Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Sergio Herman trekt naar moeders keuken

25/08/2017 - 09:40
"Sinds het overlijden van zijn vader is het topkok Sergio Herman nog duidelijker geworden dat je de culinaire herinneringen aan je ouders moet"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Sergio Herman trekt naar moeders keuken (25/08/2017 - Het Laatste Nieuws)

Sinds het overlijden van zijn vader is het topkok Sergio Herman nog duidelijker geworden dat je de culinaire herinneringen aan je ouders moet [naar artikel]


2. Herman Brusselmans: ‘Wie Herman heet, is waarschijnlijk een roker, behalve Herman De Croo en Herman Schueremans’ (19/10/2023 - Humo)

[naar artikel]


3. Sergio Herman trekt met Frank “Ferry” Lammens naar IJsland in ‘Sergio Over De Grens’ (19/02/2024 - Newsmonkey)

Na enkele weken vol gigantisch lekkere vondsten in onder andere Costa Rica en Italië, lijkt de uitdaging voor Sergio Herman deze week groter te zijn. IJsland blijkt namelijk niet de grootste speler als het aankomt op culinaire gerechten. Dat ondervindt ook acteur Frank Lammers (Undercover). Voor een tweede jaar op rij trekt sterrenchef Sergio Herman opnieuw de wereld rond met enkele bekende gezichten. Eerder zagen we al een grote reünie op Ibiza en nadien kreeg de kijker al de verhalen van Matteo Simoni in Costa Rica, Dries Mertens in Istanbul, Tom Waes in Zuid-Afrika en Maaike Cafmeyer in Italië te zien. Deze week is het aan acteur Frank Lammers om met Sergio mee te gaan op culinair avontuur. Dat avontuur brengt het duo naar IJsland. Een land vol prachtige natuur, maar of de gerechten even prachtig zijn, valt nog af te wachten. IJsland Na enkele warme landen is het deze week in Sergio Over De Grens tijd voor een iets koudere bestemming. Samen met acteur Frank Lammers, die we vooral kennen door zijn rol als Ferry in Undercover en Ferry de serie, trekt de chef namelijk naar IJsland. Daar laten ze de toeristische plekken links liggen en trekken ze naar het Noorden. Daar ontdekken ze al snel dat de gastronomie in het land niet gemaakt is voor personen met een gevoelige maag. Zo krijgen ze onder andere gefermenteerde haai, shotjes Black Death, forel gerookt met schapenstront en brood gebakken in hete grond voorgeschoteld. Toch is er ook plaats voor een klein gelukje: drop met chocolade. Sergio Over De Grens is elke dinsdag om 20.35 uur te zien op VTM The post Sergio Herman trekt met Frank “Ferry” Lammens naar IJsland in ‘Sergio Over De Grens’ appeared first on Newsmonkey. [naar artikel]


4. Sergio Herman verrast moeders van BV’s: “Ik wil graag eens koken voor de mama van Koen Wauters” (25/08/2017 - Gazet van Antwerpen)

Deze winter verwarmt VTM de Vlaamse huiskamers met een programma rond ­sterrenchef Sergio Herman (47). De titel ­Sergio in Moeders Keuken zegt het al wat: Herman zoekt BV’s op om samen het lievelingsgerecht van hun moeder te koken en haar dat te serveren. “Eten wordt lekkerder als er een herinnering aan hangt.” [naar artikel]


5. Sergio Herman verliest vader en mentor in de keuken (16/05/2017 - De Redactie)

De Nederlandse sterrenchef krijgt hiermee op enkele maanden tijd een tweede overlijden te verwerken, na de dood van zijn ongeboren kind begin maart. Herman nam restaurant Oud Sluis over van zijn vader Ronnie, en maakte er een sterrenzaak van. [naar artikel]


6. Sterrenchef Sergio Herman ruilt zijn keuken even in voor het witte doek (10/11/2017 - Het Belang van Limburg)

Sergio Herman is een kei in de keuken maar hij houdt ook van acteren, zo blijkt. De Zeeuwse sterrenchef heeft een rol in de Nederlandse romantische komedie ‘Weg Van Jou’, die ook bij ons in de zalen speelt. [naar artikel]


7. Ook Sergio Herman zwicht voor granola: "Het is een veelzijdig product waar je creatief mee kunt omspringen in de keuken” (17/11/2018 - De Morgen)

Hoe komt het dat granola tegenwoordig onmisbaar is in koffiebars en ontbijtplekken? Waarom zoeken we massaal naar recepten om zelf aan het bakken te slaan? Zelfs Sergio ­Herman is gezwicht voor het betere crunchwerk, met dank aan health-specialiste Bie Verheye.?Wij zetten ook onze tanden in de hype.  [naar artikel]


8. Nick Bril is klaar voor het leven na Sergio Herman: “The Jane is mijn keuken” (01/06/2021 - Gazet van Antwerpen)

Na zeven jaar samenwerken stapt Sergio Herman uit The Jane. Chef-kok Nick Bril, die al jaren de feitelijke leiding van The Jane in handen had, heeft nu alle aandelen in zijn bezit. De twee gaan in vriendschap uiteen. [naar artikel]


9. Nick Bril: “Ik heb in The Jane mijn eigen keuken ontwikkeld, maar credits bleven naar Sergio Herman gaan. Dat was onhoudbaar” (01/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

Sergio Herman (51) en Nick Bril (37), de bazen van tweesterrenrestaurant The Jane, zijn uit elkaar. Na zestien jaar samenwerken hebben de meester en zijn leerling nu ook alle financiële banden doorgeknipt. Herman, die de voorbije vier jaar alleen nog met zijn geld in The Jane zat, heeft zijn aandeel in de zaak in Antwerpen verkocht aan Bril. “Anders was ik eruit gestapt,” zegt Bril. “Ik heb in The Jane mijn eigen keuken ontwikkeld, maar de credits bleven naar Sergio Herman gaan. Dat was onhoudbaar.” [naar artikel]


10. Nick Bril: ‘Ik heb in The Jane mijn eigen keuken ontwikkeld, maar de credits bleven naar Sergio Herman gaan’ (02/06/2021 - De Morgen)

Sergio Herman (51) en Nick Bril (37), de bazen van tweesterrenrestaurant The Jane, gaan elk hun eigen weg. Na zestien jaar samenwerken hebben de meester en zijn leerling nu ook alle financiële banden doorgeknipt. Herman, die de voorbije vier jaar alleen nog met zijn geld in The Jane zat, heeft zijn aandeel in de zaak in Antwerpen verkocht aan Bril. ‘Anders was ik eruit gestapt’, zegt Bril. ‘Ik heb in The Jane mijn eigen keuken ontwikkeld, maar de credits bleven naar Sergio Herman gaan. Dat was onhoudbaar.’ [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!