Sporza

10/02/2024 - 20:20
"Een opdoffer in de 95e minuut. Union leek lang af te stevenen op een nieuwe driepunter tegen Westerlo, maar in de allerlaatste minuut ging de bal nog op de stip na een lange VAR-interventie. Nicolas Madsen nam het cadeautje in dank aan en schonk de bezoekers zo alsnog een punt."

1. Union ziet winst in laatste minuut door de vingers glippen tegen Westerlo na discutabele VAR-interventie (10/02/2024 - Sporza)

Een opdoffer in de 95e minuut. Union leek lang af te stevenen op een nieuwe driepunter tegen Westerlo, maar in de allerlaatste minuut ging de bal nog op de stip na een lange VAR-interventie. Nicolas Madsen nam het cadeautje in dank aan en schonk de bezoekers zo alsnog een punt. [naar artikel]

2. Club speelt met vuur en verbrandt zijn vingers: discutabele penalty kost landskampioen twee punten (17/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

1-1 en een meer dan verdiend punt voor Standard. Club Brugge liet zich op Sclessin bijna een hele wedstrijd aftroeven door erg gretige Rouches. Voor rust ontsnapte het tot twee keer toe na zeldzame slordigheden van Mignolet. Standard deed zichzelf tekort, zeker toen Lestienne een strafschop én de herneming miste. Zo leek Diatta na de enige voltrokken Brugse aanval van de match over de puntenverdeling te beslissen, maar in de slotfase kregen de Rouches loon naar werken. Gavory zette een nieuwe penalty na handspel van Rits feilloos om. [naar artikel]

3. Westerlo ontstemd over discutabele fases: “De man die het moest zien, zag het niet” (06/10/2019 - Gazet van Antwerpen)

Virton mag dan dit seizoen de Angstgegner van Westerlo zijn, na de wedstrijd beheersten vooral twee strafschopfases en een knal van Kurt Abrahams die duidelijk over de lijn belandde dé gesprekken. “Wat kan ik er nog over zeggen?”, probeerde coach Bob Peeters zijn woede te onderdrukken. “De man die het moest zien, zag het niet”, klonk het cynisch. [naar artikel]

4. Discutabele rode kaart is enige gespreksthema na entertainende partij tussen Genk en Westerlo: “De scheidsrechter floot de match kapot” (02/10/2023 - Het Belang van Limburg)

RC Genk kon tegen Westerlo ook zijn vijfde thuiswedstrijd niet winnen. Ondanks een (opnieuw) discutabele rode kaart voor Christopher Bonsu Baah leek blauw-wit lang op weg naar de zege, maar uitgerekend ex-Genkie Tuur Rommens zorgde in de slotfase voor een koude douche. De Genkse woede richtte zich na afloop op scheidsrechter Wesli De Cremer. [naar artikel]

5. Dol slot in Charleroi: thuisploeg veegt discutabele gelijkmaker van Westerlo uit in 96e (!) minuut (25/11/2023 - Sporza)

Het venijn zat duidelijk in de staart. Westerlo vierde in de blessuretijd zijn (discutabele) gelijkmaker, maar Charleroi wipte alsnog over zijn tegenstander. Sylla zorgde voor euforie bij de thuisploeg in de 96e (!) minuut. Charleroi schudt zo de degradatiezorgen even van zich af, Westerlo incasseert een nieuwe tik onderaan het klassement. [naar artikel]

6. Union lijdt puntenverlies na late opdoffer: Westerlo pakt in extremis punt bij de leider na discutabele VAR-ingreep (10/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

De ongeslagen reeks zet zich voort, maar Union lijdt wel puntenverlies. Na een vermakelijke pot voetbal was de leider op weg naar de overwinning tegen Westerlo, maar een discutabele VAR-ingreep in blessuretijd (en dus strafschop voor de Kemphanen) besliste daar anders over. [naar artikel]

7. Union verspeelt twee dure punten tegen Westerlo na late en discutabele penaltygoal van Madsen (10/02/2024 - Het Belang van Limburg)

Union heeft de bekernederlaag tegen Club Brugge niet kunnen doorspoelen met een overwinning tegen Westerlo. Loïc Lapoussin boog een vroege achterstand met twee goals nochtans om naar een 2-1 voorsprong, maar in het absolute slot scoorde Madsen vanop de stip alsnog de gelijkmaker (2-2). [naar artikel]

8. “Die penalty is een grote, grote grap”: weer discussie over de arbitrage na discutabele VAR-interventie tijdens Union-Westerlo (10/02/2024 - Het Belang van Limburg)

Na een discutabele VAR-interventie in de wedstrijd tussen Union en Westerlo (2-2) ging het na afloop opnieuw vooral over de scheidsrechters. Union-trainer Alexander Blessin was kwaad na de late penalty en pleit voor duidelijkere regels. “Nu willen ze ook nog een blauwe kaart invoeren, toch? Dan wordt het pas echt leuk.” [naar artikel]

9. Union lijdt puntenverlies na late opdoffer: Westerlo pakt in extremis punt bij de leider na discutabele penalty (10/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

10. BEDPRAAT. “Zijn vingers gleden binnen bij mij op hetzelfde ritme waarmee hij op mijn vingers zoog” (06/06/2021 - Het Belang van Limburg)

Elke week vertelt een m/v/x over zijn of haar laatste vrijpartij. Deze week: verpleegster Yasmijn, 29 jaar. Ze had achttien sekspartners en heeft drie maanden een relatie. Een week geleden had ze voor het laatst seks. [naar artikel]