Gazet van Antwerpen

Moeskroen-doelman tackelt Van Damme maar Antwerp krijgt geen penalty

09/12/2017 - 23:21
"Het heeft Antwerp bloed, zweet en tranen gekost om Moeskroen te verslaan. De Great Old pakte op de achttiende speeldag in de Jupiler Pro League pas in het slot een 1-0 overwinning dankzij Faris Haroun. Al had Antwerp al vroeg een penalty kunnen krijgen na een fout op Jelle Van Damme in de zestien."

1. Moeskroen-doelman tackelt Van Damme maar Antwerp krijgt geen penalty (09/12/2017 - Gazet van Antwerpen)

Het heeft Antwerp bloed, zweet en tranen gekost om Moeskroen te verslaan. De Great Old pakte op de achttiende speeldag in de Jupiler Pro League pas in het slot een 1-0 overwinning dankzij Faris Haroun. Al had Antwerp al vroeg een penalty kunnen krijgen na een fout op Jelle Van Damme in de zestien. [naar artikel]

2. Wat penalty? Hoe penalty? Waar penalty? Teo schenkt Anderlecht zege met denkbeeldige strafschop (07/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht verdiende de zege op basis van een goede eerste helft. Toen het schip leek te vergaan na de rust werd paars-wit bijgestaan door ref... [naar artikel]

3. Geen penalty voor Zwitserland? Penalty voor Portugal! Nee, toch penalty voor Zwitserland! (06/06/2019 - Het Belang van Limburg)

Cristiano Ronaldo ging woensdag met alle aandacht lopen door zijn hattrick tegen Zwitserland. Maar de halve finale in de Nations League zorgde ook voor een merkwaardig VAR-moment. [naar artikel]

4. Verdiende Club vlak voor tijd een penalty na hands? Onze huisref Tim Pots: “Geen penalty” (18/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

Vier minuten voor tijd consternatie op Jan Breydel. Na een goede combinatie tussen Vormer en Diatta bracht de jonge Senegalees de bal voor doel.... [naar artikel]

5. Penalty of niet? PSV-coach woedend op scheidsrechters na beslissende penalty in minuut 95: “Hij weet niet wat hands is” (09/05/2022 - Het Belang van Limburg)

PSV beleefde zondag een frustrerende avond. De Eindhovenaars stonden met 0-2 voor op het veld van Feyenoord en leken een uitstekende zaak te doen in de titelstrijd, tot Cyriel Dessers in minuut 86 en minuut 96 tegen scoorde: 2-2. De laatste goal kwam er na een uiterst discutabele strafschop. [naar artikel]

6. "Dit was gewoon penalty": Club baalt om niet-gefloten penalty op Vanaken, die reageert op uithaal Boucaut (07/02/2024 - Sporza)

2-0 had evengoed 3-0 kunnen zijn. In minuut 71 schreeuwde Club Brugge om een strafschop nadat Union-speler Charles Vanhoutte zich liet verrassen door Hans Vanaken. "Volgens mij was het gewoon penalty", aldus de middenvelder, die ook nog beredeneerd reageerde op enkele opvallende uitspraken van ex-ref Boucaut. [naar artikel]

7. "Dit was gewoon penalty": Vanaken baalt om niet-gefloten penalty en reageert op uithaal Boucaut (07/02/2024 - Sporza)

8. LIVE GENK-ANTWERP. Beste kansen voor Antwerp, dat penalty wil na vermeende handsbal Hrosovsky (04/06/2023 - Het Laatste Nieuws)

De spanning is te snijden. Antwerp gaat in Genk op zoek naar zijn eerste titel in 66 jaar. Maar ook de Limburgers maken nog kans als ze winnen. In een felle wedstrijd kreeg Antwerp de eerste kansen. Wie breekt de ban? Volg de match hieronder! [naar artikel]

9. Michelle Obama tackelt fijntjes Donald Trump in vurige speech (26/07/2016 - De Redactie)

De Amerikaanse first lady heeft op de Democratische conventie haar steun uitgesproken voor Hillary Clinton. Tijdens haar speech gaf Michelle Obama ook niet mis te verstane kritiek op de Republikeinse kandidaat Trump. [naar artikel]

10. The Economist tackelt Buffett (14/08/2016 - De Tijd)

10:04 'Als alle bedrijven zich als Warren Buffett gedroegen, was de Amerikaanse economie slechter af.' Het invloedrijke weekblad The Economist schiet met scherp op Warren Buffett, 's werelds beste en wellic... [naar artikel]