Met een titel ‘wereldkampioen desserts bereiden’ op zak kom je een eind ver, in het geval van Antwerpse sterrenchef Roger van Damme is dat onder meer tot in Thailand. De meesterkok heeft er zijn hart verloren én doet er heel wat inspiratie op. Wij volgden Roger tot in het Verre Oosten: lees het hele verhaal dit weekend in onze weekendbijlage CittA of hier online. [naar artikel]
We surfen vandaag nog vrolijk verder op de hittegolf die terug is van weggeweest. Heerlijk, zo'n zonnetje, maar het gaat ook onvermijdelijk [naar artikel]
17:54 Met 53 procent van zijn vastgoed in het Groothertogdom Luxemburg zit de verhuurder van kantoren en shoppingcenters Leasinvest Real Estate op rozen. In de gelijknamige hoofdstad gaat de groei onvermind... [naar artikel]
Voor de liefhebbers van pikant is deze haute dog met lamsmerguez een pure lekkernij. De yoghurtsaus kan, indien nodig, de vurige smaak van de haute dog blussen. Enkele druppels honing maken het gerecht af. [naar artikel]
De jonge topkok Nathan Van Echelpoel (27) deed de voorbije jaren ervaring op in tal van klasserestaurants. Dinsdag opent hij een eigen zaak in de Lange Koepoortstraat. [naar artikel]
Het nieuwe boek van topchef Sergio Herman is niet uitgegeven bij Minestrone, de uitgeverij waarvan hij zelf aandeelhouder is. Dat overspel was de inzet van een juridisch gevecht met zijn vennoot, dat Herman won. Die vennoot, Tony Le Duc, doet zijn verhaal nu in een open brief. [naar artikel]
Het nieuwe boek van Kobe Desramaults is geen kookboek geworden. Het lijvige werk focust op de laatste, turbulente jaren van zijn carrière: van zijn afscheid van In de Wulf in het landelijke Dranouter tot de start van Chambre Séparée in Gent. De topkok laat voor een keer niet alleen in zijn keuken, maar ook in zijn rusteloze, vaak duistere hoofd kijken. Met foto’s van De Morgen-fotografen Stefaan Temmerman en Piet De Kersgieter. [naar artikel]
Een tiental restaurants in Londen, driehonderd mensen in dienst, een vrouw en kinderen. En toch besloot de Brit Russell Norman om veertien maanden in Venetië te gaan wonen. Hij wilde ontdekken hoe er achter de gevels van de Dogenstad gekookt wordt. "Mijn dure messenset had ik er niet nodig." [naar artikel]
We zijn wat we eten, dus wat we eten moet veilig zijn en van hoge kwaliteit, vindt Heinz Beck. Zijn restaurant La Pergola heeft drie sterren van... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.