Het is vandaag Wereld Alzheimer Dag. Chef-kok Sergio Herman praatte op MNM over zijn vader Ronnie die aan de ziekte leed en in mei stierf. "Op een gegeven moment moest hij koken voor Kerstmis en hij wist niet meer hoe hij de soep en saus moest maken, terwijl hij mij alles geleerd heeft." [naar artikel]
Ellemieke Vermolen is de vrouw van topchef Sergio Herman. Maar hoe leerden zij elkaar kennen? Daar zat haar broer en de collega's van Sergio voor [naar artikel]
Bregje Hofstede is schrijver, De Morgen-columnist en auteur van journalistiek platform De Correspondent. Dit artikel verscheen eerder op decorrespondent.nl. [naar artikel]
“We kunnen dit écht nog niet vatten. We keken enorm op naar papa, hij was zo handig en leerde ons letterlijk alles.” Pjotr (15), Yossif (18) en Petrousjka (20) zijn kapot van verdriet nadat hun papa Herman Tanghe (62) zaterdagochtend om het leven kwam door een ongeval veroorzaakt door een roekeloos rijmanoeuvre van een dertiger. Ook zijn ex-levenspartner Natascha zit vol verdriet. “Hij had net zijn eerste dag als leraar achter de rug.” [naar artikel]
Het succesvolle ‘Jong Keukengeweld’, dat jonge chefs in de kijker zette, houdt op te bestaan. Jammer, want hoe weet je dan welke jonge chefs volgens kenners niet te missen zijn? We vroegen aan driesterrenchefs Tim Boury en Viki Geunes, én trendwatcher Saskia Neirinckx beloftevolle adresjes voor zachte prijzen. “Hiet eet je heerlijk funky patatjes met een stevige scheut rock-’n-roll.” [naar artikel]
Het succesvolle ‘Jong Keukengeweld’, dat jonge chefs in de kijker zette, houdt op te bestaan. Jammer, want hoe weet je dan welke jonge chefs volgens kenners niet te missen zijn? We vroegen aan driesterrenchefs Tim Boury en Viki Geunes, én trendwatcher Saskia Neirinckx beloftevolle adresjes voor zachte prijzen. “Hiet eet je heerlijk funky patatjes met een stevige scheut rock-’n-roll.” [naar artikel]
Het succesvolle ‘Jong Keukengeweld’, dat jonge chefs in de kijker zette, houdt op te bestaan. Jammer, want hoe weet je dan welke jonge chefs volgens kenners niet te missen zijn? We vroegen aan driesterrenchefs Tim Boury en Viki Geunes, én trendwatcher Saskia Neirinckx beloftevolle adresjes voor zachte prijzen. “Hiet eet je heerlijk funky patatjes met een stevige scheut rock-’n-roll.” [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.