Cyriel Huysentruyt had gezworen om nooit in een restaurant te gaan werken, maar intussen is hij de rechterhand van zijn vader Piet in restaurant Likoké. “Ik ben dan ook steeds meer op mijn vader gaan lijken”, zegt hij in Story. “In die mate zelfs dat ik hém soms tot de orde roep.” [naar artikel]
Hoewel koks met veel plezier achter het fornuis staan, schuiven ze maar al te graag ook zelf hun voeten ergens onder tafel. Waar tafelt een Vlaamse topchef het liefst? En waar halen ze op zondag hun pistolets of frietjes? Elke week geeft één van hen inkijk in zijn adresboekje vol persoonlijke en smakelijke toppers. Deze week: de suggesties van Piet Huysentruyt. “Dit gerecht was zo lekker, dat ik er meteen een tweede bord van wilde bestellen.” [naar artikel]
“Het lukt me steeds beter om mijn groot ego los te laten”, zegt Piet Huysentruyt (56) in Dag Allemaal. De leiding over z’n Franse toprestaurant... [naar artikel]
“Het lukt me steeds beter om mijn groot ego los te laten”, zegt Piet Huysentruyt (56) in Dag Allemaal. De leiding over z’n Franse toprestaurant... [naar artikel]
Nu Piet Huysentruyt (60) dit weekend definitief afscheid neemt van de gastronomische keuken, geniet hij met volle teugen van zijn rol als opa van kleinzoon Joshua. Hij geeft de fakkel met veel vertrouwen door aan zoon Cyriel (32), die enkele jaren geleden sterrenzaak Likoké in Frankrijk overnam. Een openhartig gesprek tussen vader en zoon over het gevecht met de weegschaal, vallen en opstaan en de tirannie in de keuken. “Wie vandaag scheldt op zijn personeel, zit misschien niet meer op het juiste pad.” [naar artikel]
Verrassend nieuws vanuit het Zuid-Franse Les Vans, waar Piet Huysentruyt na een lange winterslaap opnieuw de deuren opende van zijn restaurant... [naar artikel]
Verrassend nieuws vanuit het Zuid-Franse Les Vans, waar Piet Huysentruyt na een lange winterslaap opnieuw de deuren opende van zijn restaurant... [naar artikel]
Ingeweken Antwerpenaar Piet Huysentruyt brengt de komende maand een goed deel van de equipe uit zijn Frans restaurant Likoké naar Antwerpen. Zij zijn blikvangers van het festival Part of Antwerp. [naar artikel]
Tv-kok Piet Huysentruyt en zijn zoon Cyriel brengen van 14 augustus tot 15 september een “brasserieversie” van hun Frans restaurant ‘Likoké’ naar Antwerpen. Tijdens het havenfestival ‘Part of Antwerp’ zetten ze een samenwerking op met J&M Catering om het drijvend restaurant ‘Waterfront’ uit te baten in het Kattendijkdok. Zelf zullen ze slechts sporadisch aanwezig kunnen zijn. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.