Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Grillcafé in Herk-de-Stad leert u barbecueën zonder vlees: “Trots op onze vegetarische hamburger”

22/04/2018 - 10:20
"Temperaturen boven de 25 graden gaan standaard gepaard met het geluid van sissend vlees op de BBQ. Ook dit weekend haalt de gemiddelde Vlaming zijn grillskills boven, maar wat met vegetariërs? Kunnen zij dit weekend niet genieten van de allereerste barbecue van het jaar? “Onze vegetarische hamburger is het perfecte alternatief”, klinkt het bij Gloria Grill Café in Herk-de-Stad. "

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Veggie-oorlog gestaakt: vegetarische kip mag vegetarische kip blijven heten (05/01/2024 - Het Nieuwsblad)

De ‘veggie-oorlog’ – of vegetarische producten wel ‘vegetarische steak’ of ‘plantaardige kip’ mochten heten – wordt gestaakt. Er is geen “geen politieke consensus”, betreurt economieminister Pierre-Yves Dermagne (PS). [naar artikel]


2. Grillcafé in Herk-de-Stad leert u barbecueën zonder vlees: “Trots op onze vegetarische hamburger” (22/04/2018 - Het Belang van Limburg)

Temperaturen boven de 25 graden gaan standaard gepaard met het geluid van sissend vlees op de BBQ. Ook dit weekend haalt de gemiddelde Vlaming zijn grillskills boven, maar wat met vegetariërs? Kunnen zij dit weekend niet genieten van de allereerste barbecue van het jaar? “Onze vegetarische hamburger is het perfecte alternatief”, klinkt het bij Gloria Grill Café in Herk-de-Stad. [naar artikel]


3. Burger King lanceert de vegetarische hamburger ‘Rebel Whopper’ (12/11/2019 - Het Laatste Nieuws)

Burger King lanceert vanaf vandaag de vegetarische ‘Rebel Whopper’. Daarvoor werkt de fastfoodketen samen met de Vegetarische Slager, de producent... [naar artikel]


4. Burger King lanceert de vegetarische hamburger Rebel Whopper (12/11/2019 - De Morgen)

Burger King lanceert vanaf vandaag de vegetarische Rebel Whopper. Daarvoor werkt de fastfoodketen samen met de Vegetarische Slager, de producent van vleesvervangers die in handen is van Unilever, meldt persbureau Bloomberg. De hamburgergigant gebruikt deze voor de vleesvrije burger Rebel Whopper, die aangeboden zal worden in ruim 2.500 restaurants in 25 Europese landen, waaronder België. Dat bevestigt de woordvoerder van Burger King aan HLN. [naar artikel]


5. Burger King lanceert vandaag de vegetarische hamburger Rebel Whopper (12/11/2019 - Het Laatste Nieuws)

Burger King lanceert vanaf vandaag de vegetarische Rebel Whopper. Daarvoor werkt de fastfoodketen samen met de Vegetarische Slager, de producent... [naar artikel]


6. Vegetarische Slager levert hamburger voor vleesloze Rebel Whopper van Burger King (12/11/2019 - De Morgen)

Burger King lanceert vanaf vandaag de vegetarische Rebel Whopper. Daarvoor werkt de fastfoodketen samen met de Vegetarische Slager, de producent van vleesvervangers die in handen is van Unilever, meldt persbureau Bloomberg. De hamburgergigant gebruikt deze voor de vleesvrije burger Rebel Whopper, die aangeboden zal worden in ruim 2.500 restaurants in 25 Europese landen, waaronder België. Dat bevestigt de woordvoerder van Burger King aan HLN. [naar artikel]


7. Na de hamburger van Hazard is er nu de hamburger van Embiid (28/02/2018 - Sporza)

De Amerikaanse basketbalspeler Joël Embiid gaat de wereld rond. Niet voor zijn prestaties op het veld, wel naast het veld. [naar artikel]


8. Is de hamburger ook officieel een Hamburger? (28/07/2018 - De Morgen)

Elke dag wordt er wel iets gevierd. Of het nu Dag van de Klant, het Pluimvee of het Palindroom is. De Morgen beantwoordt daarover deze zomervakantie elke dag een goede vraag. Vandaag: International Hamburger Day. [naar artikel]


9. Vijf tips om gezond te barbecuen (26/05/2017 - Het Belang van Limburg)

Zon en meer dan 25 graden, en dan steken we graag de barbecue aan. Maar voedsel op de barbecue kan ook schadelijk zijn voor de gezondheid. Vooral de manier waarop we vlees bereiden kan een kankerverwekkend effect hebben. Het National Cancer Institute heeft ook aangetoond dat barbecue de kans op kanker kan verhogen. Toch zijn er ook tips om toch zo gezond mogelijk gezellig te barbecuen. [naar artikel]


10. Topkok legt het nog één keer uit: op deze tien dingen moet je letten als je gaat barbecuën (04/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

De Nederlandse tv-kok Julius Jaspers weet dat veel mensen barbecueën eng, een gedoe of tijdrovend vinden. Nu er perfect barbecueweer op komst is,... [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!