Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Chef Jaume Soler Benguerel verklapt de geheimen voor een perfecte gazpacho: “Dát geeft de soep zijn typische smaak”

28/07/2023 - 11:49
"Op zoek naar een fris gerechtje op zonovergoten dagen? Probeer dan eens een klassieke gazpacho, een soep die koud geserveerd wordt. Chef Jaume Soler Benguerel van restaurant ‘Ansoler’ deelt alvast zijn tips om de soep zijn typisch Spaanse smaken te geven. "

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Chef Jaume Soler Benguerel verklapt de geheimen voor een perfecte gazpacho: “Dát geeft de soep zijn typische smaak” (28/07/2023 - Het Belang van Limburg)

Op zoek naar een fris gerechtje op zonovergoten dagen? Probeer dan eens een klassieke gazpacho, een soep die koud geserveerd wordt. Chef Jaume Soler Benguerel van restaurant ‘Ansoler’ deelt alvast zijn tips om de soep zijn typisch Spaanse smaken te geven. [naar artikel]


2. Foodstyliste verklapt haar geheimen: zo maak je de perfecte Instagramfoto van je eten (10/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Het is eindelijk gelukt: je hebt een kunstige avocadotoast gesneden, of een perfect gepocheerd eitje uit de kookpot getoverd. Proficiat! Maar hoe... [naar artikel]


3. Chef Peppe Giacomazza verklapt de geheimen voor de perfecte focaccia: vermijd de absolute ‘no go’ (21/07/2023 - Het Belang van Limburg)

Wat tomaten, bloem en hun typische kruiden: in Italië toveren ze met de meest eenvoudige ingrediënten fantastische gerechten op tafel. Om je daarbij te helpen, deelt de Siciliaanse chef Peppe Giacomazza zijn tips en tricks om een heerlijk zomerse focaccia te bakken. [naar artikel]


4. Heerlijk tussendoor of als aperitiefje 's avonds: gazpacho van watermeloen (08/08/2016 - De Morgen)

Meenemen in een drinkfles als lunch of serveer het 's avonds als aperitiefhapje voor de maaltijd. De klassieke koude tomatensoep uit Spanje krijgt een make-over met watermeloen. [naar artikel]


5. Gazpacho 2.0: fris soepje met komkommer en rivierkreeft (07/06/2017 - De Morgen)

Bij zomerse temperaturen heb je niet meteen zin in een dampende kom soep. Gelukkig is deze koude variant met komkommer, selder, geitenkaas en rivierkreeftjes heerlijk verfrissend. [naar artikel]


6. Zo maak je een lekkere gazpacho: Chef Bruno Iwens geeft tips voor zijn lievelingsgerecht (03/07/2017 - Gazet van Antwerpen)

De Mechelse chef Bruno Iwens (35) opende begin vorig jaar zijn compleet vernieuwde restaurant ’t Witte Goud. De investering pakte goed uit, want nooit ontving de verfijnde zaak uit Leest-centrum meer klanten. Gelukkig laat de uiterst kalme chef zich niet makkelijk opjagen. [naar artikel]


7. Si señor, gazpacho por favor! Zo maak je de klassieke Spaanse soep zelf (17/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

Tomaten zijn een zegen voor je huid, reden genoeg om jezelf te trakteren op een fris glaasje gazpacho. Geef je humeur een zonnige boost met dank... [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!