Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Dit gaat Jeroen Meus tijdens de feestdagen koken

17/11/2017 - 15:30
"Nog even en de feestdagen staan voor de deur. En dus wordt het voor Jeroen Meus tijd om aan zijn feestmenu te beginnen voor het Eén-programma ‘Dagelijkse Kost’. Op Instagram gaf hij al een kijk in hetgeen hij zal presenteren. Wij sommen het even voor jullie op: "

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Jeroen Meus en Brasschaatse ‘Velovriendinnekes’ koken samen voor het goede doel (08/07/2019 - Gazet van Antwerpen)

Dinsdagavond is op Eén te zien hoe Jeroen Meus komt koken bij Els Jacobs en haar wielervriendinnen in Brasschaat. “Met het gerecht van Jeroen willen we geld inzamelen voor het goede doel”, vertelt Els. [naar artikel]


2. Jeroen Meus gaat met ‘Dagelijkse Kost’ de zomerse toer op (01/04/2017 - Gazet van Antwerpen)

Goed nieuws voor de fans van Jeroen Meus: Vlaanderens bekende tv-kok kruidt in juli en augustus de zomer van Eén met ‘Dagelijkse zomerkost’. Daarin verlaat hij zijn vertrouwde keuken in Leuven en gaat hij op verschillende locaties koken. Helemaal in de sfeer van het zonnige seizoen. [naar artikel]


3. Jeroen Meus reist Vlaamse kerstmarkten af in zijn 'kerstbûche' (14/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Tv-chef Jeroen Meus krijgt nogal vaak de vraag of hij één van zijn kookboeken wil signeren. Zeker tijdens de feestdagen zijn de 'Dagelijkse... [naar artikel]


4. Jeroen Meus onder vuur tijdens kerkviering (12/04/2017 - Gazet van Antwerpen)

Tijdens de laatste dag mogen de jongsten onder de Hutterieten tijdens de kerkviering vragen stellen aan Jeroen, die voor zijn programma ‘Goed Volk’ in Canada ging koken bij die geloofsgemeenschap. Meus stelt dat hij achter dezelfde waarden staat, maar niet gelooft in een God, de hemel of de hel. Een boodschap die zwaar aankomt bij de diepgelovigen en op onbegrip wordt onthaald. [naar artikel]


5. Jeroen Meus denkt aan de toekomst: “Ik ga niet tot m’n 65ste tv-kok blijven” (01/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

10 jaar lang al leert Jeroen Meus (42) de Vlaming koken in ‘Dagelijkse Kost’. Dat doet hij nog steeds met evenveel plezier, al rijpen er al plannen... [naar artikel]


6. Jeroen Meus gaat met nieuwe kookboek voor “gezond verstand” (16/09/2016 - Gazet van Antwerpen)

Met Dagelijkse Kost – Koken met Gezond Verstand laat Jeroen Meus (38) een frisse wind door zijn kookboeken waaien. Hij blijft zweren bij degelijke Vlaamse kost, maar is niet blind voor de gezonde keuken. Meus legt in zijn boek ook een stukje van zijn privéleven bloot. [naar artikel]


7. Jeroen Meus lanceert nieuw kookboek, in primeur een eerste recept (29/09/2016 - Het Laatste Nieuws)

Het heeft twee jaar moeten rijpen, maar het nieuwe kookboek van Jeroen Meus is er. 100 recepten die allemaal draaien rond koken met gezond [naar artikel]


8. Jeroen Meus krijgt hogere keuken in ‘Dagelijkse Kost’: waarom? En waarvoor is dat goed? (23/08/2023 - Gazet van Antwerpen)

Jeroen Meus gaat in Dagelijkse Kost op hoger niveau koken. Letterlijk alvast, want de bekende kok liet zijn nieuwe keuken enkele centimeters hoger bouwen. [naar artikel]


9. Jeroen Meus achterna: VRT lanceert foodboxen van ‘Dagelijkse kost’ (12/03/2021 - Het Belang van Limburg)

Je vindt jezelf een echte Jeroen Meus, maar koken komt er niet van door een gebrek aan tijd? Dan is er goed nieuws: de VRT gaat binnenkort Hello Fresh achterna met foodboxen waarmee je in een handomdraai je Dagelijkse kost op je bord mikt. [naar artikel]


10. Koken met Jeroen Meus, koken met Olga Leyers en Fatma Taspinar en dansen met Kevin Bacon (04/03/2024 - Humo)

[naar artikel]


11. Jeroen Meus kookt weer buiten de landsgrenzen in culinair reisprogramma ‘De Mosterd van Meus’ (24/05/2023 - Het Belang van Limburg)

Jeroen Meus (45) gaat dubbele shiften draaien. Want naast de vele afleveringen van Dagelijkse Kost wordt hij ook het gezicht van het gloednieuwe De Mosterd van Meus. De opnames vinden momenteel in het buitenland plaats. [naar artikel]


12. Jeroen Meus toont zijn nieuwe ‘Dagelijkse kost’-keuken (12/08/2019 - De Standaard)

Na vier seizoenen koken, bakken, grillen, flamberen en kneden kreeg de ‘Dagelijkse kost’-keuken een nieuwe look. In het nieuwe seizoen gaat Jeroen Meus in een gloednieuwe keuken aan de slag. [naar artikel]


13. VTM geeft strijd tegen Jeroen Meus op. ‘Dagelijkse kost’ nu eenzaam aan de top (22/06/2020 - De Morgen)

VTM gooit de keukenhanddoek in de ring. Loïc Van Impe en zijn Zot van koken stoppen ermee na twee seizoenen en de zender zal ook geen dagelijks kookprogramma meer maken voor de vooravond. Jeroen Meus is zo de enige Vlaamse tv-kok die er nog echt toe doet. [naar artikel]


14. Hilarisch: Jeroen Meus gaat Donald Muylle achterna (18/10/2016 - Gazet van Antwerpen)

Het is eens wat anders: een reclameblok in Dagelijkse Kost. Met de nodige humor heeft tv-kok Jeroen Meus dat maandagavond zelf opgevuld. “Ik ben Jeroen Meus, en al zeven jaar maak ik Dagelijkse Kost alsof het voor mezelf zou zijn.” [naar artikel]


15. Koken zonder camera is niet gemakkelijk (23/10/2018 - De Tijd)

16:46 In de afgelopen jaren begonnen tv-koks zoals Jeroen Meus, Wim Ballieu en Sergio Herman hun eigen restaurants. Ze ondervonden dat koken op tv makkelijker is dan koken in hun eigen restaurant. [naar artikel]


16. Jeroen Meus en Lieven Vanlommel (Foodmaker) lanceren maaltijdbox: 'Mijn vader kan niet koken, maar Jeroen en ik gaan hem helpen' (17/04/2021 - De Tijd)

02:00 Ze zaten samen op de koksschool en wilden al lang een maaltijdbox lanceren. Dat initiatief van Jeroen Meus (‘Dagelijkse kost’) en Lieven Vanlommel (Foodmaker) stootte op politiek protest. Is dat wel e... [naar artikel]


17. Jeroen Meus staat zelf in foodtruck op De Warmste Week om aan te tonen dat vers koken niet duur hoeft te zijn  (19/12/2022 - VRT NWS)

Jeroen Meus wil aantonen dat ook mensen die moeilijk rondkomen vers kunnen koken. Daarom is hij vandaag en morgenavond zelf aanwezig in een foodtruck in het stadspark van Hasselt. Hij zal daar betaalbare en verse gerechtjes klaarmaken. “Ik heb een essentiële job op dat vlak en ik kan echt een steentje bijdragen met tips en recepten”, zegt de tv-kok. Vrijdagavond sluit hij de Warmste Week mee af. [naar artikel]


18. Jeroen Meus gaat nieuwe uitdaging aan: “Dit maakt mijn leven veel rijker” (12/06/2017 - Het Belang van Limburg)

Fans van de tv-kok Jeroen Meus moeten deze zomer niet op hun honger blijven zitten. De man zal ook tijdens de zomermaanden te zien zijn met de variant ‘Dagelijkse Zomerkost’, dat telkens opgenomen wordt vanop een camping. [naar artikel]


19. Onze nieuwe huischef Jeroen Meus: “Voor volk koken, dat is oprecht het liefste wat ik doe” (17/03/2023 - Het Belang van Limburg)

Er is een nieuw jaar – beetgaar, dampend, hoopvol geurend­ – opgediend voor Jeroen Meus (45). Was zijn 2022 nog onverzoenlijk ingenomen door verdriet, dan mag de zon nu weer doorsmaken op zijn borden. Vanaf deze week doet hij in Billie’s ‘Bistro Meus’ wat voor altijd zijn liefdestaal blijft: lekker, héél lekker koken. Een gesprek over liefde, misosoep, en de schoonheid van taart trakteren op de werkvloer. “Ik kook liever dan ooit tevoren.” [naar artikel]


20. Ook Jeroen Meus schrapt vlees in zijn nieuwste kookboek: waarom zit vegetarisch koken (én eten) zo in de lift? (26/10/2022 - VRT NWS)

Wie houdt van een sappige biefstuk of een vol-au-vent op grootmoeders wijze, zal zijn genoegen niet vinden in het nieuwste kookboek van Jeroen Meus. De kok zal vanaf nu niet énkel vegetarisch koken, maar in zijn nieuwste boek - "Groentekost" - staan enkel gerechten zonder vis of vlees. Dat is geen verrassing voor Yves Segers, expert agrarische en voedselgeschiedenis aan de KU Leuven. "Meus volgt het voorbeeld van andere bekende koks zoals Jamie Oliver en Yotam Ottolenghi." [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!