Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Zoon Huysentruyt: “Pa, waar ben je mee bezig?”

25/10/2016 - 10:55
"Cyriel Huysentruyt had gezworen om nooit in een restaurant te gaan werken, maar intussen is hij de rechterhand van zijn vader Piet in restaurant Likoké. “Ik ben dan ook steeds meer op mijn vader gaan lijken”, zegt hij in Story. “In die mate zelfs dat ik hém soms tot de orde roep.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Zoon Huysentruyt: “Pa, waar ben je mee bezig?” (25/10/2016 - Het Belang van Limburg)

Cyriel Huysentruyt had gezworen om nooit in een restaurant te gaan werken, maar intussen is hij de rechterhand van zijn vader Piet in restaurant Likoké. “Ik ben dan ook steeds meer op mijn vader gaan lijken”, zegt hij in Story. “In die mate zelfs dat ik hém soms tot de orde roep.” [naar artikel]


2. De 7 favoriete eetadresjes van Piet Huysentruyt: “Hier proef je na één hap dat de chef weet waar hij mee bezig is” (19/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

Hoewel koks met veel plezier achter het fornuis staan, schuiven ze maar al te graag ook zelf hun voeten ergens onder tafel. Waar tafelt een Vlaamse topchef het liefst? En waar halen ze op zondag hun pistolets of frietjes? Elke week geeft één van hen inkijk in zijn adresboekje vol persoonlijke en smakelijke toppers. Deze week: de suggesties van Piet Huysentruyt. “Dit gerecht was zo lekker, dat ik er meteen een tweede bord van wilde bestellen.” [naar artikel]


3. Piet Huysentruyt en zijn zoon openen een pop-uprestaurant in Antwerpen: “In Likoké ben ik nu de trainer en Cyriel de topscorer” (14/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

“Het lukt me steeds beter om mijn groot ego los te laten”, zegt Piet Huysentruyt (56) in Dag Allemaal. De leiding over z’n Franse toprestaurant... [naar artikel]


4. De pop-up van Piet Huysentruyt en zijn zoon is erg in trek: “In Likoké ben ik nu de trainer en Cyriel de topscorer” (14/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

“Het lukt me steeds beter om mijn groot ego los te laten”, zegt Piet Huysentruyt (56) in Dag Allemaal. De leiding over z’n Franse toprestaurant... [naar artikel]


5. Piet Huysentruyt zegt gastronomie definitief vaarwel: "Sinds ik opa ben, ben ik veel gelukkiger” (14/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Nu Piet Huysentruyt (60) dit weekend definitief afscheid neemt van de gastronomische keuken, geniet hij met volle teugen van zijn rol als opa van kleinzoon Joshua. Hij geeft de fakkel met veel vertrouwen door aan zoon Cyriel (32), die enkele jaren geleden sterrenzaak Likoké in Frankrijk overnam. Een openhartig gesprek tussen vader en zoon over het gevecht met de weegschaal, vallen en opstaan en de tirannie in de keuken. “Wie vandaag scheldt op zijn personeel, zit misschien niet meer op het juiste pad.” [naar artikel]


6. Piet Huysentruyt geeft restaurant over aan z’n zoon en hoopt op een opening in Zuid-Afrika: “Ik zet bewust een stap achteruit” (16/04/2019 - Het Laatste Nieuws)

Verrassend nieuws vanuit het Zuid-Franse Les Vans, waar Piet Huysentruyt na een lange winterslaap opnieuw de deuren opende van zijn restaurant... [naar artikel]


7. Piet Huysentruyt geeft het roer van restaurant Likoké aan z’n zoon en hoopt op een opening in Zuid-Afrika: “Ik zet bewust een stap achteruit” (16/04/2019 - Het Laatste Nieuws)

Verrassend nieuws vanuit het Zuid-Franse Les Vans, waar Piet Huysentruyt na een lange winterslaap opnieuw de deuren opende van zijn restaurant... [naar artikel]


8. Piet Huysentruyt en zoon Cyriel openen drijvend restaurant tijdens Part of Antwerp (31/07/2019 - Gazet van Antwerpen)

Ingeweken Antwerpenaar Piet Huysentruyt brengt de komende maand een goed deel van de equipe uit zijn Frans restaurant Likoké naar Antwerpen. Zij zijn blikvangers van het festival Part of Antwerp. [naar artikel]


9. Piet Huysentruyt en zoon brengen ‘Likoké’-concept naar Antwerpen (05/08/2019 - Het Nieuwsblad)

Tv-kok Piet Huysentruyt en zijn zoon Cyriel brengen van 14 augustus tot 15 september een “brasserieversie” van hun Frans restaurant ‘Likoké’ naar Antwerpen. Tijdens het havenfestival ‘Part of Antwerp’ zetten ze een samenwerking op met J&M Catering om het drijvend restaurant ‘Waterfront’ uit te baten in het Kattendijkdok. Zelf zullen ze slechts sporadisch aanwezig kunnen zijn. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!