Vitello tonnato is weer zo’n typisch Italiaans gerecht dat uitblinkt door zijn eenvoud. Maar schijn bedriegt, want wanneer je meerdere vitello’s proeft, merk je al snel dat er meer dan vijftig tinten grijs zijn in de wereld van de vitello tonnato. [naar artikel]
Gerechten zoals je ze bij la mamma in Italië geserveerd krijgt? Benvenuti a Locanda Flora bij Raineri in Zwartberg. Onder hetzelfde dak vind je een ruim aanbod van delicatessen en wijnen uit de Laars. Met dank aan Giuseppe, Basilio en Gianfranco Raineri. [naar artikel]
Supermarktketen Albert Heijn heeft in België verschillende producten uit de rekken gehaald omdat ze onbedoeld allergenen bevatten. [naar artikel]
De voorzitters van Open VLD en PS hebben tijdens een lunch de plooien gladgestreken. Met hun ‘Pax Vivaldi’ willen ze de komende maanden inhoudelijk én communicatief weer wat naar elkaar toegroeien. Vanuit de regering kwam immers het signaal dat de forse taal van de voorzitters het regeringswerk bemoeilijkte. Opvallend is dat MR-voorzitter Bouchez niet betrokken is bij het vredesakkoord. [naar artikel]
Vitello Tonnato is een van de meest verrassende Italiaanse gerechten. Er bestaan talloze variaties op de klassieke Vitello Tonnato. Wij zijn alvast fan van dit overheerlijke broodje, dat werd bedacht door foodie Stephanie Bex en heerlijk is als lunch! Benodigdheden • 4 ronde broodjes• 1 stuk kalfsbil• 100 gr tonijn• 3 el mayonaise• 1 el kappertjes• 1 tl mosterd• 1 tl ketchup• 100 gr rucola• 50 gr zongedroogde tomaatjes• peper – zout• boter […] Het bericht RECEPT Broodje vitello tonnato verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]
Culinair auteur en foodie Luc Hoornaert gaat op zoek naar vier uitstekende bereidingen van populaire gerechten. [naar artikel]
In onze zoektocht naar het restaurant of de pizzeria waar ze de Lekkerste Pizza Margherita serveren, zijn vijf laureaten uit onze regio bekend. In willekeurige volgorde zijn dat restaurant Il Divino di Milano uit Gooreind-Wuustwezel, Cosmo Cucina Italiana in Boechout, restaurant L’Angolino uit Schoten en pizzarestaurants Otomat en Kalura uit Antwerpen. [naar artikel]
Er is geen grotere klassieker dan heerlijke frietjes uit de frituur. Of je nu op vakantie bent of gewoon thuis, frietjes met mayonaise smaken altijd. Maar waar eet je de lekkerste aan de Belgische kust? En welke saté erbij overtuigt chef Luc Bellings in Knokke, Oostduinkerke, Middelkerke, Heist en Blankenberge? “Qua prijs-kwaliteit kan je hier zéker tevreden zijn.” [naar artikel]
https://images0.persgroep.net/rcs/Lf-dt7CcOdZAENpSGduEtH-3UtU/diocontent/107162307/_fitwidth/642/?appId=f215d2ebdcdad4aa3dc78550c5970d02&quality=0.90&format=jpg [naar artikel]
In onze zoektocht naar de lekkerste klassiekers uit de Belgische keuken, is tomaat-garnaal aan de beurt. Als lezer vond u die het smakelijkst in vijf restaurants, waaronder enkele oude bekenden: Culinaria en ‘t Voorhuys in Merksem, De Drij Lindekens in Schilde en De Bomma en Ciro’s in Antwerpen. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.