Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
VRT NWS

Pommelien Thijs zet nieuwe campagne over afleiding in het verkeer kracht bij met aangrijpende videoclip

21/02/2024 - 18:10
""Laat je toekomst niet stelen door je gsm, want het beste moet nog komen." Dat is de boodschap van een nieuwe sensibiliseringscampagne van VRT en Pommelien Thijs, in samenwerking met de Vlaamse overheid, over de gevaren van afleiding in het verkeer. De populaire zangeres en actrice zet met het campagnelied "Het beste moet nog komen" en een bijhorende aangrijpende videoclip de boodschap extra kracht bij."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Pommelien Thijs zet nieuwe campagne over afleiding in het verkeer kracht bij met aangrijpende videoclip (21/02/2024 - VRT NWS)

"Laat je toekomst niet stelen door je gsm, want het beste moet nog komen." Dat is de boodschap van een nieuwe sensibiliseringscampagne van VRT en Pommelien Thijs, in samenwerking met de Vlaamse overheid, over de gevaren van afleiding in het verkeer. De populaire zangeres en actrice zet met het campagnelied "Het beste moet nog komen" en een bijhorende aangrijpende videoclip de boodschap extra kracht bij. [naar artikel]


2. "Naar je baby lachen kan dodelijk zijn": Nieuwe campagne van Touring wijst op gevaar van afleiding achter het stuur  (11/09/2019 - VRT NWS)

"Naar je baby lachen kan dodelijk zijn", "Je partner kussen kan dodelijk zijn" of "Selfies nemen kan dodelijk zijn". Het zijn enkele slogans van de nieuwe campagne van mobiliteitsorganisatie Touring. Die wil duidelijk maken dat we vaker afgeleid achter het stuur zitten dan we zelf denken. "En je moet maar twee seconden afgeleid zijn om zelf in een ongeval betrokken te zijn", benadrukt Danny Smagghe van Touring. [naar artikel]


3. ‘Naar je baby lachen kan dodelijk zijn’: nieuwe campagne van Touring wijst op gevaar van afleiding achter het stuur (11/09/2019 - De Morgen)

Er werden vorig jaar 10 procent minder boetes uitgeschreven voor gsm’en achter het stuur. En dat is te weinig, vindt Touring. Zij starten nu een campagne tegen alle afleidingen achter het stuur. ‘We moeten naar minstens 200.000 bekeuringen per jaar.’ [naar artikel]


4. Nieuwe campagne tegen gsm-gebruik achter het stuur: “Afleiding is en blijft belangrijk probleem” (02/05/2022 - Het Nieuwsblad)

De Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV) voert in mei een nieuwe campagne die bestuurders aanspoort zich te focussen op de weg en niet op hun gsm. Uit onderzoek van de VSV blijkt immers dat meer dan 8 op de 10 automobilisten achter het stuur wel eens met de smartphone bezig is, klinkt het maandag in een persbericht. [naar artikel]


5. Nieuwe campagne tegen afleiding achter het stuur: “3 op 10 bestuurders zitten op hun gsm tijdens het rijden” (30/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

De Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV) heeft een campagne gelanceerd tegen het gebruik van telefoons achter het stuur. Uit een bevraging van de VSV blijkt dat drie op de tien Vlaamse automobilisten bijna elke rit hun gsm bedienen terwijl die los in de wagen ligt. Een grotere groep, een op de drie bestuurders, gaf aan met hun telefoon bezig te zijn wanneer het toestel in een vaste houder zit op het dashboard. [naar artikel]


6. Pommelien Thijs: ‘Mijn vriendinnen zeggen weleens: zijn we nu met business-Pommelien aan het praten?’ (02/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Pommelien Thijs, grote winnaar van de MIA’s: ‘Mijn vriendinnen zeggen weleens: zijn we nu met business-Pommelien aan het praten?’ (25/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Pommelien Thijs kust met Flo Windey in nieuwe videoclip: “Noem me gerust bi, maar ik kleef er zelf geen etiket op” (27/04/2022 - Het Belang van Limburg)

Een date, een feestje en een innige kus. In haar nieuwe videoclip beleeft Pommelien Thijs (21) een romantische nacht met StuBru-presentatrice Flo Windey (26). Haar manier om zich te outen als biseksueel. “Al ga ik mezelf niet voorstellen als: Hallo, ik ben Pommelien en ik ben bi. Ik blijf dezelfde als ervoor.” [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!