Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Live - ‘Westen in gesprek met Kiev over mogelijk vredesoverleg’ • Von der Leyen bezoekt Zelensky om te praten over toetreding tot EU

04/11/2023 - 15:01
"Geen omschrijving gevonden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Live - Zelensky ontkent dat oorlog in ‘pastelling’ is verzand • ‘Westen in gesprek met Kiev over mogelijk vredesoverleg’ (04/11/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


2. Westen discreet in gesprek met Kiev over mogelijk vredesoverleg en wat Oekraïne dan eventueel zal moeten opgeven om deal te sluiten (04/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

Amerikaanse en Europese functionarissen praten discreet met Oekraïne over een mogelijk toekomstig vredesoverleg met Rusland, bericht het Amerikaanse ‘NBC News’. De nieuwszender baseert zich op informatie van ingewijden. In de gesprekken zou in algemene zin zijn aangekaart wat Oekraïne mogelijk moet opgeven om een vredesdeal te kunnen sluiten, zeggen die bronnen. [naar artikel]


3. Live - ‘Waterpeil bij overstroomde rivier Kryvyi Rih gezakt’ • Von der Leyen spreekt Zelensky in Kiev (15/09/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Westerse bondgenoten discreet in gesprek met Kiev over mogelijk vredesoverleg en wat Oekraïne dan eventueel zal moeten opgeven (04/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

Amerikaanse en Europese functionarissen praten discreet met Oekraïne over een mogelijk toekomstig vredesoverleg met Rusland, bericht het Amerikaanse ‘NBC News’. De nieuwszender baseert zich op informatie van ingewijden. In de gesprekken zou in algemene zin zijn aangekaart wat Oekraïne mogelijk moet opgeven om een vredesdeal te kunnen sluiten, zeggen die bronnen. [naar artikel]


5. Live - Zelensky en Von der Leyen ontmoeten elkaar in Kiev • Poetin: ‘Echte oorlog wordt gevoerd tegen ons moederland’ (09/05/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Live - Zelensky bezoekt voor het eerst frontlinie bij Charkiv • Erdogan blijft tegen NAVO-toetreding Zweden en Finland (29/05/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Zelensky: “Kyiv verdient dit jaar nog gesprek over EU-toetreding” (02/02/2023 - Gazet van Antwerpen)

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky vindt dat zijn land het “verdient” om dit jaar nog te beginnen met de gesprekken over toetreding tot de Europese Unie. Dat zegt hij aan de vooravond van de EU-top die vrijdag in Kiev wordt gehouden. [naar artikel]


8. Von der Leyen in Kiev voor gesprekken over uitbreiding EU: “Staan stevig aan zijde van Oekraïne” (04/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

Europees Commissievoorzitter Ursula von der Leyen is zaterdagmorgen in de Oekraïense hoofdstad Kiev aangekomen. Ze zal er met president Volodymyr Zelensky praten over de stappen die het land heeft gezet richting EU-lidmaatschap. [naar artikel]


9. Von der Leyen in Kiev voor gesprekken over EU-uitbreiding (04/11/2023 - De Tijd)

13:53 Ursula von der Leyen, voorzitter van de Europese Commissie, is sinds zaterdagvoormiddag in de Kiev. Ze wil er onder meer de toetreding van Oekraïne tot de EU bespreken. [naar artikel]


10. Commissievoorzitter von der Leyen op verrassingsbezoek in Kiev: "Toetreding tot Europese Unie bespreken" (04/11/2023 - VRT NWS)

De voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, is in Kiev aangekomen om te praten met de Oekraïense president Volodimir Zelenski over de uitbreiding van de EU. Ook de wapenleveringen van de Europese Unie aan Oekraïne staan op de agenda. [naar artikel]


11. Von der Leyen belooft Oekraïne versneld proces rond toetreding: "De EU staat achter u” (09/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

Europees Commissievoorzitter Ursula von der Leyen heeft de Oekraïense president Volodymyr Zelensky beloofd dat de Europese Unie achter Kiev blijft staan, en dat ze werk maakt van een Oekraïens EU-lidmaatschap. "Ik ben hier vandaag bij u in Kiev om een duidelijke signaal te brengen, de Europese Unie staat achter u", aldus de Duitse. Oekraïne heeft, wat betreft de Commissievoorzitter, een "Europese toekomst". Zelensky belooft alvast Brussel een snel antwoord te bezorgen op de vragenlijst die hij van Von der Leyen kreeg. [naar artikel]


12. Live - Amerikaanse parlementsvoorzitter bezoekt president Zelensky in Kiev: ‘Uw strijd is een strijd voor iedereen’ (01/05/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


13. Live - Zelensky bezoekt Cherson en belooft ‘alles te herstellen’ • EU-leiders verzamelen in Brussel (23/03/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


14. Live - Raketinslagen in Kiev • Zelensky ‘niet geïnteresseerd’ in onderhandelingen met ‘nobody’ Poetin (26/01/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


15. Live - ‘Massagraf met tientallen lichamen bij Kiev ontdekt’ • Oekraïne: ‘Ontmoeting Zelensky en Poetin ver weg’ (10/04/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


16. De Croo bezoekt met Von der Leyen Zelensky: ‘Misschien is hij op dit moment wel een betrouwbaarder gezicht dan Michel’ (23/02/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


17. Live - ‘Vijf gewonden na droneaanval op station in Russische stad Koersk’ • Erdogan bezoekt Hongarije, waar het ook over Zweedse toetreding tot NAVO zal gaan (20/08/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


18. Live - Lichamen van 410 burgers gevonden in gebieden rond Kiev • Zelensky: ‘Dit is genocide’ (03/04/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


19. Raketaanval op treinstation, nu EU-delegatie met Von der Leyen naar Kiev spoort: "Kan signaal naar het Westen zijn” (08/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

Terwijl Europees Commissievoorzitter Ursula von der Leyen en EU-buitenlandchef Josep Borrell veilig naar Kiev treinden om er de Oekraïense president Volodymyr Zelensky te ontmoeten, voerden Russische troepen een raketaanval uit op het station van Kramatorsk. Was dat een waarschuwing aan het adres van de Europese delegatie? [naar artikel]


20. Live - Tientallen doden en gewonden bij raketaanvallen in Dnipro • Zelensky dringt aan op vredesoverleg met Poetin (27/05/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


21. Live - Zelensky dringt aan op vredesoverleg met Poetin • Al 1.500 slachtoffers in zwaar belegerde stad Severodonetsk (27/05/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


22. Live - Amerikaanse defensieminister in Kiev • Zelensky ontslaat commandant en wil ‘snelle veranderingen’ in operaties (20/11/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!