Jeroen Meus (45) gaat dubbele shiften draaien. Want naast de vele afleveringen van Dagelijkse Kost wordt hij ook het gezicht van het gloednieuwe De Mosterd van Meus. De opnames vinden momenteel in het buitenland plaats. [naar artikel]
Waar haalt Jeroen Meus (45) de mosterd vandaan na 14 seizoenen ‘Dagelijkse kost’? In ‘De mosterd van Meus’ trekt hij de wereld rond op zoek naar culinaire inspiratie, elke maandagavond op VRT 1. Ook ‘Dagelijkse kost’ staat in het teken van Jeroen zijn rondreis. Zo zal hij zes weken lang lokale kost klaarmaken in onder andere Zweden, Georgië en Schotland. [naar artikel]
In ‘De mosterd van Meus’ trekt Vlaanderens bekendste tv-kok naar het buitenland. Verwacht geen exotische variant van botersaus-met-extra-boter, Jeroen Meus (45) vindt vooral ontroering in de kunst van zijn vak. [naar artikel]
In ‘De mosterd van Meus’ trekt Vlaanderens bekendste tv-kok naar het buitenland. Verwacht geen exotische variant van botersaus-met-extra-boter, Jeroen Meus (45) vindt vooral ontroering in de kunst van zijn vak. [naar artikel]
Waar haalt Jeroen Meus (45) de mosterd vandaan na 14 seizoenen ‘Dagelijkse kost’? In ‘De mosterd van Meus’ trekt hij de wereld rond op zoek naar culinaire inspiratie, elke maandagavond op VRT 1. Ook ‘Dagelijkse kost’ staat in het teken van Jeroen zijn rondreis. Zo zal hij zes weken lang lokale kost klaarmaken in onder andere Zweden, Georgië en Schotland. [naar artikel]
Jeroen Meus (45) gaat zijn 'mosterd’ zoeken over de grens. In het nieuwe VRT-programma ‘De mosterd van Meus’ trekt de tv-kok naar het buitenland om op zoek te gaan naar lokale gerechten, nieuwe kooktechnieken én culinaire verhalen. [naar artikel]
De meest populaire (televisie)kok van Vlaanderen schrijft niet alleen zelf kookboeken, hij leest ook de recepten van z'n collega's en haalt er inspiratie uit. Maar bij de vijf titels die Meus kiest, zitten lang niet alleen kookboeken. Wat is de dagelijkse boekenkost van Jeroen Meus? [naar artikel]
In de derde aflevering van ‘De mosterd van Meus’ stond Schotland centraal, de place to be voor liefhebbers van doedelzakmuziek, regenweer en bedenkelijk eten. Of toch niet? Na een wat aarzelende start slaagde Jeroen Meus (46) er namelijk in om een verrassend beeld te schetsen van het land. “Tegen het einde leek een verhuis wel héél aanlokkelijk.” [naar artikel]
Weet jij – alweer – niet wat te koken dit weekend? En heb je deze keer écht geen zin om frieten te halen of pizza te laten leveren? Dan redden wij je met veel plezier uit de nood, door drie recepten uit ‘Groentekost’ van Jeroen Meus te delen. Als je nog inspiratie wil, hebben we […] Het bericht Gezonde inspiratie voor het weekend: 3 recepten uit ‘Groentekost’ van Jeroen Meus + win 5 exemplaren verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]
In de derde aflevering van ‘De mosterd van Meus’ stond Schotland centraal, de place to be voor liefhebbers van doedelzakmuziek, regenweer en bedenkelijk eten. Of toch niet? Na een wat aarzelende start slaagde Jeroen Meus (46) er namelijk in om een verrassend beeld te schetsen van het land. “Tegen het einde leek een verhuis wel héél aanlokkelijk.” [naar artikel]
21:27 De drie vestigingen van Würst, het geesteskind van Jeroen Meus, bleven gisteren dicht. Dat meldt hln.be. De snackbars in Leuven, Gent en Antwerpen zouden in slechte papieren zitten. Meus, die al sinds... [naar artikel]
Het kerstinterview met Jeroen Meus maakte heel wat los bij onze lezers. Een selectie van de reacties die wij ontvingen. 'Meus in de Vlaamse canon!' [naar artikel]
Het is eens wat anders: een reclameblok in Dagelijkse Kost. Met de nodige humor heeft tv-kok Jeroen Meus dat maandagavond zelf opgevuld. “Ik ben Jeroen Meus, en al zeven jaar maak ik Dagelijkse Kost alsof het voor mezelf zou zijn.” [naar artikel]
Jeroen Meus is al jaren de populairste televisiekok van Vlaanderen. Toch noemt hij zichzelf de beschermer van het gewone. In de keuken en in onze omgang met elkaar: Meus pleit voor gezond verstand, beleefdheid en empathie. [naar artikel]
De Leuvense gemeenteraad heeft maandagavond unaniem beslist om het ereburgerschap toe te kennen aan tv-presentator en kok Jeroen Meus. Deze titel zal Meus formeel uitgereikt worden op 7 maart in de marge van de opening van de tentoonstelling 'Tussen Hemel en Aarde - Beleef het Laatste Avondmaal van Bouts' in de volledig gerestaureerde Sint-Pieterskerk. [naar artikel]
Televisiekok Jeroen Meus heeft met liefde rondgestrooid op Twitter. Een jonge vrouw was immers een oproep gestart in de hoop de bekende Vlaming te kunnen strikken om haar neefje op te vrolijken. Het vijfjarig kindje ligt immers al een tijdje in het ziekenhuis en zou maar wat graag iets van Jeroen Meus horen. [naar artikel]
Tv-kok Jeroen Meus wil een nieuw bier op de markt brengen. Dat heeft hij donderdag gezegd in een gesprek op ROB-tv. “Ik ben ervan overtuigd dat het met een persoonlijke touch, ondanks de veelheid aan bestaande bieren, nog steeds mogelijk is om met een nieuw product het verschil te maken”, aldus Meus, die overigens al aan het tweede brouwsel toe is. [naar artikel]
Jeroen Meus en Sergio Herman kwamen vandaag een kijkje nemen op het F1-circuit van Spa-Francorchamps. De twee chefs kregen enkele dilemma's voorgeschoteld. [naar artikel]
Jeroen Meus mag 40 kaarsjes uitblazen en dat mag niet onopgemerkt voorbij gaan, vond de crew van 'Dagelijkse Kost'. Met een Atomium gemaakt uit... [naar artikel]
Jeroen Meus is nu al veertien seizoenen lang te zien in Dagelijkse Kost. Daarin tovert hij telkens een nieuw gerecht op tafel en nu zullen we te weten komen waar de kok de inspiratie blijft halen. In het nieuwe programma De Mosterd van Meus zal Jeroen Meus op culinaire wereldreis gaan langs verschillende landen. Je hebt het je misschien al afgevraagd: waar blijft Jeroen Meus de mosterd halen om in elke aflevering – dat zijn er ondertussen al meer dan 3.000 – van Dagelijkse kost met een nieuw recept op de proppen te komen. Hij doet dat onder andere door naar het buitenland te reizen en daar de lokale eetcultuur te ontdekken. In De Mosterd van Meus mogen wij mee op reis. De Mosterd van Meus Vanaf maandag 4 maart kan je elke week op VRT 1 en VRT MAX kijken naar een nieuwe aflevering van De Mosterd van Meus. Daarin zal Jeroen Meus telkens naar een ander land reizen om de lokale eetcultuur te ontdekken. “Ik heb een passie voor dagelijkse kost, van waar ook ter wereld”, klinkt het bij Jeroen Meus. “Maar als je de nationale keuken écht wil begrijpen, moet je eerst het land en de mensen ervaren.” Daarom zal hij zich tijdens zijn reis laten bijstaan door een lokale collega-televisiechef. Die zal hem onderdompelen in de eetcultuur van het land en hem kennis laten maken met de beste lokale producten en kooktechnieken. Daarnaast zal hij ook bijzondere culinaire verhalen verzamelen vanuit de keuken van alledaagse mensen. In totaal gaat het om zes afleveringen waarin Jeroen Meus telkens te zien is in een ander land. Het gaat daarbij om Zweden, Georgië, Schotland, Turkije, Mexico en Italië. Hij zal zich daar laten bijstaan door Tina Nordström (Zweden), Guram Bagdoshvili (Georgië), Tony Singh (Schotland), Refika Birgül (Turkije), Benito Molina (Mexico) en Max Mariola (Italië). Speciale afleveringen Dagelijkse Kost Tijdens de zes weken dat De Mosterd van Meus te zien is op VRT 1, zal ook Dagelijkse Kost verder lopen op de zender. Daarbij zullen de afleveringen telkens in het teken staan van de landen waar Jeroen Meus naartoe reist voor De Mosterd van Meus. Jeroen zal zijn vertrouwde keuken in Leuven ook tijdelijk inruilen voor een keuken in het buitenland waar hij de lokale dagelijkse kost zal klaarmaken. Verwacht je aan Zweedse kaneelbollen, ‘khinkali’ oftewel Georgische dumplings, Scottish pie met lamsvlees en muntsaus, een Turkse shish kebab van kip met auberginesalade, Mexicaanse ontbijtnacho’s met salsa, Italiaanse ricottakroketjes en nog veel meer. Deze nieuwe recepten zullen zoals gewoonlijk ook verschijnen in de app van Dagelijkse Kost en op de website. De Mosterd van Meus is vanaf 4 maart elke maandag om 20.35 uur te zien op VRT 1 en op VRT MAX. The post Jeroen Meus gaat in nieuw programma op culinaire wereldreis appeared first on Newsmonkey. [naar artikel]
Tv-chef Jeroen Meus deelde een hartverwarmende boodschap voor zijn broer op Instagram. Wim Meus is ongeneselijk ziek, hij lijdt aan darmkanker.... [naar artikel]
Twee mannen en een vrouw riskeren 18 maanden cel voor gesjoemel met facturen. Een van hun slachtoffers blijkt tv-kok Jeroen Meus te zijn. [naar artikel]
Ook in Nederland worden ze stilaan fan van Jeroen Meus (40). De Volkskrant is lyrisch over de aflevering van Goed Volk rond de vier alleenstaande broers Verbaere. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.