Lilian Calmejane (Direct Energie) heeft het zegegebaar mogen maken in Parijs-Camembert. Hij vertrok op iets minder dan 30 kilometer van de finish in zijn eentje. [naar artikel]
Wie kiest voor kaas met een laag vetgehalte is niet noodzakelijk beter af dan wie ‘gewone’ kaas koopt. Dat blijkt uit Deens onderzoek. [naar artikel]
Tegenwoordig zitten bedrijven vaak met de handen in het haar om erachter te komen wat millennials willen. Dat is buiten The Great British Cheese Company gerekend, die dé kaas voor millennials maakte. Millennials zijn voor veel bedrijven een belangrijke, maar nog onbekende doelgroep. We zien de gekste producten passeren als poging om in de behoeften […] [naar artikel]
Wetenschappers hebben vermoedelijk de oudste kaas ter wereld gevonden in een Egyptische graftombe. Na een rijping van ruim drie millennia jaar mag... [naar artikel]
Joyce gaat stappen in Fribourg! Al van gehoord?! [naar artikel]
Vegan kaasjes maken: een uitdaging en toch niet moeilijk zo blijkt uit de online workshop van Buikgeluk. Je maakt het gewoon zelf in eigen keuken. Journalist Kizzy deed de test. [naar artikel]
14:20 De kaas van de zuivelmaker Milcobel mag weer de deur uit. De fabriek in Moorslede kreeg de voorbije weken te maken met een listeriabesmetting. Nu oordeelt het voedselagentschap FAVV dat de kaas veili... [naar artikel]
Goed nieuws bij Milcobel. Vanaf komende maandag mogen de kazen die al enkele weken geblokkeerd waren in het bedrijf, na de vaststelling van een listeriabesmetting, weer geleverd worden. Er werd geen listeria gevonden in de kazen die de consument hebben bereikt. [naar artikel]
Een croque-monsieur waarvan de kaasdraden bij elke hap zichtbaar zijn, voelt altijd iets ongezonder aan dan de blokjes kaas die we serveren bij een aperitief of dat plakje tussen een broodje. Is die gesmolten kaas ook echt ongezonder, of denken we dat maar? Voedingsonderzoeker Guido Camps scheidt feit van fabel. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.