AA Gent buigt achterstand om in dolle slotfase tegen Lokeren

26/08/2018 - 20:07
"AA Gent heeft in een dolle slotfase een 0-1 achterstand nog omgebogen naar een 2-1 zege tegen Lokeren. De Georgische nieuwkomer Giorgi Kvilitaia was de grote held door bij zijn eerste balcontact meteen te scoren - hij stond amper enkele seconden op het veld. Ook de nog maar 18-jarige spits Jonathan David vond weer de weg naar het doel. "

1. AA Gent buigt achterstand om in dolle slotfase tegen Lokeren (26/08/2018 - Het Belang van Limburg)

AA Gent heeft in een dolle slotfase een 0-1 achterstand nog omgebogen naar een 2-1 zege tegen Lokeren. De Georgische nieuwkomer Giorgi Kvilitaia was de grote held door bij zijn eerste balcontact meteen te scoren - hij stond amper enkele seconden op het veld. Ook de nog maar 18-jarige spits Jonathan David vond weer de weg naar het doel. [naar artikel]

2. LIVE. Wat een ommekeer! Liverpool buigt in paar dolle minuten achterstand helemaal om, Firmino is de held met dienst (29/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Liverpool-Arsenal • Anfield • 20ste speeldag Premier League • Aftrap: 18u30 [naar artikel]

3. LIVE. Beerschot buigt achterstand helemaal om in 2 dolle minuten! (07/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Twaalfde speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 16u15 • Guldensporenstadion • Beerschot staat tweede, Kortrijk elfde [naar artikel]

4. LIVE: Gent buigt vroege achterstand in twee dolle minuten helemaal om (28/04/2024 - Sporza)

Het ziet er goed uit voor KAA Gent in de Europe Play-offs. De Buffalo's hebben afgelopen week een uitstekende zaak gedaan met zeges tegen dichtste achtervolgers Mechelen en STVV en zo een veilige marge opgebouwd. Maken ze er tegen hekkensluiter Westerlo 9 op 9 van? Volg de wedstrijd hier live vanaf 20.45 uur. [naar artikel]

5. Herbeleef hoe Lokeren en STVV de punten deelden na dolle slotfase (14/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Daknamstadion Scheidsrechter: Bert Put Aftrap: 20u STVV verloor zijn laatste twee wedstrijden [naar artikel]

6. VIDEO: Pirard houdt STVV recht in dolle slotfase op Lokeren na flauwe partij (14/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Lokeren was bezig aan een betere periode onder het bewind van Peter Maes. Op de vorige speeldag ging het nog winnen op het veld van Zulte Waregem.... [naar artikel]

7. Jupiler Pro League – Lokeren geeft in dolle slotfase riante voorsprong uit handen in derby tegen AA Gent (30/11/2018 - Metro)

Sporting Lokeren en AA Gent hebben vrijdagavond in de openingswedstrijd van de zeventiende speeldag in de Jupiler Pro League 2-2 gelijkgespeeld. In de Oost-Vlaamse derby mocht de thuisploeg op Daknam gaan rusten met een 1-0 voorsprong, nadat Lukas Marecek even voordien in de blessuretijd van de eerste helft de score had geopend met een afgeweken […] Het bericht Jupiler Pro League – Lokeren geeft in dolle slotfase riante voorsprong uit handen in derby tegen AA Gent verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

8. Gent redt gezicht in dolle slotfase: Lokeren geeft zege tegen buren weg in twee minuten (01/12/2018 - De Morgen)

Lang zag het ernaar uit dat Lokeren zijn eerste zege tegen AA Gent zou boeken sinds 22 september 2010. In extremis bezorgden de centrale verdedigers Rosted en Bronn de Buffalo's nog een punt. [naar artikel]

9. Gent buigt achterstand om in zege tegen Lokeren dankzij David en gouden wissel Vanderhaeghe (26/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent heeft in eigen huis de scalp gepakt van Lokeren: 2-1. De bezoekers kwamen op voorsprong via Cevallos, maar in de slotfase troffen David en... [naar artikel]

10. VIDEO. Gent buigt achterstand om in zege tegen Lokeren dankzij David en gouden wissel Vanderhaeghe (26/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent heeft zijn derde opeenvolgende competitiezege op zak, maar dat heeft alle moeite van de wereld gekost. Het spel van de Buffalo’s leek een... [naar artikel]