Het gaat hard voor de West-Vlaamse Delphine Steelandt. Had je enkele maanden geleden nog nooit van haar gehoord, dan staat ze nu bekend als de... [naar artikel]
Deze maand delen we elke vrijdag snel en simpel lekkers voor al wie tijd wil winnen in de keuken. Dan is pasta carbonara natuurlijk een must. We... [naar artikel]
INGREDIËNTEN [naar artikel]
Een topsporter kan niet zonder een gebalanceerd dieet. Ook een vedette zoals Kevin De Bruyne niet. En dus heeft de Rode Duivel een persoonlijke chef, Jonny Marsh. Die werd deze week door de BBC gevraagd om een pasta carbonara klaar te maken zoals ‘KDB’ het graag heeft. Het werd een Italiaanse klassieker met een twist. [naar artikel]
Een medewerkster bij de kookrubriek van de Amerikaanse krant The New York Times heeft in Italië voor heel wat controverse gezorgd. Ze postte een recept voor spaghetti carbonara, waarin ze tomaten gebruikte. “Het is zoals een cappuccino met salami”, reageert een topchef. [naar artikel]
Mosselen met friet – zo kennen we ze allemaal, maar topkok Sergio Herman wil ons verder doen kijken en dromen. “Dit is liefde voor een van de mooiste smaken die Zeeland te bieden heeft.” [naar artikel]
“Op restaurant gaan is één van mijn hobby’s”, vertelt ex-Miss België Celine Van Ouytsel. “Ik vind het leuk om nieuwe keukens en exotische geuren en smaken te ontdekken. Van lekker eten in leuk gezelschap word ik gelukkig." Ze deelt haar 7 favoriete adressen doorheen Vlaanderen die je in 2023 graag op je lijstje zet. [naar artikel]
Pizza komt niet uit Napels, spaghetti alla carbonara is een Amerikaanse uitvinding en marsalawijn? Dat is door de Engelsen bedacht. Voedselhistoricus Alberto Grandi doorprikt graag mythes over de Italiaanse keuken en dat wordt hem niet door iedereen in dank afgenomen. “Wat is er nu zo provocatief aan wat ik zeg?” [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.