De ginhype voorbij? Dan toch niet als het van de tonic afhangt. Net zoals dat voor gin geldt, wordt ook de keuzestress bij ‘premium tonics’ steeds... [naar artikel]
De ginhype voorbij? Dan toch niet als het van de tonic afhangt. Net zoals dat voor gin geldt, wordt ook de keuzestress bij ‘premium tonics’ steeds... [naar artikel]
04:30 Corona en chiptekorten leren de Duitse premiummerken dat marges leuker zijn dan verkooprecords. De cijfers van BMW gaan dat woensdag bewijzen. [naar artikel]
Het culinair festival Antwerpen Proeft zal dit jaar omwille van de coronacrisis niet plaatsvinden van 13 tot en met 16 mei zoals oorspronkelijk gepland, maar (hopelijk) wel van 11 tot en met 14 november. Dat heeft de organisatie bekendgemaakt. De editie van november krijgt de naam Proeft Boutique mee, omdat het gaat om een “op-en-top gezellige en uitgepuurde eindejaarsversie van het gekende Antwerpen Proeft”. [naar artikel]
Als dessert, lekker tussendoortje of het ideale krachtvoer voor een fietstocht: rijstpap valt bij veel mensen in de smaak. Alleen is het soms makkelijker om in een potje te kopen dan het zelf helemaal te maken. Is dat dan even lekker als die eigen bereiding? Chef Luc Bellings proeft tien merken rijstpap uit de supermarkt én deelt een heerlijk recept van zijn oma. “Deze duurdere rijstpap lijkt meer op saus dan pudding, het is gewoon puur melk.” [naar artikel]
Neushad Ramahat, barman in Cocktails at Nine vlak bij de kathedraal, heeft dinsdag de World Class gewonnen, de competitie voor beste bartender van België. [naar artikel]
Wie een cocktail wil zoals je ze nog nooit geproefd hebt, boekt best een reisje naar Canada. Daar kan je namelijk nippen van drankjes [naar artikel]
David Lebeer van The Cobbler in Gent, mag zich een jaar lang de beste bartender van ons land noemen. Afgelopen weekend won hij in Amsterdam de... [naar artikel]
In het Casino van Knokke vond voor de zevende keer de uitreiking van de Venuez Hospitality Awards plaats. Het horecamagazine deelde er naar jaarlijkse traditie dertien prijzen uit en die gingen dit keer vooral naar Antwerpen. [naar artikel]
De vacatures voor bartender raken maar niet ingevuld. In ons land is de job een echt knelpuntberoep en daar wil Learning for Life iets aan doen met een gespecialiseerde opleiding van Diageo, in samenwerking met Horeca Forma en VDAB. Momenteel loopt de tweede editie met de steun van stad Gent, maar ook stad Antwerpen organiseerde […] Het bericht Learning for Life pakt werkloosheid aan met opleiding tot bartender verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.