Terechte penalty of niet? Bekijk hier de discutabele strafschopfout op Edmilson

14/04/2018 - 23:22
"Standard heeft vandaag de punten thuis gehouden tegen Gent. Lange tijd leek de wedstrijd op een brilscore af te stevenen, tot Junior Edmilson in de..."

1. Terechte penalty of niet? Bekijk hier de discutabele strafschopfout op Edmilson (14/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Standard heeft vandaag de punten thuis gehouden tegen Gent. Lange tijd leek de wedstrijd op een brilscore af te stevenen, tot Junior Edmilson in de... [naar artikel]

2. BEKERLIVE: Spektakel in Brussel! Carlinhos zet Standard op 0-1 tegen Anderlecht, maar niet veel later mist Edmilson (terechte) strafschop! (29/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Vanavond worden nog vijf achtste finales van de Croky Cup afgewerkt. Welke teams knokken zich naar de kwartfinales? [naar artikel]

3. Edmilson de verlosser: Edmilson de verlosser: Standard verslaat Charleroi in opener play-off 1 en staat gedeeld vierde (30/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Standard blijft winnen. Ze moesten niet eens goed spelen om Charleroi te kloppen. Een surplus aan individueel talent, één flits - dank u Junior... [naar artikel]

4. Penalty of niet: Engeland scoort in verlengingen na strafschopfout van ex-Genkspeler Maehle (07/07/2021 - Het Belang van Limburg)

Was het er één of niet? Engeland kreeg op het einde van de eerste verlenging een strafschop tegen Denemarken. Joakim Maehle (ex-Genk) maakte volgens scheidsrechter Danny Makkelie een fout op de dribbelende Raheem Sterling. [naar artikel]

5. Wat penalty? Hoe penalty? Waar penalty? Teo schenkt Anderlecht zege met denkbeeldige strafschop (07/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht verdiende de zege op basis van een goede eerste helft. Toen het schip leek te vergaan na de rust werd paars-wit bijgestaan door ref... [naar artikel]

6. Geen penalty voor Zwitserland? Penalty voor Portugal! Nee, toch penalty voor Zwitserland! (06/06/2019 - Het Belang van Limburg)

Cristiano Ronaldo ging woensdag met alle aandacht lopen door zijn hattrick tegen Zwitserland. Maar de halve finale in de Nations League zorgde ook voor een merkwaardig VAR-moment. [naar artikel]

7. VIDEO. Voor discussie vatbaar: was penalty voor Club terechte beslissing? (27/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

Nog voor het halfuur kreeg Wesley een enorme kans cadeau van Garcia. De Braziliaan werd vervolgens door Steppe in de zestien tegen de grond... [naar artikel]

8. LIVE. Videoref kent twee (terechte) penalty’s toe in vijf minuten tijd: STVV en Waasland-Beveren houden elkaar voorlopig in evenwicht (09/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

• STVV - Waasland-Beveren • 25ste speeldag Jupiler Pro League • Stayen • Aftrap: 20u [naar artikel]

9. Ook in VISTA! kwam het handspel van Mechele aan bod: “In lijn met het reglement is dit een terechte penalty” (15/04/2019 - Het Laatste Nieuws)

In VISTA! werd ook het handspel van Brandon Mechele besproken. “De nieuwe reglementen zeggen dat als je hand niet naast je lichaam is, dat het... [naar artikel]

10. VIDEO. Terechte strafschop of niet? Voor deze lichte duwfout kreeg Club Brugge een penalty (04/04/2021 - Het Belang van Limburg)

Club Brugge won zaterdag met de hakken over de sloot bij KV Kortrijk. Hans Vanaken zette in het slotkwartier een penalty om voor blauw-zwart: 1-2. Maar de elfmeter was controversieel. Timothy Derijck duwde Eduard Sobol zeer licht in de zestien, maar toch ging de bal op de stip. [naar artikel]