Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

KIJK. Beenhouwers bereiden zich voor op druk barbecueweekend: “We zijn al bezig sinds 4 uur deze ochtend”

08/05/2024 - 14:00
"Na enkele kortstondige lenteprikken, krijgen we voor het eerst een mooi én verlengd lenteweekend. Dat betekent dat veel Vlamingen ook hun barbecuestel weer buiten zetten. Slagers en supermarkten haasten zich om de rekken vol te krijgen. Bij beenhouwerij Quetin in Hasselt maken ze vandaag alleen al 500 brochettes en 500 barbecueworsten."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. KIJK. Beenhouwers bereiden zich voor op druk barbecueweekend: “We zijn al bezig sinds 4 uur deze ochtend” (08/05/2024 - Het Laatste Nieuws)

Na enkele kortstondige lenteprikken, krijgen we voor het eerst een mooi én verlengd lenteweekend. Dat betekent dat veel Vlamingen ook hun barbecuestel weer buiten zetten. Slagers en supermarkten haasten zich om de rekken vol te krijgen. Bij beenhouwerij Quetin in Hasselt maken ze vandaag alleen al 500 brochettes en 500 barbecueworsten. [naar artikel]


2. Beenhouwers maken zich klaar voor eerste barbecueweekend van het jaar: “Ik verkoop minder traditionele brochettes dan vroeger” (05/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Het wordt 24 graden morgen en dat betekent dat het barbecuestel na een lange, natte en donkere winter uit het tuinkot mag. Slagers en supermarkten draaien al enkele dagen overuren zodat er aan chipolata’s en brochettes geen tekort zal zijn. Al zien ze ook dat er behoorlijk wat evolutie zit in de stukken vlees die we op onze grill leggen. [naar artikel]


3. Beenhouwers maken zich klaar voor eerste barbecueweekend: “Grillende Vlaming zweert steeds minder bij brochettes en worsten” (05/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Het wordt 24 graden morgen en dat betekent dat het barbecuestel na een lange, natte en donkere winter uit het tuinkot mag. Slagers en supermarkten draaien al enkele dagen overuren zodat er aan chipolata’s en brochettes geen tekort zal zijn. Al zien ze ook dat er behoorlijk wat evolutie zit in de stukken vlees die we op onze grill leggen. [naar artikel]


4. Eindelijk een barbecueweekend, maar van waar komen die tienduizenden kilo’s aan ribbetjes plots? (19/05/2023 - Gazet van Antwerpen)

We hebben er lang op moeten wachten, maar daar is eindelijk het eerste zomerse én daarmee ook échte barbecueweekend. Maar waar halen supermarkten en slagers plots al die ribbetjes die je tijdens de winter niet in de koeltogen ziet liggen, je kan toch niet plots een massa extra varkens slachten omdat de zon schijnt? [naar artikel]


5. Ontwerpers en ambachts­lui palmen Korte Beenhouwers­straat in Brussel in (09/11/2017 - VRT NWS)

Een groep Belgische ontwerpers, ambachtslui en andere creatievelingen gaat enkele leegstaande handelspanden in de Korte Beenhouwersstraat in Brussel overnemen onder het motto Pimp My Street. [naar artikel]


6. Veganisten bedreigen Franse slagers: ook Belgische beenhouwers maken zich zorgen (26/06/2018 - Het Nieuwsblad)

De 18.000 Franse beenhouwers, spekslagers en traiteurs hebben hun minister van Binnenlandse Zaken om politiebescherming gevraagd. Ze zijn radeloos door de “toenemende fysieke, verbale en psychologische intimidatie van veganistische groeperingen”. Ook bij hun Belgische collega’s groeit de bezorgdheid over het vijandige klimaat. [naar artikel]


7. "Bescherm ons tegen veganisten": Franse beenhouwers ontvangen bij minister na nieuw geweld (03/07/2018 - Het Laatste Nieuws)

In het Franse Jouy-en-Josas is afgelopen nacht opnieuw een beenhouwerij het slachtoffer geworden van vandalisme. De beenhouwers zijn het geweld beu... [naar artikel]


8. Delhaize werpt beenhouwers in de strijd tegen Lidl en Aldi (19/09/2018 - De Tijd)

16:42 Delhaize gaat dit en volgend jaar 46 winkels in een nieuw kleedje steken. Door zijn klanten meer te bedienen wil de keten meer het verschil maken met zijn concurrenten zoals Aldi en Lidl. [naar artikel]


9. Franse beenhouwers zetten bewakingsagenten in als bescherming tegen veganisten (21/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

De slagers in Noord-Frankrijk zijn van plan om dit weekend een privébewakingsfirma in te schakelen om hun winkelpanden te beschermen tegen... [naar artikel]


10. Horecazaken, traiteurs, bakkers en beenhouwers in Sint-Truiden krijgen controle (22/10/2018 - VRT NWS)

In Sint-Truiden worden deze week 270 horecazaken en voedingswinkels gecontroleerd. Het gaat om aangekondigde controles van het Federaal Voedselagentschap. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!