Standard blijft steken op een gelijkspel tegen Antwerp

03/12/2017 - 16:30
"Standar en Antwerp hebben 1-1 gelijk gespeeld op de 17e speeldag. Orlando Sa zette de Rouches voor de rust op voorsprong, maar Hairemans bracht Antwerp vanop de stip langszij. In de slotfase kreeg Standard nog een vederlichte strafschop, maar Bolat stopte de elfmeter van Sa. "

1. Standard sleept in extremis gelijkspel uit de brand tegen Panathinaikos (20/10/2016 - Het Belang van Limburg)

Standard blijft ook na drie speeldagen in de Europa League achter zonder zege. De Luikenaars sleepten in de slotfase een 2-2 gelijkspel uit de brand tegen Panathinaikos. Belfodil had in de slotseconden nog de 3-2 kunnen maken, maar zijn kopbal was niet krachtig genoeg. Standard blijft derde in groep G met 2 op 9. [naar artikel]

2. Jupiler Pro League – Antwerp alleen tweede na 1-1 gelijkspel tegen Standard (26/01/2019 - Metro)

Antwerp en Standard hebben vrijdagavond met een 1-1 gelijkspel de 23e speeldag in de Jupiler Pro League geopend. Bij de rust was er nog niet gescoord. In de 62e minuut moest Antwerp met tien voort, nadat Didier Lamkel Ze op een minuut tijd twee keer geel pakte. Maxime Lestienne zette het numerieke voordeel in de […] Het bericht Jupiler Pro League – Antwerp alleen tweede na 1-1 gelijkspel tegen Standard verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

3. Antwerp kan Kortrijkse muur niet slopen: wedstrijd eindigt met gelijkspel (04/08/2018 - Het Belang van Limburg)

Antwerp heeft geen gevolg kunnen breiden aan de zege op de eerste speeldag. The Great Old bleef voor eigen publiek steken op een 0-0-gelijkspel tegen KV Kortrijk. [naar artikel]

4. Eerste puntenverlies onder Schreuder: Club blijft ondanks twee goals Dost op gelijkspel steken tegen Standard (23/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge heeft zijn tweede wedstrijd onder Alfred Schreuder niet kunnen winnen. Na een geanimeerde wedstrijd bleef het op 2-2 steken tegen Standard. Bas Dost scoorde twee keer, Jack Hendry pakte rood in de slotfase. [naar artikel]

5. Club blijft steken in de modder (13/04/2019 - De Morgen)

Club Brugge sluit het jaar af op de vierde plaats. Op een onmogelijk veld bleef blauw-zwart steken op een 0-0 gelijkspel tegen Kortrijk. Een tegenvaller na de knappe zege bij Standard vorig weekend. 'We verdienden te winnen', zei coach Garrido. [naar artikel]

6. Vicewereldkampioen Kroatië blijft tegen Armenië steken op een 1-1-gelijkspel (01/06/2021 - Het Belang van Limburg)

Kroatië is in een oefenwedstrijd tegen Armenië blijven steken op een 1-1-gelijkspel. Zondag neemt de finalist van het WK 2018 het in een vriendschappelijke match op tegen de Rode Duivels. [naar artikel]

7. Antwerp blijft op scoreloos gelijkspel steken tegen Valenciennes (13/07/2019 - Gazet van Antwerpen)

Royal Antwerp FC heeft zijn zevende oefenwedstrijd van de voorbereidingscampagne niet kunnen winnen. Aan de voet van het Bosuilstadion gaf rood-wit Valenciennes partij, vorig seizoen dertiende in de Ligue 2. [naar artikel]

8. Antwerp laat na op voorhand te profiteren van topper tussen Club en Union: Great Old blijft tegen STVV steken op gelijkspel (25/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

Een schamel punt tegen STVV. Meer verdiende Antwerp ook niet. De Great Old voetbalde zonder overtuiging en zonder beleving. Dat zal zondag anders moeten tegen AA Gent. [naar artikel]

9. Standard blijft ook in potige derby steken op gelijkspel, fans roeren zich (19/08/2016 - Gazet van Antwerpen)

Standard heeft op de vierde speeldag de Waalse derby tegen Charleroi voor eigen volk niet kunnen winnen. De Rouches schuwden alle risico’s en bleven in een potig duel steken op een 0-0. Coach Yannick Ferrera voelt ongetwijfeld de druk toenemen na een teleurstellende 5 op 12. Het thuispubliek liet alvast zijn ongenoegen over het geleverde spel duidelijk blijken. Wordt in de Vurige Stede ongetwijfeld nog vervolgd... [naar artikel]

10. Europese overwintering ver weg voor Standard na gelijkspel in een kletsnat Guimaraes (28/11/2019 - Het Belang van Limburg)

Standard heeft donderdag een slechte zaak gedaan in de strijd om de Europese overwintering. De Luikenaars bleven in een kletsnat Guimaraes teleurstellend steken op een 1-1-gelijkspel en moeten in de laatste groepsmatch tegen Arsenal winnen én hopen op een uitglijder van Frankfurt. [naar artikel]

11. Belisia blijft na leuke match steken op 2-2-gelijkspel tegen Lyra-Lierse (11/12/2022 - Het Belang van Limburg)

Belisia bleef na een aantrekkelijke wedstrijd steken op een gelijkspel, maar leverde tegen een loopsterk Lyra-Lierse wel een degelijke prestatie af. “Correcte uitslag, al hadden wij de betere kansen”, zei interim-coach Jan Schoefs. [naar artikel]

12. Geen vier op een rij: Lierse blijft steken op gelijkspel tegen Moeskroen (02/10/2021 - Gazet van Antwerpen)

Geen vier op een rij voor Lierse op het eigen Lisp, nadat de Pallieters tegen rode lantaarn Moeskroen bleven steken op 2-2 gelijkspel. De thuisploeg speelde nagenoeg een ganse helft tegen tien bezoekers, maar de vele slordigheden en Mandanda verhinderden een nieuwe thuiszege. [naar artikel]

13. Inefficiënt Club Brugge bijt tanden stuk op OH Leuven met sterke doelman Romo en blijft steken op gelijkspel (24/09/2021 - Het Laatste Nieuws)

Geen vlekkeloze generale repetitie voor Club Brugge richting het CL-duel tegen Leipzig. Blauw-zwart liet tal van kansen onbenut en bleef in eigen huis steken op een 1-1-gelijkspel tegen OH Leuven. [naar artikel]

14. “Dit gelijkspel reken ik mezelf aan”: Standard-coach Deila neemt verantwoordelijkheid op zich, nadat Westerlo in blessuretijd terugkeert (14/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Wat een ommekeer in blessuretijd. Standard leek lang op weg naar een 2-0-zege, maar bleef uiteindelijk steken op een gelijkspel tegen Westerlo. Jordanov en Van den Keybus wisten in het absolute slot doelpunten van Zinckernagel en Emond uit. De Rouches mogen de vijfde plek nu echt wel vergeten. [naar artikel]

15. Standard maakt indruk in openingsmatch Play-off 1 met knappe zege tegen Antwerp (29/03/2019 - Het Belang van Limburg)

Standard heeft zijn titelambities meteen kracht bijgezet met een verdiende 3-1-overwinning tegen Antwerp in de openingsmatch van Play-off 1. De Rouches waren nochtans met een 0-1-achterstand gaan rusten na een doelpunt van Mbokani, maar in de laatste twintig minuten ging een stormachtig Standard met enkele knappe goals op en over Antwerp. Dankzij deze overwinning springt Standard voorlopig over Club Brugge naar de tweede plaats, op twee punten van leider KRC Genk. Antwerp blijft laatste. [naar artikel]

16. Leider Union mist kansen in slotfase en blijft op scoreloos gelijkspel steken bij Antwerp, Club kan straks tot op één punt naderen (01/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Een intens play-off duel tussen Antwerp en Union heeft geen winnaar opgeleverd. 0-0 werd het op de Bosuil. Union blijft op die manier ook na dit weekend zeker leider, al kan Club Brugge mits winst tegen Anderlecht naderen tot op een puntje. [naar artikel]

17. Anderlecht kan ook tegen Eupen niet winnen: paars-wit blijft steken op gelijkspel (31/07/2021 - Het Belang van Limburg)

Anderlecht is blijven steken op een teleurstellend 1-1 gelijkspel bij Eupen. Paars-wit kreeg al meer kansen dan tegen Union, maar achterin gaf het ook een pak weg. Eupen trof na rust drie keer het doelhout, Anderlecht een keer. [naar artikel]

18. Rapid blijft steken op gelijkspel in derby, crisis in Zagreb (05/12/2021 - Het Belang van Limburg)

Rapid Wien, dat donderdag naar op bezoek komt bij KRC Genk, bleef in de derby tegen Austria steken op een gelijkspel. West Ham klopte Chelsea in de Londense topaffiche, bij Dinamo Zagreb is het na een nieuwe thuisnederlaag crisis. [naar artikel]

19. Intense Antwerp-Standard eindigt op 0-0: Oulare loopt blessure op, Bölöni naar tribune gestuurd (26/10/2017 - Gazet van Antwerpen)

Geen doelpunten op de Bosuil waar Antwerp noch Standard de drie punten verdienden. Wel twee ploegen met het mes tussen de tanden die elkaar weinig ruimte gunden. Logisch gelijkspel dus en een puntje dat Antwerp alleen op de vijfde plaats brengt. [naar artikel]

20. Wipt Standard eindelijk over Antwerp? (03/12/2017 - Sporza)

Promovendus Antwerp blijft flink volhouden in de top zes. Blijft het straks, om 14u30, ook op bezoek bij een schijnbaar herboren Standard overeind? [naar artikel]

21. Antwerp komt al voor vierde (!) match op rij niet tot scoren: landskampioen blijft op gelijkspel steken tegen KV Mechelen (30/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp zit met een scoringsprobleem. Ook tegen KV Mechelen kwam de landskampioen niet tot scoren, en dat voor de vierde opeenvolgende wedstrijd. 0-0. [naar artikel]

22. Wéér puntenverlies voor Man United, dat blijft steken op gelijkspel tegen Southampton (31/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

Na een gelijkspel tegen Wolves en een thuisnederlaag tegen Crystal Palace liet Manchester United nu ook punten liggen in Southampton. James opende... [naar artikel]