Op zoek naar een fris gerechtje op zonovergoten dagen? Probeer dan eens een klassieke gazpacho, een soep die koud geserveerd wordt. Chef Jaume Soler Benguerel van restaurant ‘Ansoler’ deelt alvast zijn tips om de soep zijn typisch Spaanse smaken te geven. [naar artikel]
Het is eindelijk gelukt: je hebt een kunstige avocadotoast gesneden, of een perfect gepocheerd eitje uit de kookpot getoverd. Proficiat! Maar hoe... [naar artikel]
Wat tomaten, bloem en hun typische kruiden: in Italië toveren ze met de meest eenvoudige ingrediënten fantastische gerechten op tafel. Om je daarbij te helpen, deelt de Siciliaanse chef Peppe Giacomazza zijn tips en tricks om een heerlijk zomerse focaccia te bakken. [naar artikel]
Meenemen in een drinkfles als lunch of serveer het 's avonds als aperitiefhapje voor de maaltijd. De klassieke koude tomatensoep uit Spanje krijgt een make-over met watermeloen. [naar artikel]
Bij zomerse temperaturen heb je niet meteen zin in een dampende kom soep. Gelukkig is deze koude variant met komkommer, selder, geitenkaas en rivierkreeftjes heerlijk verfrissend. [naar artikel]
De Mechelse chef Bruno Iwens (35) opende begin vorig jaar zijn compleet vernieuwde restaurant ’t Witte Goud. De investering pakte goed uit, want nooit ontving de verfijnde zaak uit Leest-centrum meer klanten. Gelukkig laat de uiterst kalme chef zich niet makkelijk opjagen. [naar artikel]
Tomaten zijn een zegen voor je huid, reden genoeg om jezelf te trakteren op een fris glaasje gazpacho. Geef je humeur een zonnige boost met dank... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.