Eten moet in de eerste plaats natuurlijk lekker zijn, maar vandaag de dag is het minstens even belangrijk dat het er op beeld net zo smakelijk [naar artikel]
Als er één ding is dat wij Belgen kunnen, dan is het wel wafels bakken. Zet de bloemsuiker deze keer eens aan de kant en pimp je wafel met ijs en bosbessen, banaan en chocolade of appel en honing. [naar artikel]
VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. Vandaag: pizza met twee toppings. [naar artikel]
Het is zoetekauwen niet ontgaan: cinnamon rolls of kaneelrolletjes zijn gigantisch in trek. Een paar jaar geleden had nog niemand ervan gehoord, nu zijn er zelfs zaken die uitsluitend het zoete gebakje verkopen, zoals PEAS in Hasselt. PEAS was de allereerste in België en zelfs Europa met een vegan cinnamon roll business. Zaakvoerder Els Berx legt ons uit wat het dessert zo populair maakt. “Ik zou er makkelijk drie na elkaar kunnen opeten.” [naar artikel]
Less is more, maar mag het eens wat meer zijn dan een pizza margherita? Wij tippen meer dan tien favoriete toppings van Limburgse pizzabakkers. Van een Pizza Salsiccia tot een Pizza Au Tunno. [naar artikel]
Zangeres Laura Lynn (47) houdt ervan om eens goed te gaan eten. Al hoeft dat voor haar niet per se altijd een uitgebreide aangelegenheid te zijn. Ze deelt met ons haar zeven favoriete eetadresjes. “In deze horecazaken ben ik zeker duizend keer geweest en iedere keer was het dik in orde.” [naar artikel]
Na de ruime zege van Barcelona moet Real Madrid weer vol aan de bak tegen staartploeg Granada. U kunt de match hier volgen met tekstupdates. [naar artikel]
Meteen overvolle Winterfeesten. Met dank aan de Catalanen, die na de demonstratie in Brussel vrijdag massaal voor Gent kozen. Gevolg: meer Catalaans dan Vlaams en meer churros dan braadworst. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.