Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
VRT NWS

Belangrijke Iraanse generaal gedood bij Israëlische luchtaanval in Syrië

25/12/2023 - 20:01
"Een generaal van de Iraanse Revolutionaire Garde is gedood bij een Israëlische luchtaanval in Syrië. Dat zegt het Iraanse staatspersagentschap Irna. Mousavi gold als een van de meest ervaren Iraanse (para)militairen in Syrië."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Belangrijke Iraanse generaal gedood bij Israëlische luchtaanval in Syrië (25/12/2023 - VRT NWS)

Een generaal van de Iraanse Revolutionaire Garde is gedood bij een Israëlische luchtaanval in Syrië. Dat zegt het Iraanse staatspersagentschap Irna. Mousavi gold als een van de meest ervaren Iraanse (para)militairen in Syrië. [naar artikel]


2. Deel Iraanse ambassade in Damascus platgebombardeerd bij Israëlische luchtaanval, Iraanse topmilitair wellicht omgekomen (01/04/2024 - VRT NWS)

In de Syrische hoofdstad Damascus is een bijgebouw van de Iraanse ambassade platgebombardeerd. Dat melden Iraanse media en het Syrische persagentschap. Er is sprake van ten minste vijf dodelijke slachtoffers. Volgens een Libanese veiligheidsbron en Iran is een van de slachtoffers Mohammad Reza Zahedi, een commandant van de Revolutionaire Garde. [naar artikel]


3. VS doden hoge Iraanse generaal bij aanval op vliegveld Bagdad, Iraanse hoogste leider roept op tot wraak (03/01/2020 - Het Laatste Nieuws)

Het Amerikaanse leger heeft bij een luchtaanval op het internationale vliegveld van de Iraakse hoofdstad Bagdad de hoge Iraanse generaal Qassem... [naar artikel]


4. Belangrijke Iraanse generaal gedood bij raketaanval in Bagdad (03/01/2020 - VRT NWS)

De Iraanse generaal Qassem Soleimani, de nummer 2 van het Iraanse leger, is bij een raketaanval op de luchthaven van Bagdad omgekomen. Dat meldt de Iraakse staatstelevisie. De aanval komt er enkele dagen na de bestorming van de Amerikaanse ambassade in Bagdad. [naar artikel]


5. Live - Dodentol ‘massale Russische luchtaanval’ op flatgebouw loopt op tot 6 • ‘Russische majoor-generaal gedood bij raketaanval’ (13/06/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Live - ‘Russische majoor-generaal gedood bij raketaanval’ • Dodentol ‘massale Russische luchtaanval’ op flatgebouw loopt op tot 6 (13/06/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Leden van Iraanse Revolutionaire Garde komen om na "Israëlische luchtaanval" in Syrische hoofdstad Damascus (20/01/2024 - VRT NWS)

Bij een raketaanval op een gebouw in de Syrische hoofdstad Damascus zijn zeker 6 mensen om het leven gekomen, onder wie 3 leden van de paramilitaire Iraanse Revolutionaire Garde. Volgens de Britse mensenrechtenorganisatie OSDH gaat het om een Israëlische aanval. Op het moment van de explosie was er in het gebouw een militaire bijeenkomst. [naar artikel]


8. Live - Leden Iraanse Revolutionaire Garde gedood bij Israëlische luchtaanval in Damascus • Iran dreigt met represailles (20/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Live - België gaat humanitair materiaal droppen boven Gazastrook • ‘Lid Iraanse Revolutionaire Garde omgekomen bij luchtaanval Syrië’ (01/03/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


10. LIVE OEKRAÏNE. Russische luchtaanval op belangrijke havenstad: twee gewonden en infrastructuur vernietigd (26/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Bij een Russische luchtaanval op de belangrijke havenstad Izmajil zijn twee mensen gewond geraakt en is er verschillende infrastructuur beschadigd geraakt. De Russische president Poetin zou zijn minister van Defensie een deadline hebben opgelegd om het Oekraïense tegenoffensief te stoppen. En het Oekraïense leger beweert dat het de commandant van de Russische vloot in de Zwarte Zee heeft gedood. Volg al het nieuws over de oorlog in Oekraïne via onze liveblog. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!