Würst, de keten van hotdogrestaurants die enkele jaren geleden is opgestart door de populaire tv-kok Jeroen Meus, is failliet. Dat bevestigt de... [naar artikel]
Würst, de keten van hotdogrestaurants die enkele jaren geleden is opgestart door de populaire tv-kok Jeroen Meus, is failliet. Dat bevestigt de... [naar artikel]
Würst, de keten van hotdogrestaurants die Jeroen Meus in 2015 uit de grond stampte, is officieel failliet verklaard. Dat meldt VTM Nieuws. Na aanhoudende geruchten over financiële problemen is het dus over en uit voor de vestigingen in Antwerpen, Gent en Leuven. Meus zelf heeft met Würst nog weinig te maken. [naar artikel]
14:16 De drie restaurants van de hotdogketen die opgericht werd door tv-kok Jeroen Meus zijn dinsdag failliet verklaard. [naar artikel]
Würst, de keten van hotdogrestaurants die Jeroen Meus in 2015 uit de grond stampte, is officieel failliet verklaard. Dat wordt bevestigd door de Leuvense rechtbank van koophandel. Na aanhoudende geruchten over financiële problemen is het over en uit voor de vestigingen van Würst in Antwerpen, Gent en Leuven. Jeroen Meus startte in 2015 met het eerste filiaal in Leuven, maar heeft nog weinig met de restaurants te maken. Op 17 januari vorig jaar trok hij zich terug uit de overkoepelende vennootschap Paroles. [naar artikel]
Jeroen Meus (45) gaat dubbele shiften draaien. Want naast de vele afleveringen van Dagelijkse Kost wordt hij ook het gezicht van het gloednieuwe De Mosterd van Meus. De opnames vinden momenteel in het buitenland plaats. [naar artikel]
In ‘De mosterd van Meus’ trekt Vlaanderens bekendste tv-kok naar het buitenland. Verwacht geen exotische variant van botersaus-met-extra-boter, Jeroen Meus (45) vindt vooral ontroering in de kunst van zijn vak. [naar artikel]
In ‘De mosterd van Meus’ trekt Vlaanderens bekendste tv-kok naar het buitenland. Verwacht geen exotische variant van botersaus-met-extra-boter, Jeroen Meus (45) vindt vooral ontroering in de kunst van zijn vak. [naar artikel]
Televisiekok Jeroen Meus reist voor zijn nieuwe programma 'De mosterd van Meus' naar 6 buitenlandse televisiechefs, om inspiratie op te doen voor nieuwe 'Dagelijkse kost'-recepten. Van de gekende Zweedse balletjes tot verrassende kaas uit het onbekende Georgië: Meus verwerkt steeds meer internationale invloeden in onze 'Dagelijkse kost'. "Een simpele kotelet met wortelstoemp volstaat niet meer." [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.