lekkerste frietjes en saté aan zee: “10/10, de goedkoopste is de grootste en lekkerste van allemaal” (05/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Er is geen grotere klassieker dan heerlijke frietjes uit de frituur. Of je nu op vakantie bent of gewoon thuis, frietjes met mayonaise smaken altijd. Maar waar eet je de lekkerste aan de Belgische kust? En welke saté erbij overtuigt chef Luc Bellings in Knokke, Oostduinkerke, Middelkerke, Heist en Blankenberge? “Qua prijs-kwaliteit kan je hier zéker tevreden zijn.” [naar artikel]


3. Jonge visser stikt bijna in zeetong: "Ik wou de vis een kus geven" (14/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Toen de 28-jarige Britse visser Sam Quilliam in zijn enthousiasme zijn vangst een kus wou geven, glipte de gluiperd uit zijn hand "als een stuk... [naar artikel]


4. De zeetong: het verhaal van een vis met ups en downs (13/02/2021 - Knack)

De populatie van de tong kent grote schommelingen. Die zijn deels natuurlijk en deels het gevolg van visserij. [naar artikel]


5. Een big eindigt niet altijd als kotelet (05/04/2019 - De Morgen)

CHARLOTTE'S WEBVtm, zaterdag 18/8, 20u35, familiefilm [naar artikel]


6. BIZAR. Brit ziet Freddie Mercury verschijnen in… kotelet. Zie jij het ook? (29/08/2019 - Metro)

Een Queen-superfan kon zijn ogen niet geloven toen hij Freddie Mercury zag verschijnen in zijn kotelet. De Brit Derek Simms had het stukje vlees nog maar net in de pan gelegd, toen de rocklegende zich opeens aan de ingenieur openbaarde. Grote honger “Ik heb al heel veel verschillende dingen gekookt in mijn leven, maar nog […] Het bericht BIZAR. Brit ziet Freddie Mercury verschijnen in… kotelet. Zie jij het ook? verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


7. Vlaamse kost! Loïc bakt een kotelet met bloemkoolstoemp (14/05/2020 - Het Laatste Nieuws)

VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. [naar artikel]


8. Wat zijn de lekkerste én slechtste barbecuesauzen? Sterrenchef Luc Bellings proeft en oordeelt (29/05/2019 - Het Laatste Nieuws)

Weinig van de barbecuesauzen kunnen Luc Bellings echt bekoren: “Natuurlijk moet zo’n saus voldoende weerwerk bieden aan een geroosterd stuk vlees.... [naar artikel]


9. Sterrenchef Luc Bellings test kant-en-klaarmaaltijden uit de supermarkt: “Lekkerste schotels bij Albert Heijn en Delhaize” (22/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

Door tijdgebrek schotelt één op de acht Vlamingen (13%) zichzelf haast altijd kant-en-klaarmaaltijden voor. En nu het coronavirus de horeca... [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!