De Beyond Burger, een burger die smaakt naar vlees en er ook zo uit ziet, zal binnenkort voor het eerst in ons land te koop zijn. Het is een primeur in België. [naar artikel]
Hij smaakt ‘vlezig’, sappig en hartig en ziet eruit als een echte hamburger: de Beyond Meat Burger is nu ook in ons land te krijgen. Wie zit erop te wachten? "Een groeiende groep wil een echte vleeservaring zonder vlees." [naar artikel]
Bill Gates, Leonardo DiCaprio en honderdduizenden Amerikanen zijn er al tuk op en nu moet België volgen. De Beyond Burger smaakt, ruikt en ziet eruit als vlees, maar is volledig plantaardig. De vegetarische restaurantketen Greenway serveert de burger volgende maand als eerste in ons land en hoopt op een voedselrevolutie. ‘Vleeseters hebben geen excuus meer.’ [naar artikel]
Ellis Gourmet Burger pakt vandaag als eerste hamburgerrestaurant in ons land uit met een volwaardige plantaardige burger. Ter promotie werden klanten beetgenomen met een verborgen camera. Nietsvermoedende restaurantbezoekers krijgen bewust een verkeerde bestelling voorgeschoteld, waaronder een plantaardige burger. En wat blijkt? De ober heeft de handen vol om de foutieve bestellingen recht te zetten, maar […] Het bericht VIDEO. Deze hamburgerketen misleidt vleeseters met plantaardige burger verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Het aantal Belgen dat minder vlees consumeert, neemt jaar na jaar toe. Een Belgische hamburgerketen haakte als eerste in op de trend en ontwikkelde een volwaardige plantaardige burger. Vleesvervangers zijn natuurlijk niet nieuw, maar vaak valt de smaak toch wat tegen. Met ‘The Beyond Burger’ wil hamburgerrestaurant Ellis Gourmet Burger daar verandering in brengen. «Meer […] Het bericht De hamburger die ruikt en smaakt naar vlees, maar volledig plantaardig is verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Op de grootste technologiebeurs ter wereld, CES in Las Vegas, worden niet alleen de nieuwste snufjes voorgesteld. Je vindt er dit jaar ook de... [naar artikel]
Burger King komt met een nieuwe cheeseburger op de markt. Zonder vlees, maar met écht ontzettend veel kaas. 20 (!) plakjes om precies te zijn. “Dit is geen grap. Het is echt”, klinkt het bij de hamburgerketen. De mening – of beter honger – van de fans is verdeeld. [naar artikel]
De eerste Belgische vestiging van fastfoodketen Burger King opent morgen om 11 uur de deuren op de site van Kinepolis in Antwerpen. Het filiaal [naar artikel]
Burger King gaat de plantaardige toer op. In meer dan vijftig Amerikaanse restaurants van de burgertent staat voortaan de Impossible Whopper op het... [naar artikel]
In Thailand lanceert Burger King een nieuwe hamburger zonder vlees maar wel met een enorme hoeveelheid kaas. De fastfoodketen brengt de nieuwe variant op de kaart onder de naam “The Real Cheeseburger”. De burger is simpelweg een klassiek hamburgerbroodje met sesamzaad gevuld met maar liefst 20 lagen cheddarkaas. [naar artikel]
De fastfoodketen heeft een reclamefilmpje verspreid waarin hij toont hoe een Whopper, de bekendste Burger King-burger, in 34 dagen beschimmelt. Zo wil het bedrijf duidelijk maken dat het geen bewaarmiddelen gebruikt. Burger King bracht woensdag foto’s uit van zijn nieuwe Whopper, die geen bewaarmiddelen bevat. Om die bewering kracht bij te zetten, lanceerde de Amerikaanse […] The post Burger King wil u verleiden met een beschimmelde hamburger appeared first on Business AM. [naar artikel]
Een Brits meeneemrestaurant heeft een opmerkelijk nieuw concept bedacht om een traditionele pizza in een heel apart gerecht te veranderen. De pizza heeft een rijke vulling die bestaat uit vijf verse cheeseburgers, twee dikke lagen kebab en een extra laagje vlees en kaas om het helemaal af te maken. De ‘Giant Pizza Burger’ is geboren! [naar artikel]
Veviba, het slachthuis uit Bastenaken dat in het middelpunt van het vleesschandaal staat, voerde in 2016 vlees uit naar Kosovo dat twaalf jaar oud was. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. “Op 19 september 2016 kwam in Kosovo een vrachtwagen aan met vlees van Veviba uit Bastenaken. Het merendeel van de etiketten was kapotgescheurd. Op de […] Het bericht Omstreden slachthuis verkocht vlees van twaalf jaar oud verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Whopper-fans mogen al beginnen watertanden, want Burger King komt naar Limburg. De Amerikaanse hamburgerketen is in onze provincie op zoek naar vijf restaurantmanagers. Waar die nieuwe Burger Kings zullen komen, is nog onduidelijk. “We bekijken verschillende opties”, zegt Shana Van den Broeck van Burger Brands Belgium, het overkoepelende bedrijf boven Burger King en Quick. [naar artikel]
De hamburgerketen Ellis Gourmet Burger in Brussel maakte een filmpje waarin ze klanten beetnemen. De restaurantbezoekers krijgen bewust een foute bestelling voorgeschoteld, de ober ‘vergist’ zich van drankje. Daarna geven ze hen een plantaardige burger in plaats van een burger met vlees. De klanten merken het verschil niet op. Deze stunt werd gedaan om reclame te maken voor de nieuwe burger: The Beyond Burger. [naar artikel]
Alle Quick-restaurants in ons land worden omgebouwd tot Burger Kings, nu het Amerikaanse bedrijf achter de bekende Hamburgerketen Quick heeft [naar artikel]
Hondenvoeding op basis van insecten. Dat is wat Achilles Hannecart (23) en Jack Lathouwers (24), twee studenten van de UGent, hebben ontwikkeld. “De voeding is niet alleen duurzamer, omdat het geen vlees bevat, maar ook gezonder voor je hond. En het is ook nog eens even lekker", klinkt het. [naar artikel]
In de laatste drie maanden van 2020 hebben enkele van de grootste bedrijven ter wereld grote stappen aangekondigd in de sector van plantaardig vlees. McDonalds komt bijvoorbeeld dit jaar met een McPlant-burger. Het is een reactie op de groeiende vraag van de consument naar alternatieven voor vlees en de pandemie heeft dat momentum alleen maar […] The post Big Food gaat volop voor plantaardig vlees nu – en de pandemie zit daar voor iets tussen appeared first on Business AM. [naar artikel]
Wil je de beste kwaliteit van rundvlees, dan ga je het best naar de zelfstandige slager. Dat blijkt uit een onderzoek van consumentenorganisatie Test Aankoop. Opvallend: biologisch vlees is niet per se lekkerder en gezonder, maar kent dan weer andere voordelen. Om te weten waar de consument het best zijn stuk rundvlees kan kopen, kocht […] Het bericht Biovlees is niet per se gezonder en lekkerder dan vlees van de slager verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
De gemiddelde Belg at 28,1 kilogram vlees in 2018, tegenover 28,6 kilogram in 2016. Ondanks de lichte daling blijft vlees, waaronder de burger, nog... [naar artikel]
Het ziet eruit als foie gras, smaakt naar foie gras en smelt net zo goed op de tong als foie gras. Twee chefs proeven de ‘foie royale’ van de... [naar artikel]
“Hoe mag uw vlees gebakken zijn?” Het is een vraag die iedereen al eens heeft moeten beantwoorden op restaurant. Nogal wat mensen hebben hun biefstuk graag sappig en dus nog rood vanbinnen. Maar wanneer er bij het doorsnijden een rode vloeistof uit het vlees komt, is dat geen bloed. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.