Oké, je hebt de Eiffeltoren en de Mona Lisa in het Louvre bewonderd. Dan komt de vraag van één miljoen: waar kan ik uitstekend én democratisch gaan eten? Wel: één adres. Of liever twee: de restaurants van chef-kok Wim Van Gorp. Een Antwerpenaar uit Kasterlee die furore maakte bij driesterrenchefs in Frankrijk. Nu doet hij zijn eigen Parijse goesting en vervult de uwe. [naar artikel]
Toen Tom Van Lysebettens (35) te horen kreeg dat hij maar twee à drie jaar meer te leven heeft, wou hij geen verre reis meer maken of bungeejumpen. Hij en zijn vrouw Alison Roels (34) wilden vooral hun restaurant opnieuw openen, al was het maar voor even. Een maand nadat ze het nieuws hadden gekregen, staan de reservaties weer open. Cochon de Luxe is back. [naar artikel]
Volgens Gault&Millau is Boury het beste restaurant van België en Luxemburg. Dat werd zonet bekendgemaakt op de 21ste editie van de prestigieuze gids. Het Hof van Cleve van Peter Goossens krijgt voor het eerst in bijna 20 jaar geen score. Ontdek hieronder alle restaurants in jouw buurt en bekijk de topscores van 16 of meer op een kaart. [naar artikel]
Vandaag start ex-sterrenchef Karen Keygnaert (46) met het leven na een sterrenzaak. In het gloednieuwe Cantine Copine moet het voelen alsof je bij een vriendin komt tafelen. “We zijn anderhalve maand van stiel veranderd.” [naar artikel]
Het WK voetbal nadert met rasse schreden. Op 14 juni trappen Rusland en Saoedi-Arabië de wereldbeker op gang en steeds meer landen zakken af... [naar artikel]
Het WK voetbal nadert met rasse schreden. Op 14 juni trappen Rusland en Saoedi-Arabië de wereldbeker op gang en steeds meer landen zakken af... [naar artikel]
Het WK voetbal nadert met rasse schreden. Op 14 juni trappen Rusland en Saoedi-Arabië de wereldbeker op gang en steeds meer landen zakken af... [naar artikel]
Het WK voetbal nadert met rasse schreden. Op 14 juni trappen Rusland en Saoedi-Arabië de wereldbeker op gang en steeds meer landen zakken af... [naar artikel]
Dé winnaar van de nieuwe Michelingids is Jan Tournier (38) van het Lommelse restaurant Cuchara, die als enige chef van één naar twee sterren promoveerde. Zijn geheim? ‘Als het rustig is, ga ik in mijn eentje aan een tafeltje zitten en eet ik het volledige menu’, zei hij op het podium. Maar wat als ook zijn personeel zijn voorbeeld zou volgen? Volgens Kamagurka is dat geen al te best idee. [naar artikel]
Op VIER kan je vanaf donderdagavond opnieuw zien hoe enkele Vlamingen en Nederlanders proberen te overleven op een onbewoond eiland en het daarbij... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.