Dinsdagavond is op Eén te zien hoe Jeroen Meus komt koken bij Els Jacobs en haar wielervriendinnen in Brasschaat. “Met het gerecht van Jeroen willen we geld inzamelen voor het goede doel”, vertelt Els. [naar artikel]
Goed nieuws voor de fans van Jeroen Meus: Vlaanderens bekende tv-kok kruidt in juli en augustus de zomer van Eén met ‘Dagelijkse zomerkost’. Daarin verlaat hij zijn vertrouwde keuken in Leuven en gaat hij op verschillende locaties koken. Helemaal in de sfeer van het zonnige seizoen. [naar artikel]
Tv-chef Jeroen Meus krijgt nogal vaak de vraag of hij één van zijn kookboeken wil signeren. Zeker tijdens de feestdagen zijn de 'Dagelijkse... [naar artikel]
Tijdens de laatste dag mogen de jongsten onder de Hutterieten tijdens de kerkviering vragen stellen aan Jeroen, die voor zijn programma ‘Goed Volk’ in Canada ging koken bij die geloofsgemeenschap. Meus stelt dat hij achter dezelfde waarden staat, maar niet gelooft in een God, de hemel of de hel. Een boodschap die zwaar aankomt bij de diepgelovigen en op onbegrip wordt onthaald. [naar artikel]
10 jaar lang al leert Jeroen Meus (42) de Vlaming koken in ‘Dagelijkse Kost’. Dat doet hij nog steeds met evenveel plezier, al rijpen er al plannen... [naar artikel]
Met Dagelijkse Kost – Koken met Gezond Verstand laat Jeroen Meus (38) een frisse wind door zijn kookboeken waaien. Hij blijft zweren bij degelijke Vlaamse kost, maar is niet blind voor de gezonde keuken. Meus legt in zijn boek ook een stukje van zijn privéleven bloot. [naar artikel]
Het heeft twee jaar moeten rijpen, maar het nieuwe kookboek van Jeroen Meus is er. 100 recepten die allemaal draaien rond koken met gezond [naar artikel]
Jeroen Meus gaat in Dagelijkse Kost op hoger niveau koken. Letterlijk alvast, want de bekende kok liet zijn nieuwe keuken enkele centimeters hoger bouwen. [naar artikel]
Je vindt jezelf een echte Jeroen Meus, maar koken komt er niet van door een gebrek aan tijd? Dan is er goed nieuws: de VRT gaat binnenkort Hello Fresh achterna met foodboxen waarmee je in een handomdraai je Dagelijkse kost op je bord mikt. [naar artikel]
Jeroen Meus (45) gaat dubbele shiften draaien. Want naast de vele afleveringen van Dagelijkse Kost wordt hij ook het gezicht van het gloednieuwe De Mosterd van Meus. De opnames vinden momenteel in het buitenland plaats. [naar artikel]
Na vier seizoenen koken, bakken, grillen, flamberen en kneden kreeg de ‘Dagelijkse kost’-keuken een nieuwe look. In het nieuwe seizoen gaat Jeroen Meus in een gloednieuwe keuken aan de slag. [naar artikel]
VTM gooit de keukenhanddoek in de ring. Loïc Van Impe en zijn Zot van koken stoppen ermee na twee seizoenen en de zender zal ook geen dagelijks kookprogramma meer maken voor de vooravond. Jeroen Meus is zo de enige Vlaamse tv-kok die er nog echt toe doet. [naar artikel]
Het is eens wat anders: een reclameblok in Dagelijkse Kost. Met de nodige humor heeft tv-kok Jeroen Meus dat maandagavond zelf opgevuld. “Ik ben Jeroen Meus, en al zeven jaar maak ik Dagelijkse Kost alsof het voor mezelf zou zijn.” [naar artikel]
16:46 In de afgelopen jaren begonnen tv-koks zoals Jeroen Meus, Wim Ballieu en Sergio Herman hun eigen restaurants. Ze ondervonden dat koken op tv makkelijker is dan koken in hun eigen restaurant. [naar artikel]
02:00 Ze zaten samen op de koksschool en wilden al lang een maaltijdbox lanceren. Dat initiatief van Jeroen Meus (‘Dagelijkse kost’) en Lieven Vanlommel (Foodmaker) stootte op politiek protest. Is dat wel e... [naar artikel]
Jeroen Meus wil aantonen dat ook mensen die moeilijk rondkomen vers kunnen koken. Daarom is hij vandaag en morgenavond zelf aanwezig in een foodtruck in het stadspark van Hasselt. Hij zal daar betaalbare en verse gerechtjes klaarmaken. “Ik heb een essentiële job op dat vlak en ik kan echt een steentje bijdragen met tips en recepten”, zegt de tv-kok. Vrijdagavond sluit hij de Warmste Week mee af. [naar artikel]
Fans van de tv-kok Jeroen Meus moeten deze zomer niet op hun honger blijven zitten. De man zal ook tijdens de zomermaanden te zien zijn met de variant ‘Dagelijkse Zomerkost’, dat telkens opgenomen wordt vanop een camping. [naar artikel]
Er is een nieuw jaar – beetgaar, dampend, hoopvol geurend – opgediend voor Jeroen Meus (45). Was zijn 2022 nog onverzoenlijk ingenomen door verdriet, dan mag de zon nu weer doorsmaken op zijn borden. Vanaf deze week doet hij in Billie’s ‘Bistro Meus’ wat voor altijd zijn liefdestaal blijft: lekker, héél lekker koken. Een gesprek over liefde, misosoep, en de schoonheid van taart trakteren op de werkvloer. “Ik kook liever dan ooit tevoren.” [naar artikel]
Wie houdt van een sappige biefstuk of een vol-au-vent op grootmoeders wijze, zal zijn genoegen niet vinden in het nieuwste kookboek van Jeroen Meus. De kok zal vanaf nu niet énkel vegetarisch koken, maar in zijn nieuwste boek - "Groentekost" - staan enkel gerechten zonder vis of vlees. Dat is geen verrassing voor Yves Segers, expert agrarische en voedselgeschiedenis aan de KU Leuven. "Meus volgt het voorbeeld van andere bekende koks zoals Jamie Oliver en Yotam Ottolenghi." [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.