Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

“Mijn vrouw heeft één taak”: zo pakken deze 3 Vlamingen (ruim op voorhand al) hun feestmenu aan

17/12/2023 - 12:01
"Het kerstdiner bezorgt veel hobbychefs een flinke dosis stress. Stress die Ellen, Dany en Tania niet hebben, want deze drie Vlamingen bedachten ruim op voorhand al wat ze hun gasten zullen voorschotelen tijdens de feestdagen. Ze delen hun menu en verklappen hoe ze de voorbereidingen aanpakken. “Soep maken om 5 uur ‘s ochtends? Als ik iets in mijn hoofd heb, moet het gebeuren.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. “Mijn vrouw heeft één taak”: zo pakken deze 3 Vlamingen (ruim op voorhand al) hun feestmenu aan (17/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Het kerstdiner bezorgt veel hobbychefs een flinke dosis stress. Stress die Ellen, Dany en Tania niet hebben, want deze drie Vlamingen bedachten ruim op voorhand al wat ze hun gasten zullen voorschotelen tijdens de feestdagen. Ze delen hun menu en verklappen hoe ze de voorbereidingen aanpakken. “Soep maken om 5 uur ‘s ochtends? Als ik iets in mijn hoofd heb, moet het gebeuren.” [naar artikel]


2. Zo maakte Seppe Nobels zijn feestmenu's voor De Morgen (25/11/2016 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Het Limburgse feestmenu: deze recepten vind je enkel online (26/11/2016 - Het Belang van Limburg)

Een origineel menu met eerlijke ingrediënten uit onze eigen provincie. Dat is wat ons weekendmagazine Sjiek, in samenwerking met de Provincie Limburg en de Hasseltse Hotelschool, ook dit jaar weer voor jou in petto heeft. Niemand minder dan Chloë en Magali Szpyt, winnaars van het VTM programma ‘Mijn Pop-up Restaurant 2016’ creëerden de gerechten voor een royaal feestmaal dat je zelf kan klaarmaken. De recepten vind je in Sjiek van 26 november, op onderstaande twee recepten na: de wortelcrème (een bijgerecht) en de preitaartjes (een van de voorgerechten). [naar artikel]


4. Zo maakte Seppe Nobels het mooiste feestmenu ooit (26/11/2016 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Een volledig feestmenu koken met chips? Zo doe je dat (21/12/2016 - Het Laatste Nieuws)

Nog op zoek naar originele recepten voor je feesttafel? Met chips kan je zoveel meer doen dan enkel in een kommetje serveren als borrelhapje. Van [naar artikel]


6. Walvis sterft uit door kreeft op ons feestmenu (27/11/2017 - Het Belang van Limburg)

Wetenschappers vrezen dat we dicht bij de uitroeiing staan van de eerste grote walvis. Volgens tellingen zwemmen nog maximaal vijfhonderd exemplaren van de noordkaper rond en neemt dat aantal razendsnel af. De grote boosdoener? De vangst van krabben en kreeften voor de Noord-Amerikaanse kust. En net die laatste lekkernij staat rond de kerstperiode massaal op ons feestmenu. [naar artikel]


7. Hotelschool viert oudejaar met feestmenu met enkel Limburgse producten (27/11/2017 - Het Belang van Limburg)

In de Hasseltse Hotelschool heeft topkok Giovanni Oosters vandaag een volledig Limburgs feestmenu voorgesteld. "Eet Meer Limburg" is een handige box met Limburgse hoeve- en streekproducten en een receptenboekje. Het moet mensen aanzetten om tijdens de eindejaarsdagen zelf achter het fornuis te gaan staan met producten van eigen bodem. "Het is lekker," klinkt het, "maar ook een duw in de rug van de lokale economie". [naar artikel]


8. Geen zin om te koken? Deze traiteurs bereiden een feestmenu voor u (12/12/2017 - Gazet van Antwerpen)

In deze decembermaand gingen we op zoek naar traiteurs in de Antwerpse regio, waar u met een gerust hart een feestmenu kan bestellen. We lijsten zeven adressen op: [naar artikel]


9. Sandra Bekkari's feestmenu: drie gezonde gangen om van te genieten (30/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Gezond genieten is de rode draad in Sandra's menu. Ze kiest voor drie eenvoudige, maar feestelijke gerechten. Ideaal voor wie het tijdens de... [naar artikel]


10. Met dit dessert op je feestmenu heb je achteraf minder afwas (en tijdens meer genot!) (28/12/2018 - De Morgen)

Hoe minder je af te wassen hebt na een feestdiner, hoe beter. En ook: hoe meer dessert er is, hoe beter. Net daarom zijn deze eetbare ijscoupes -- eigenlijk kuipjes van koekjesdeeg met chocolade -- zo ongelooflijk geniaal. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!