Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Beleg je bruschetta met deze verrassende ingrediënten en je wil nooit meer terug naar tomatensalsa

09/03/2018 - 12:03
"Bruschetta met tomaten is een Italiaanse klassieker onder de aperitiefhapjes. Maar misschien ook een tikkeltje banaal, niet? Doe eens gek en laat je inspireren door Amylia van foodblog Cookameal: zij belegt haar bruschetta met rode biet en mango. Een combinatie van aards en fris? Echt een schot in de roos!"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Graag wat meer pit? Deze Aziatische hapjes zetten je in vuur en vlam (27/07/2020 - Het Laatste Nieuws)

Ben je de klassieke bruschetta’s en tomaat-mozarellaspiesjes beu? Ga eens de Aziatische toer op tijdens de apero. Gemarineerde kippensatés en... [naar artikel]


2. Tomatensalsa in plaats van mayonaise en geen worst, maar kip: zo hou je de barbecue gezond (24/06/2020 - Gazet van Antwerpen)

De klassieke ingrediënten voor een barbecue zijn vlees, sauzen, brood en alcohol. Maar als je heel frequent een barbecuetje meepikt, zal het tegen het einde van de zomer een nefast effect hebben op je gewicht en bijgevolg ook je algemene gezondheid. Michaël Sels, hoofddiëtist van het UZA, geeft zijn tips om te genieten zonder al te groot schuldgevoel. [naar artikel]


3. Twee ingrediënten, meer heb je niet nodig om deze ijsjes te maken (27/07/2018 - Het Belang van Limburg)

Op warme zomerdagen zijn ijsjes een must! Deze ijsjes maak je makkelijk zelf, zonder ijsmachine en met slechts twee ingrediënten. Twee bolletjes alstublieft! [naar artikel]


4. Parfum van ‘tweedehands’ ingrediënten: een gimmick of de toekomst? (05/05/2021 - Het Belang van Limburg)

Vandaag wordt duurzaamheid in zowat elke branche hoog in het vaandel gedragen; ook in de beauty-industrie. Parfumeurs proberen om hun ecologische voetafdruk te verkleinen en afval terug te dringen door meer geüpcyclede ingrediënten te gebruiken. Die moeten dan leiden tot nieuwe, verantwoorde geuren. Verstuiven we binnenkort allemaal ‘gerecycleerde’ parfums? [naar artikel]


5. RECEPT Fajitas met rundergehakt, avocado en tomatensalsa (03/01/2023 - Gezond.be)

Zelfs de kleinste aanpassingen kunnen het verschil maken om goede voornemens dit jaar wél vol te houden. Voeding speelt hierin een belangrijke rol: gezond eten geeft je een fitter gevoel, en samen lekker eten zorgt er ook voor dat je tot rust komt. Laat je de komende weken inspireren door HelloFresh om vast te houden […] Het bericht RECEPT Fajitas met rundergehakt, avocado en tomatensalsa verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]


6. Verrassende Verdonschot: “Wie weet krijg ik deze kans nooit meer” (08/01/2017 - Het Belang van Limburg)

Kersvers Belgisch kampioene Sanne Cant had veel moeite met de jonge Laura Verdonschot: “Het was een zwaar bevochten titel”, aldus winnares Sanne Cant. “Een van de lastigste die ik al gereden heb.” Bij Verdonschot heerste vooral de ontgoocheling: “Wie weet krijg ik deze kans nooit meer.” [naar artikel]


7. Deze snacks maak je met amper twee ingrediënten (13/07/2017 - Gazet van Antwerpen)

Geen kooktalent, geen nood: met amper twee ingrediënten kan je al heel wat lekkers bereiden. In een filmpje van DIY-platform Blossom, dat met meer dan 82 miljoen views razend populair is, zie je hoe je aan de slag kan. [naar artikel]


8. Passie meets perfectie Een veld klaverzuring langs de kant van de weg maakt hem wildenthousiast. En op vrije dagen trekt hij de natuur in op zoek naar verrassende ingrediënten. Jonnie Boer, chef van het Nederlandse driesterrenrestaurant De Librije is op zi (29/03/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Nooit meer helemaal terug naar kantoor: vier bedrijven over hun oplossingen (28/08/2021 - De Tijd)

01:00 Thuiswerk is vanaf 1 september niet langer verplicht. Maar een massale terugkeer naar kantoor komt wellicht nooit meer terug. Werknemers beschouwen telewerk als een recht, werkgevers zoeken een nieuw ... [naar artikel]


10. De snelste aardbeientaart (en je hebt slechts 4 ingrediënten nodig) (19/08/2016 - Het Laatste Nieuws)

Je hoeft geen uren in de keuken te staan om een lekker dessertje op tafel te toveren. Deze aardbeientaartjes maak je met slechts 4 ingrediënten: [naar artikel]


11. 'Beleg van Kiev is militair een erg complexe operatie' (11/03/2022 - De Tijd)

17:50 Rusland schroeft zijn offensief in Oekraïne almaar op. Ook rond Kiev sluit het net zich. Een beleg lijkt imminent. 'Maar militair is zo'n omsingeling erg complex. Daarvoor zijn meer manschappen nodig ... [naar artikel]


12. 'Syrische rebellen doorbreken beleg van Aleppo' (07/08/2016 - Knack)

Rebellengroepen in Syrië melden dat ze het beleg van Aleppo door de regeringstroepen van Assad doorbroken hebben. [naar artikel]


13. Marco Borsato slaat mea culpa na scheiding: “Ik ga nóóit meer vreemd” (12/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

Marco Borsato (54) gaat nooit meer vreemd. Dat heeft de zanger met zichzelf afgesproken, vertelt hij in een interview met het Nederlandse tijdschrift Privé. “Ik wil nooit meer terug naar de oude situatie. Ik heb met mezelf afgesproken: ik ga nooit meer vreemd.” [naar artikel]


14. Rusland herdenkt 80 jaar Beleg van Leningrad (27/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Rusland herdenkt de 80ste verjaardag van het Beleg van Leningrad. Het is een grimmige herinnering aan de langdurige belegering van de stad, die nu bekend staat als Sint-Petersburg. President Vladimir Poetin, geboren in deze stad, leidde de herdenking en deed een belofte: “We zullen het nazisme definitief uitschakelen.” [naar artikel]


15. WAANZINNIGE WONING. Deze bungalow aan een meer in Alaska doet je wegdromen (12/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

We zullen wellicht nooit het geld hebben om er zelf te wonen, maar kijken naar en dromen van een geweldig huis doen we allemaal graag. Daarom tonen we elke woensdag een waanzinnige woning. Deze week is dat een huis in Alaska aan een meer. Voor het interieur kozen de eigenaars voor een combinatie van beton, hout én een verrassende kleur. [naar artikel]


16. De Block: ‘Misschien nooit meer terug naar normale leven’ (10/05/2020 - Express)

Hoewel er maandag een belangrijke versoepeling van de coronamaatregelen komt, ‘moeten we beseffen dat we ons normale leven misschien nooit... The post De Block: ‘Misschien nooit meer terug naar normale leven’ appeared first on Business AM. [naar artikel]


17. Vandalen slaan automaat met beleg aan diggelen: “Zijn ze zo van de wereld dat ze niet meer beseffen wat ze doen?” (14/01/2020 - Gazet van Antwerpen)

Vandalen hebben het glas van de belegautomaat van Beleg & Co nabij het parochiecentrum in Viersel aan diggelen gegooid. Schamele buit: drank en snoep. “Ik snap niet dat mensen daar al die risico’s voor nemen”, zucht Kelly Jacobs. [naar artikel]


18. Amnesty: staat van beleg in Oost-Congo moet afwijkende meningen zwijgen opleggen (10/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

De staat van beleg die intussen al meer dan een jaar geldt in de twee Oost-Congolese provincies Noord-Kivu en Ituri moet vooral afwijkende meningen de kop indrukken. Dat besluit mensenrechtenorganisatie Amnesty International in een nieuw rapport. In de officiële lezing door Kinshasa kwam de staat van beleg er in de strijd tegen de talrijke rebellengroepen in Oost-Congo, maar de realiteit is dat het aantal burgerslachtoffers door gewapende groepen het voorbije jaar is verdubbeld. [naar artikel]


19. Dancing Ibiza keert nooit meer terug: "Jammer, want Blankenberge is nu zo dood als een pier" (18/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

De legendarische dancing Ibiza komt nooit meer terug. Na de sluiting begin 2015 ging uitbater Eduard Van den Wijngaert, nu 89 jaar, op zoek naar [naar artikel]


20. ‘Beste pastasaus ter wereld’ bevat amper drie ingrediënten (12/05/2018 - Het Belang van Limburg)

Met slechts drie ingrediënten kun je de beste pastasaus ter wereld maken of dat beweert Marcella Hazan toch. Zij is de auteur van baanbrekende kookboeken zoals 'Essentials of Classic Italian Cooking'. Haar recept is twintig jaar oud, maar blijft na al die jaren nog steeds overeind. Benieuwd naar wat die drie ingrediënten dan wel mogen zijn? [naar artikel]


21. Na de gourmet burger en hotdog: stoot dit lunchbroodje deluxe het smoske van de troon? (26/02/2018 - De Morgen)

Volgens de laatste nieuwsberichten zijn belegde broodjes nefast voor het milieu, tenzij je ze thuis zelf maakt. En als je deze luxevariant van een vers belegd broodje maakt, wil je nóóit meer zo'n saaie creatie uit de winkel. Beleg je baguette met verse bieslook-korianderpesto, gegrilde aubergine, rucola en rosbief en je waant je in de zevende broodjeshemel. [naar artikel]


22. Beleg eens in een Thais restaurant (16/01/2021 - Express)

Op zoek naar een pittige investering? Pitaya, een ambitieuze keten van Thaise restaurants, hoopt via het crowdlendingplatform BeeBonds 2 miljoen euro op te halen bij de kleine belegger. Pitaya is een ‘high-end’ fastfoodketen die Thaise gerechten aanbiedt. De Franse groep baat meer dan 90 restaurants uit, vooral in eigen land. Het Belgische bedrijf Alpha Thai […] The post Beleg eens in een Thais restaurant appeared first on Business AM. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!