Laurence Bemelmans - alias ‘As cooked by Ginger’ - schreef een nieuw kookboek tijdens haar verblijf in Amerika. Ze deelt het recept van de ‘Juicy Lucy burger’ in primeur met Het Belang van Limburg: “De beste burger ooit”. [naar artikel]
Nog op zoek naar een kerstcadeautje? Dan is het kookboek ‘Koken met Cara Pils’ misschien wel iets voor onder de kerstboom. In het boek staan 26 recepten die allemaal één gemeenschappelijk ingrediënt hebben: Cara Pils, het huismerkbier van Colruyt. [naar artikel]
Het heeft twee jaar moeten rijpen, maar het nieuwe kookboek van Jeroen Meus is er. 100 recepten die allemaal draaien rond koken met gezond [naar artikel]
Ze kan zingen, acteren, presenteren en koken. Het logische vervolg op dat rijtje is een kookboek schrijven. En zo geschiedde, want Nathalie [naar artikel]
Eten volgens je buikgevoel, zonder alle hypes te volgen. Dat is wat Karolien Olaerts wil promoten. "Gezond eten is makkelijk, leuk en lekker. En... [naar artikel]
Danny Czekaj (54), de ALS-patiënt die zoveel lotgenoten inspireerde in het programma Taboe van Philippe Geubels, is donderdag overleden. “Hij heeft tot de laatste ademteug geleefd”, zegt zijn echtgenote Nicole Meeusen. [naar artikel]
Al wie een hond of een kat heeft, weet het: échte liefde is onvoorwaardelijk. Dus mag ook die dierenliefde met Valentijn gevierd worden. Dat kan met een extra portie droge korrels of met … een zelfgebakken koekje. Laurence Van Tongerloo presenteert in haar boek ‘Snoep Dog’ een resem recepten om je viervoeter extra te verwennen. “Goed voor je dieren zorgen en ondertussen de planeet wat groener maken, dat is zowat het opzet.” [naar artikel]
Het geheime recept van de originele Lokerse paardenworst is onthuld in het boek "De échte Lokerse paardenworsten". De worst is bekend geworden door de 10-daagse Lokerse Feesten bij de start in 1975 waar de worst nu massaal verkocht wordt. [naar artikel]
Vandaag verschijnt het nieuwe kookboek van Pascale Naessens: ‘Ik eet zo graag’. Vlaanderens best verkochte culinaire auteur bevoorraadt fans van lekker en gezond eten hierin met een nieuwe lading eenvoudige en gezonde, maar bovenal smakelijke recepten. We vroegen de gepassioneerde chef wat gezonde voeding voor haar betekent, en hoe ook jij beter kan eten. [naar artikel]
Vrijdag verschijnt het nieuwe kookboek van Pascale Naessens: ‘Ik eet zo graag’. Vlaanderens best verkochte culinaire auteur bevoorraadt fans van lekker en gezond eten erin met een nieuwe lading eenvoudige en gezonde, maar bovenal smakelijke recepten. We vroegen de gepassioneerde chef wat gezonde voeding voor haar betekent, en hoe ook jij beter kan eten. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.