Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Biden zegt dat Poetin “oorlog al verloren heeft” en waarschuwt Prigozjin: “Voorzichtig met wat je eet”

13/07/2023 - 19:42
"De Russische president Vladimir Poetin “heeft de oorlog in Oekraïne al verloren”, oordeelt zijn Amerikaanse collega Joe Biden. “Rusland zal door het Oekraïense tegenoffensief uiteindelijk aan de onderhandelingstafel eindigen”, zei Biden op een persconferentie in Helsinki met de Finse president Sauli Niinistö na gesprekken met de leiders van Noordse landen."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Biden zegt dat Poetin “oorlog al verloren heeft” en waarschuwt Prigozjin: “Voorzichtig met wat je eet” (13/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

De Russische president Vladimir Poetin “heeft de oorlog in Oekraïne al verloren”, oordeelt zijn Amerikaanse collega Joe Biden. “Rusland zal door het Oekraïense tegenoffensief uiteindelijk aan de onderhandelingstafel eindigen”, zei Biden op een persconferentie in Helsinki met de Finse president Sauli Niinistö na gesprekken met de leiders van Noordse landen. [naar artikel]


2. Poetin wil de medestanders van Wagner-baas Jevgeni Prigozjin straffen: ‘Hij is de Prigozjin-contracten aan het uitspitten’ (30/06/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Prigozjin liet de Russen zien dat het Poetin-tijdperk niet oneindig is. En dat zag Poetin ook (01/07/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


4. ‘Door Prigozjin te vermoorden, brengt Poetin zichzelf nog meer in gevaar’: volgens Rusland-expert Mark Galeotti toont Poetin zijn zwakte (25/08/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Biden suggereert dat Prigozjin in gevaar is: “Ik zou voorzichtig zijn met wat ik eet” (13/07/2023 - Het Belang van Limburg)

De Amerikaanse president Joe Biden heeft gesuggereerd dat Jevgeni Prigozjin in gevaar zou kunnen zijn en waarschuwde hem dat hij maar beter goed oplet wat hij eet, nu de Wagner-baas niet meer geliefd is in binnen het Kremlin, na zijn poging tot een gewapende muiterij. “Ik zou mijn menu in de gaten houden.” [naar artikel]


6. Euronext: voorzichtig Solvay stemt ook belegger voorzichtig (27/02/2019 - De Tijd)

14:04 Na een nieuwjaarsrally van 17 procent nemen grijpen beleggers een voorzichtige outlook van Solvay aan om winst te nemen. [naar artikel]


7. Huurlingenbaas, oppertrol en de ‘chefkok van Poetin’: Jevgeni Prigozjin (61) is het allemaal (18/08/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


8. PORTRET. Jevgeni Prigozjin, de chef-kok die nu soldaten ronselt voor Poetin: “In de hel zullen wij de besten zijn” (16/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

Hoe komt een man die eigenlijk skikampioen wilde worden als chef-kok bij Poetin terecht? Door de misdaad. Vóór hij soldaten rekruteerde in gevangenissen, zat Jevgeni Prigozjin zelf jaren in de cel. Maar een hotdogtent maakte hem tot rechterhand van de dictator. [naar artikel]


9. Wagner-baas en ‘ultieme schurk’ Prigozjin moet even dimmen van Poetin (30/01/2023 - Gazet van Antwerpen)

Als één Rus door de oorlog tegen Oekraïne aan bekendheid heeft gewonnen, is het Jevgeni Prigozjin. De baas van het Wagner-huurlingenleger is met de werving van gevangenen en de executie van deserteurs met een hamer de ultieme schurk. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!