Alsof het runnen van drie restaurants en zes frituren nog niet genoeg is, pakt Sergio Herman alweer uit met een nieuwe carrièremove. Hij stort zich op het maken van granola. Hij werkt daarvoor samen met La Favo. [naar artikel]
Sergio Herman is een kei in de keuken maar hij houdt ook van acteren, zo blijkt. De Zeeuwse sterrenchef heeft een rol in de Nederlandse romantische komedie ‘Weg Van Jou’, die ook bij ons in de zalen speelt. [naar artikel]
“De Italiaanse zin voor eenvoud, detail en perfectie in hun keuken prikkelt me voortdurend”, aldus topchef Sergio Herman. In zijn nieuwste kookboek draait het rond de cucina nuova of de klassieke keuken uit Italië heruitgevonden, verfijnd en verdiept. [naar artikel]
Deze winter verwarmt VTM de Vlaamse huiskamers met een programma rond sterrenchef Sergio Herman (47). De titel Sergio in Moeders Keuken zegt het al wat: Herman zoekt BV’s op om samen het lievelingsgerecht van hun moeder te koken en haar dat te serveren. “Eten wordt lekkerder als er een herinnering aan hangt.” [naar artikel]
Sinds het overlijden van zijn vader is het topkok Sergio Herman nog duidelijker geworden dat je de culinaire herinneringen aan je ouders moet [naar artikel]
Sergio Herman start op 18 december met zijn eigen kookprogramma op VTM. ‘La Mamma’ wordt een zesdelige reeks waarin hij gaat koken voor de moeders van bekende Vlamingen als Kobe Ilsen, Christoff, Tine Embrechts en Evi Hanssen. Ook Marco Borsato duikt op in 'La Mamma'. De opnames vinden plaats in de keuken van de moeder van de bekende deelnemer, maar pas bij het serveren krijgen ze te horen wie er heeft gekookt. In elke aflevering ontdekt Sergio de werkplek in de ouderlijke keuken en gaat hij met de bekende gezichten op zoek naar ingrediënten in de lokale (super)markt of bij de plaatselijke bakker, om een aantal van mama’s gerechten waar een verhaal achter schuil gaat te maken, gepimpt door Sergio. [naar artikel]
Stilzitten, dat staat niet in het woordenboek van Sergio Herman, en dat demonstreerde hij dinsdag nog eens. In Kontich lanceert de populaire chef een serviescollectie, en dat samen met Serax. [naar artikel]
Sergio Herman (46, foto) is door het Nederlandse tijdschrift JFK uitgeroepen tot Greatest Man 2016. Volgens de jury verdient de topchef de prijs omdat hij stijlvol, ambitieus, succesvol, creatief en vernieuwend is. [naar artikel]
Sterrenchef Sergio Herman kookt vrijdag een niet alledaagse soep op de Sint-Jansschool in Knokke-Heist, de school waar zijn kinderen zitten. Dat doet hij om de problematiek rond plastic onder de aandacht te brengen. “Ook in onze keuken komt er te veel plastic binnen”, zegt Herman. “We moeten daar echt voor opletten.” [naar artikel]
Ook in The Jane houden chefs Sergio Herman en Nick Bril van een vette beat. Hun link met het totaalfestival WECANDANCE is dus niet zo vergezocht. Bril treedt er zelfs aan als dj. Sergio Herman: 'Als hij draait, is het er 'vlam op'.' [naar artikel]
Tien jaar na de sluiting van Oud Sluis is het cirkeltje rond voor Sergio Herman (53). Wie geen tafel kon bemachtigen in zijn iconische driesterrenrestaurant, krijgt vanaf volgend jaar een herkansing in Antwerpen. Daar staat de keuken waar de chef zijn passie van weleer terugvond. “Ik voel de pijn van Peter Goossens als hij wordt afgemaakt.” [naar artikel]
Fans van de keuken van Sergio Herman kunnen vanaf nu thuis genieten van zijn gerechtjes want zowel Le Pristone als Le Pristine Café zitten vanaf nu op Deliveroo. [naar artikel]
Vanaf vanavond verrast chef-kok Sergio Herman enkele BV-mama's, geflankeerd door hun zoon of dochter, met een culinaire, nostalgische en soms ook... [naar artikel]
Een kookprogramma die naam waardig kan niet zonder een paar sterrenchefs in de jury. In Mijn keuken, mijn restaurant nemen Sergio Herman (49) en Marcelo Ballardin (38) de honneurs waar. De ene een ervaren rot, de andere een tv-debutant maar wel opvallend eensgezind. ‘Als je kookt vanuit je hart en je buik komt het altijd goed.’ [naar artikel]
Sergio Herman (51) en Nick Bril (37), de bazen van tweesterrenrestaurant The Jane, gaan elk hun eigen weg. Na zestien jaar samenwerken hebben de meester en zijn leerling nu ook alle financiële banden doorgeknipt. Herman, die de voorbije vier jaar alleen nog met zijn geld in The Jane zat, heeft zijn aandeel in de zaak in Antwerpen verkocht aan Bril. ‘Anders was ik eruit gestapt’, zegt Bril. ‘Ik heb in The Jane mijn eigen keuken ontwikkeld, maar de credits bleven naar Sergio Herman gaan. Dat was onhoudbaar.’ [naar artikel]
“De Italiaanse zin voor eenvoud, detail en perfectie in hun keuken prikkelt me voortdurend”, aldus topchef Sergio Herman. In zijn nieuwste kookboek draait het rond de cucina nuova of de klassieke keuken uit Italië heruitgevonden, verfijnd en verdiept. Dit zijn zijn recepten voor een Italiaanse avond op hoog niveau. [naar artikel]
Vanavond is Sofie Dumont opnieuw te gast in de keuken van mevrouw Sergio Herman, Ellemieke Vermolen. Haar zoontjes Noah en Zenna verrassen hun [naar artikel]
Sergio Herman (51) en Nick Bril (37), de bazen van tweesterrenrestaurant The Jane, zijn uit elkaar. Na zestien jaar samenwerken hebben de meester en zijn leerling nu ook alle financiële banden doorgeknipt. Herman, die de voorbije vier jaar alleen nog met zijn geld in The Jane zat, heeft zijn aandeel in de zaak in Antwerpen verkocht aan Bril. “Anders was ik eruit gestapt,” zegt Bril. “Ik heb in The Jane mijn eigen keuken ontwikkeld, maar de credits bleven naar Sergio Herman gaan. Dat was onhoudbaar.” [naar artikel]
Met ‘Sergio’s smaakmakers’ heeft Sergio Herman (48) net zijn negende kookboek uit. Het moment om de Zeeuwse kok uit te horen over de kantelmomenten... [naar artikel]
In Antwerpen heeft sterrenchef Sergio Herman zijn nieuwe restaurant Blueness Antwerp voorgesteld. Net als Blueness in het Nederlandse Cadzand is het een mix tussen de moderne Franse keuken en een Japanse touch. Blueness Antwerp ligt pal naast Le Pristine, eveneens van Herman, en beide restaurants bevinden zich onder het dak van de mode- en ondernemersfamilie Dheedene. [naar artikel]
De keuken in als terreurkind om een kapotgereden bromfiets te betalen en eruit komen als sterrenchef van Antwerps toprestaurant The Jane. Het levensverhaal van Nick Bril (38) leest als een exquis negengangenmenu. Kwam daar deze week nog bij: de prijs voor Chef van het Jaar, uitgereikt door Gault&Millau. Het is het resultaat van keihard werken. Van een dag van 24 uur 36 uur maken. Van een pitbull in de keuken te zijn, zoals leermeester Sergio Herman de jonge Nick Bril typeerde. En dan is de Nederlander uit Breskens ook dj en vader van twee. Van verschillende borden in de lucht houden gesproken ... [naar artikel]
Koken voor Christoff: het is op z’n minst een uitdaging. Dat merkt ook Sergio Herman als hij kennismaakt met de schlagerkoning. “Ik ben een... [naar artikel]
Hij werd per ongeluk kok. Een baantje in een restaurant vlak bij zijn thuis in Breskens, om een kapotgereden scootertje af te betalen. Gecombineerd met een feestleven waarin hij “alles probeerde”. Maar de hotelschool in Brugge en nog meer de keuken van Sergio Herman brachten focus. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.