Standard laat top zes liggen na dolle slotfase tegen STVV

23/12/2017 - 22:32
"Zieltjes hebben ze niet gewonnen, Standard. Matig voetbal, weinig enthousiasme. En alweer geen overwinning op Sclessin. 1-1 tegen STVV, daar ben je..."

1. Standard laat top zes liggen na dolle slotfase tegen STVV (23/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Zieltjes hebben ze niet gewonnen, Standard. Matig voetbal, weinig enthousiasme. En alweer geen overwinning op Sclessin. 1-1 tegen STVV, daar ben je... [naar artikel]

2. VIDEO: Standard laat zege tegen STVV liggen na dolle slotfase (23/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Standard en STVV hebben 1-1 gelijkgespeeld. De doelpunten vielen in de slotfase van de wedstrijd. Marin draaide in de 84ste minuut heerlijk weg en... [naar artikel]

3. Red Lions laten meteen punten liggen in gloednieuwe Pro League na dolle slotfase tegen Spanje (19/01/2019 - Het Belang van Limburg)

De Red Lions hebben hun eerste wedstrijd sinds ze vorige maand wereldkampioen werden niet kunnen winnen. In hun eerste wedstrijd van de Pro League, een nieuwe hockeycompetitie, verloren de Lions van Spanje. Het zag er nochtans lang goed uit, maar in de laatste minuten gaven de Belgen een dubbele voorsprong weg: het werd 2-2 na de reguliere speeltijd, de shoot-out werd door Spanje met 2-0 gewonnen. [naar artikel]

4. Spektakel in Eupen: Panda’s vloeren Standard na dolle slotfase (01/09/2018 - Het Belang van Limburg)

Eupen heeft voor een enorme verrassing gezorgd in het eigen Kehrwegstadion. De Panda’s kwam vroeg op achterstand door een goal van Emond, maar in een dolle slotfase werd het nog 2-1. Toyokawa maakte in de 85ste minuut gelijk, Luyindama zorgde met een eigen doelpunt voor de beslissing. [naar artikel]

5. Kane is de held bij Tottenham in dolle slotfase tegen West Ham (19/11/2016 - Sporza)

Tottenham heeft op de valreep een eerste nederlaag van het seizoen vermeden. Tot de 89e minuut stond Tottenham 1-2 achter. [naar artikel]

6. Ronaldo onwaarschijnlijke held in dolle slotfase tegen Egypte, geen winnaar tussen Duitsland en Spanje (23/03/2018 - Het Belang van Limburg)

In afwachting van het oefenduel van het oefenduel van de Rode Duivels, komende dinsdag, werden er ook op vrijdag heel wat oefenwedstrijden afgewerkt. Zo won Portugal met 2-1 van Egypte, na een onwaarschijnlijke slotfase. Mohamed Salah - wie anders - had Egypte op voorsprong gebracht, maar Cristiano Ronaldo sloeg in het slot nog twee keer genadeloos toe: 2-1. In de oefeninterland tussen Duitsland en Spanje was er geen winnaar. [naar artikel]

7. AA Gent buigt achterstand om in dolle slotfase tegen Lokeren (26/08/2018 - Het Belang van Limburg)

AA Gent heeft in een dolle slotfase een 0-1 achterstand nog omgebogen naar een 2-1 zege tegen Lokeren. De Georgische nieuwkomer Giorgi Kvilitaia was de grote held door bij zijn eerste balcontact meteen te scoren - hij stond amper enkele seconden op het veld. Ook de nog maar 18-jarige spits Jonathan David vond weer de weg naar het doel. [naar artikel]

8. Jupiler Pro League – Lokeren geeft in dolle slotfase riante voorsprong uit handen in derby tegen AA Gent (30/11/2018 - Metro)

Sporting Lokeren en AA Gent hebben vrijdagavond in de openingswedstrijd van de zeventiende speeldag in de Jupiler Pro League 2-2 gelijkgespeeld. In de Oost-Vlaamse derby mocht de thuisploeg op Daknam gaan rusten met een 1-0 voorsprong, nadat Lukas Marecek even voordien in de blessuretijd van de eerste helft de score had geopend met een afgeweken […] Het bericht Jupiler Pro League – Lokeren geeft in dolle slotfase riante voorsprong uit handen in derby tegen AA Gent verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

9. Gent redt gezicht in dolle slotfase: Lokeren geeft zege tegen buren weg in twee minuten (01/12/2018 - De Morgen)

Lang zag het ernaar uit dat Lokeren zijn eerste zege tegen AA Gent zou boeken sinds 22 september 2010. In extremis bezorgden de centrale verdedigers Rosted en Bronn de Buffalo's nog een punt. [naar artikel]