David Lebeer van The Cobbler in Gent, mag zich een jaar lang de beste bartender van ons land noemen. Afgelopen weekend won hij in Amsterdam de... [naar artikel]
Neushad Ramahat, barman in Cocktails at Nine vlak bij de kathedraal, heeft dinsdag de World Class gewonnen, de competitie voor beste bartender van België. [naar artikel]
Wie een cocktail wil zoals je ze nog nooit geproefd hebt, boekt best een reisje naar Canada. Daar kan je namelijk nippen van drankjes [naar artikel]
De ginhype voorbij? Dan toch niet als het van de tonic afhangt. Net zoals dat voor gin geldt, wordt ook de keuzestress bij ‘premium tonics’ steeds... [naar artikel]
De ginhype voorbij? Dan toch niet als het van de tonic afhangt. Net zoals dat voor gin geldt, wordt ook de keuzestress bij ‘premium tonics’ steeds... [naar artikel]
In het Casino van Knokke vond voor de zevende keer de uitreiking van de Venuez Hospitality Awards plaats. Het horecamagazine deelde er naar jaarlijkse traditie dertien prijzen uit en die gingen dit keer vooral naar Antwerpen. [naar artikel]
De vacatures voor bartender raken maar niet ingevuld. In ons land is de job een echt knelpuntberoep en daar wil Learning for Life iets aan doen met een gespecialiseerde opleiding van Diageo, in samenwerking met Horeca Forma en VDAB. Momenteel loopt de tweede editie met de steun van stad Gent, maar ook stad Antwerpen organiseerde […] Het bericht Learning for Life pakt werkloosheid aan met opleiding tot bartender verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Nu we massaal rond de vuurkorf gaan staan, hoort daar natuurlijk ook een glaasje glühwein bij om je aan op te warmen. Wij gingen te rade bij Dylan Beckers, beste bartender van het jaar op de Venuez Awards en aan de slag bij de Antwerpse bar Cocktails at Nine, in de zoektocht naar een leuk recept. Hij bedacht voor ons een originele glühwein met een kruidige twist en donkere chocolade. [naar artikel]
Nu we in beperkte kring kerst en nieuwjaar moeten vieren, maken we er maar beter het beste van. Met overheerlijke cocktails, bijvoorbeeld. Ervaren cocktailbarman Philip De Bruijn geeft drie recepten. Ze zijn poepsimpel, lekker als aperitief of afsluiter van de avond, en een gegarandeerd succes voor je eindejaarsfeest. Proost! [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.